Únor 25, 200817 r Byl jsem za dědou v nemocnici. To bylo pro mě momentálně důležitejší než kafíčko. Ale příště už se snad nějak dohodneme, i když tady je domlouvání na prd. Už abych stanovil pevnej datum grilovačky, jináč se asi nedomluvíme. jo v pohodě,jsi jedinej kdo se ozval!samosebou je to určitě důležitější,taky bych v tomhle případě nepřišel. myslím že na tu pijatiku k tobě dojdou všichni,ale fakt jsou tu ty datumy na sraz takový na prd,nikdo věčně nemá čas ...,mám dojem že tahle sekce jihočechů jaksi ztratila na významu.příště to nechám na všech ostatních a připojím se až na konec,jsem pak vždycky natěšenej a kulový.
Únor 25, 200817 r to mě asi nepochopí nikdo, ale já musel v neděli jet pro novou motorku telefon taky nemáš že?jako všichni ostatní,ještě že jsem nečekal oblečenej přede dveřmi,to bych zuřil!
Únor 27, 200817 r Hi guys:-) Řeším dovolenou, už po osmé si jí musím přeplánovat, takže teď mi to vychází někdy v květnu a když už teda, tak zkusím asi přijet v termínu kdy bude v Praze škodahome sraz, chystáte se někdo?
Únor 27, 200817 r Pic Tě Kdes byl? Hinterstoder, krasna tejdeni lyzovacka v lete tam jedem zas na pesi turistiku
Únor 27, 200817 r Hele tam jezdim taky. Docela casto. Jeste taky na Wurzealm! Ted je uplne nahore nejaka nova lanovka, ne?
Únor 28, 200817 r Hele tam jezdim taky. Docela casto. Jeste taky na Wurzealm! Ted je uplne nahore nejaka nova lanovka, ne? Tak neznám ani jedno, ale počítám s Váma na škodahome
Únor 28, 200817 r Hele, jestli chcete vědět jak to tu teď chvílema vypadá, tak koukněte to Papričky...
Únor 28, 200817 r Hele, jestli chcete vědět jak to tu teď chvílema vypadá, tak koukněte to Papričky... Uz jsem koukal
Březen 1, 200817 r Hele tam jezdim taky. Docela casto. Jeste taky na Wurzealm! Ted je uplne nahore nejaka nova lanovka, ne? jojo az do 2000 vedou asi dve kotvy a tam uz je jen prirodni snih
Březen 3, 200817 r Prave probehl minisrazek jihocechu... Taky bych šel, ale jak už jsem říkal, pro mě jsou víkendy mrtví. Nejlépe vždycky tak pátek večer (cca od 18.00). To mám čas i slinu
Březen 3, 200817 r Aha, jsem Takže Octaviaman se srazil s Lúcou, aha chjo, pěkně jsme si pokecaly,daly kafčo,no a zase někdy! a taky mně Doli svezl svým autí domů heč příště tedy doufám ve větší účast i když tohle bylo domluveno v celku neplánovaně a během krátké chvilky ale co jsem mohl jsem obvolal,jen olo byl vypnutej a na Marcela nemám číslo! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21726 Upraveno Březen 3, 200817 r od octaviaman
Březen 4, 200817 r kujva, sem ted uplně mimo, nestíhám nic.... nikdo neshání žádné pneu? 15.3. nebo 16.3. jedu zase 500Kč/kus, 5mm vzorek, jakýkoli rozměr http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=25#entry699843
Březen 4, 200817 r chjo, pěkně jsme si pokecaly,daly kafčo,no a zase někdy! a taky mně Doli svezl svým autí domů heč příště tedy doufám ve větší účast i když tohle bylo domluveno v celku neplánovaně a během krátké chvilky ale co jsem mohl jsem obvolal,jen olo byl vypnutej a na Marcela nemám číslo! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21726 jojo, supr že ses ozval... no když bys napsal hned že dává DOLI zkušební jízdy, třeba by se účastnilo i víc lidí na mě nemůžete takhle narychlo, úžival jsem si přítulkyně, která zase jednou přijela zamnou z Praglu..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.