Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 prosím Vás jak jse toto vyndavá?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrspet Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 V mříškách na topení jsou šroubky posvit do nich baterkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 V mříškách na topení jsou šroubky posvit do nich baterkou. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) vyšroubuj opatrně ty šroubky v mřížkách ventilace, za ně do drží. Potom už to půjde pěkně... Editováno: 8. Únor 2007, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 No névim jestli zrovna tam to drží. Oddělej tu malou lištu s nápisem OCTAVIA, tam je šroubek a pak nahoře a dole po jednom u budíků. Pak už jen vycvakávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 jak pise havrda. Nezapomen na takovou plcicku na ktere je "plys" nebo co to je. Od budiku smerek d volantu (volant dej do nejnizsi polohy). Ja na ni zapomnel a kdyz sem to mel skoro cely sundany, tak se mi ta placka zlomila. Ale drzi to, takze v pohode. Jo a neboj se zabrat, vono je to tam docela pekne pridelane. Az to pak budes nandavat zpet, tak je potreba poradne zatlacit. Me se to nevedlo, tak sem se nastval zatlacil a palubka sedela jak pribita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Chlapi díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 prosím Vás jak jse toto vyndavá?dík Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co to máš za volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 prosím Vás jak jse toto vyndavá?dík Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co to máš za volant? mam takovej pocit,ze je ta fotka od nekoho vypujcena ale mozna se pletu co mikle?? OII (RS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Vtipne veci smazany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 18. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Je to vzpučená fotka.nemněl jsem svoji.jinak je fakt pěknej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Hele lidi chci se zeptat, predelavam interier na RS a potrebuju ty RS madla dveri a ten ovladaci panel na okna u ridice. Nevite nekdo o necem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 prosím Vás jak jse toto vyndavá?dík Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co to máš za volant? Pokud vim, tak je to volant z RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.