octaviaman Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Byl jsem za dědou v nemocnici. To bylo pro mě momentálně důležitejší než kafíčko. Ale příště už se snad nějak dohodneme, i když tady je domlouvání na prd. Už abych stanovil pevnej datum grilovačky, jináč se asi nedomluvíme. jo v pohodě,jsi jedinej kdo se ozval!samosebou je to určitě důležitější,taky bych v tomhle případě nepřišel. myslím že na tu pijatiku k tobě dojdou všichni,ale fakt jsou tu ty datumy na sraz takový na prd,nikdo věčně nemá čas ...,mám dojem že tahle sekce jihočechů jaksi ztratila na významu.příště to nechám na všech ostatních a připojím se až na konec,jsem pak vždycky natěšenej a kulový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 to mě asi nepochopí nikdo, ale já musel v neděli jet pro novou motorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 to mě asi nepochopí nikdo, ale já musel v neděli jet pro novou motorku telefon taky nemáš že?jako všichni ostatní,ještě že jsem nečekal oblečenej přede dveřmi,to bych zuřil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Pic, tak koukam ze se za dobu ne dovolene nic noveho nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Pic, tak koukam ze se za dobu ne dovolene nic noveho nestalo Pic Tě Kdes byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Hi guys:-) Řeším dovolenou, už po osmé si jí musím přeplánovat, takže teď mi to vychází někdy v květnu a když už teda, tak zkusím asi přijet v termínu kdy bude v Praze škodahome sraz, chystáte se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jasny Mischo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Pic Tě Kdes byl? Hinterstoder, krasna tejdeni lyzovacka v lete tam jedem zas na pesi turistiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Hele tam jezdim taky. Docela casto. Jeste taky na Wurzealm! Ted je uplne nahore nejaka nova lanovka, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Hele tam jezdim taky. Docela casto. Jeste taky na Wurzealm! Ted je uplne nahore nejaka nova lanovka, ne? Tak neznám ani jedno, ale počítám s Váma na škodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Hele, jestli chcete vědět jak to tu teď chvílema vypadá, tak koukněte to Papričky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Hele, jestli chcete vědět jak to tu teď chvílema vypadá, tak koukněte to Papričky... Uz jsem koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Uz jsem koukal Jj, helma a vesta se hodily.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Hele tam jezdim taky. Docela casto. Jeste taky na Wurzealm! Ted je uplne nahore nejaka nova lanovka, ne? jojo az do 2000 vedou asi dve kotvy a tam uz je jen prirodni snih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Prave probehl minisrazek jihocechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Prave probehl minisrazek jihocechu... S kým ses srazil? S Lúcou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 S kým ses srazil? S Lúcou ? Octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Prave probehl minisrazek jihocechu... Taky bych šel, ale jak už jsem říkal, pro mě jsou víkendy mrtví. Nejlépe vždycky tak pátek večer (cca od 18.00). To mám čas i slinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Octaviaman Aha, jsem Takže Octaviaman se srazil s Lúcou, aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Aha, jsem Takže Octaviaman se srazil s Lúcou, aha chjo, pěkně jsme si pokecaly,daly kafčo,no a zase někdy! a taky mně Doli svezl svým autí domů heč příště tedy doufám ve větší účast i když tohle bylo domluveno v celku neplánovaně a během krátké chvilky ale co jsem mohl jsem obvolal,jen olo byl vypnutej a na Marcela nemám číslo! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21726 Editováno: 3. Březen 2008, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Dik za odkaz... A cislo. Editováno: 3. Březen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Dik za odkaz... A cislo. není zač! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Vy si se mnou nepovídáte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 kujva, sem ted uplně mimo, nestíhám nic.... nikdo neshání žádné pneu? 15.3. nebo 16.3. jedu zase 500Kč/kus, 5mm vzorek, jakýkoli rozměr http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=25#entry699843 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 chjo, pěkně jsme si pokecaly,daly kafčo,no a zase někdy! a taky mně Doli svezl svým autí domů heč příště tedy doufám ve větší účast i když tohle bylo domluveno v celku neplánovaně a během krátké chvilky ale co jsem mohl jsem obvolal,jen olo byl vypnutej a na Marcela nemám číslo! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21726 jojo, supr že ses ozval... no když bys napsal hned že dává DOLI zkušební jízdy, třeba by se účastnilo i víc lidí na mě nemůžete takhle narychlo, úžival jsem si přítulkyně, která zase jednou přijela zamnou z Praglu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.