Leden 5, 200817 r Jsem na Youtube zaregistrovaný teprve od včera, takže jsem je tam ještě neupnul...a pokud čekáš na ty holky, ty tam ani nebudou Tak uz to tam nahraj. I s tema holkama....
Leden 5, 200817 r No konecne! To je u toho baraku kde jste byli, coz?! Nene, to je jiný, na začátku vsi:-)
Leden 5, 200817 r No já myslel, že to bude něco pikantnějšího Hele jedno videjko mi tady chybi? Kdepak kluci, videjko z bazénu nebude, holky by mě zabily
Leden 5, 200817 r Kdepak kluci, videjko z bazénu nebude, holky by mě zabily Ale vzdyt ty sem nepridou!! Teda pokud jim nepreskoci jako Luce!!
Leden 5, 200817 r No některé už na fórum tajně chodí, bo je jejich přítelové neuhlídají a už z toho problémy byly, takže nic. A i kdyby nechodily, neudělal bych to, jsem čestný muž a šlechtic
Leden 5, 200817 r čestný muž a šlechtic CHÁ CHÁ. Někde sem teď četl že seš holka za volantem OII. Tak si vyber ať vím jestli mám bráchu nebo ségru. )
Leden 5, 200817 r CHÁ CHÁ. Někde sem teď četl že seš holka za volantem OII. Tak si vyber ať vím jestli mám bráchu nebo ségru. ) Psst
Leden 5, 200817 r CHÁ CHÁ. Někde sem teď četl že seš holka za volantem OII. Tak si vyber ať vím jestli mám bráchu nebo ségru. )
Leden 6, 200817 r CHÁ CHÁ. Někde sem teď četl že seš holka za volantem OII. Tak si vyber ať vím jestli mám bráchu nebo ségru. ) Dobre Ludo!!
Leden 7, 200817 r Jinak Doli, máš tady taky nějak mrtvo když sem nepíšeme my, kluci z Vysočiny...a to ses smál Letce
Leden 7, 200817 r Jinak Doli, máš tady taky nějak mrtvo když sem nepíšeme my, kluci z Vysočiny...a to ses smál Letce No jo, ale u vas rostl pocet prispevku exponencialne, u nas pozvolna linearne!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.