Doli Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jsem na Youtube zaregistrovaný teprve od včera, takže jsem je tam ještě neupnul...a pokud čekáš na ty holky, ty tam ani nebudou Tak uz to tam nahraj. I s tema holkama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Video1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Video2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Tak uz to tam nahraj. I s tema holkama.... Tak to tam máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Video1 No konecne! To je u toho baraku kde jste byli, coz?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No konecne! To je u toho baraku kde jste byli, coz?! Nene, to je jiný, na začátku vsi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No já myslel, že to bude něco pikantnějšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Hele jedno videjko mi tady chybi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No já myslel, že to bude něco pikantnějšího Hele jedno videjko mi tady chybi? Kdepak kluci, videjko z bazénu nebude, holky by mě zabily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Kdepak kluci, videjko z bazénu nebude, holky by mě zabily Ale vzdyt ty sem nepridou!! Teda pokud jim nepreskoci jako Luce!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No, to by tě asi zabily, ale to video už bude tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Mischo SUP!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Člověk se těší,že uvidí něco hezčího, než naše ztrhaný ksifty a ono nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 No některé už na fórum tajně chodí, bo je jejich přítelové neuhlídají a už z toho problémy byly, takže nic. A i kdyby nechodily, neudělal bych to, jsem čestný muž a šlechtic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 čestný muž a šlechtic CHÁ CHÁ. Někde sem teď četl že seš holka za volantem OII. Tak si vyber ať vím jestli mám bráchu nebo ségru. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 CHÁ CHÁ. Někde sem teď četl že seš holka za volantem OII. Tak si vyber ať vím jestli mám bráchu nebo ségru. ) Psst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 CHÁ CHÁ. Někde sem teď četl že seš holka za volantem OII. Tak si vyber ať vím jestli mám bráchu nebo ségru. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 CHÁ CHÁ. Někde sem teď četl že seš holka za volantem OII. Tak si vyber ať vím jestli mám bráchu nebo ségru. ) Dobre Ludo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Dobre Ludo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Super videjko v Papričce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jinak Doli, máš tady taky nějak mrtvo když sem nepíšeme my, kluci z Vysočiny...a to ses smál Letce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jinak Doli, máš tady taky nějak mrtvo když sem nepíšeme my, kluci z Vysočiny...a to ses smál Letce No jo, ale u vas rostl pocet prispevku exponencialne, u nas pozvolna linearne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Co se placas? Uz je Ti po nas smutno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Co se placas? Uz je Ti po nas smutno? Asi chtěl plácnout bráchu, ale přehmát se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Asi chtěl plácnout bráchu, ale přehmát se. Bruder je v Bech, já doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.