Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím Vás.

Bude někdo ochotný napsat jestli má cenu pořizovat leštičku na lak, popř. kolik otáček má standardní leštička. Vidím v nabídce leštičku která má 3000 otáček ale nemám vůbec představu jestli to není moc otáček.

Pporaďte prosím.

Díky.

Vloženo

Tak jsem se ptal a leštička na lak by se měla používat pouze na rozleštění laku leštící pastou a to nejlépe pod vodou. Finální vosk by se měl rozlešťovat ručně. Taky jsem si jí chtěl pořídit, ale když se kouknu na leštičku z hypermarketu, tak bych se to bál zapojit do zásuvky, jako většinu strojků.... A profi leštička s přívodem vody stojí 5000,- :unsure:

Vloženo

Leštička asi není špatná , ale musí se k tomu koupit speciální pasta na leštění.

Viděl jsem borce , který si koupil Tempo ( leštěnku na starý lak ) a podobnou el. leštičku . Chtěl mít krásné auto, tak to vzal "pořádně" . Výsledek byl hroznej - vybroušený kola v laku .:wallbash:

Proto - všeho s mírou a opatrně . -_-

• o 5 týdny později...
Vloženo (editace)

Já mám měsíc starou leštičku a je fakt, že je to míň práce. Přesně jak píše Zabiak, doleštit ručně, ale i tak je to méně času a fakt kvalita. Auto vypadá na první pohled, jak nové!!! Určitě doporučuji. :kol-47:

Editováno: , autor: Matys06
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

Leštička se používá hlavně na rozleštění laku při rúzných dostřikách a co jsem viděl tak kamarád má origo od fy.3M a ta vypadá jako flexa a pasty jsou pekelně drahý jsou v litrovejch flaškách a jsou různý druhy hrubosti ,ale hlavně stím musí člověk umnět dělat hrozí velké nebezpečí probrousení na hranách kastle až na plech (vlastní zkušenost) :palec2:

Vloženo

já si tedy pořídil aku leštičku v Baumaxu a je to tedy ušetření času, a dřiny s leštěním,měl jsem k tomu i malý Sonax, ale jak ho všude chválí, tak bych řekl, že už jsem měl tu čest s lepšími leštěnkami! Měl jsem možnost auto naleštit jen jednou, pak jsem měl tu nemilou bouračku, a když byla možnost, už byla na to zima.

Vloženo

Tu aku se sonaxem jsem taky viděl, myslím že za 1.500,- Kč. Raději bych na kabel, ale na sonax nedám dopustit. A šlo to dobře? Žádnej průser při leštění? Mám trochu o lak strach, abych nedopad ja BAZZ, ale o ruce mám strach taky, dostávají zabrat. :)

Vloženo
Tak jsem na fóru projel těch pár témat o leštičce a začínám o ní uvažovat. Nechci žádnej kšunt, ale nechci zase moc utrácet. Našel jsem na Aukru tuhle: http://aukro.cz/item290474191_lesticka.html Za tisícovku i s poštovním. Nemáte s ní někdo zkušenosti? Co si o ní myslíte?

je k tomu i nějaké příslušenství, kotouče, filcy na leštění apod? nebo jen ten jeden hadr?

Vloženo
Je u toho jen ten jeden kus. Zbytek přikoupit, ale koukal jsem na net a není to drahé.

Já u toho měl 4 kusy. Dva stejné na nanášení a 2 chlupaté na rozleštění. Ale dělám to jen jedním. Je fakt že čast to ušetří. Vydření bych se nebám není tak silná aby se mohlo něco stát

Vloženo
Já jsem mluvil o profi leštičce na rozlešťování dostřiků po lakování a nebo škrábanců tady je cena úplňe nikde jinde :)

Cena asi tak 10%. :) Asi jí zkusím a půjdu do ní.

Vloženo
Tu aku se sonaxem jsem taky viděl, myslím že za 1.500,- Kč. Raději bych na kabel, ale na sonax nedám dopustit. A šlo to dobře? Žádnej průser při leštění? Mám trochu o lak strach, abych nedopad ja BAZZ, ale o ruce mám strach taky, dostávají zabrat. :)

Šlo to moc dobře, je tam sice nanášecí pytel a leštící, ale nanesl jsem to hadrem a leštil pytlem! A jak jsem to nabíjel poprvé asi málo, rychle se baterie vybila! Naštěstí jsou tam dvě, tak jednou půlku auta a druhou - druhou půlku!

Vloženo

Já mám také rádoby leštičku z nějakého hyper, super... , ale jsem spokojený. Je to mnohem rychlejší než ručně a poškození laku bych se u těchto napodobenin leštičky nebál, nemají takový výkon.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...