Leden 26, 200916 r Já už jsem na to zdárně zapomněl, ale zatím to nekoliduje s žádným jiným plánem. A kde?
Leden 26, 200916 r To je to hlavní. Kde, kdy, jak, s kým. Poskytnete-li mi tyto důležité informace, tak bych se tam mohl i eventuelně vyskytnouti
Leden 28, 200916 r Mne je to jedno, cas o vikendech mam temer porad....takze bud tuhle soboru v 13h u Cinestaru. Nebo o tyden pozdeji...
Leden 28, 200916 r Já se taky hlásím Zatím nemám konkrétně v plánu nic, takže mi to vyhovuje kdykoli.
Leden 28, 200916 r to je sobota že? kura! neděle by nešla? nebo ten další víkend tedy můžu sob. i ned.
Leden 29, 200916 r tak dame teda ten pristí vikend 7.2. To zatim asi nema nikdo nic. At jsme v plnym poctu...
Leden 29, 200916 r Já next weekend zůstávám v Praze, neboť Ples našeho ředitelství v Hotelu PRAHA v Praze
Leden 29, 200916 r takže příští weekend mischo,ples ředitelství,takže bez tebe ty jsi jen náměstek a zdejší kecal Upraveno Leden 29, 200916 r od octaviaman
Leden 30, 200916 r ty jo,víš že ted ani nevím proč?určo jsem nepsal nic sprostýho,spíš pravopYs hele,jak dlouhý máš prsty?potřeboval bych najít kámoše v útvaru v Žatci,nějak se neozývá.
Leden 31, 200916 r Tak klucka, jestli se teda ten příští tejden sejdem, tak Pičáky sebou. Je Vám jasný že bez toho chlastat nemůžete Je to focený jenom mobilem, ale dá se to přečíst.
Leden 31, 200916 r ten průkaz taky zatim nemám, ale možná se ukážu. kde to teda bude, u Cinestaru jak psal Doli?
Únor 1, 200916 r pičák ještě nemám,asi jsem malej kalič,nebo je to spešl edice pro ročník 79? to jste dostávaly místo RL?
Únor 2, 200916 r ty jo,víš že ted ani nevím proč?určo jsem nepsal nic sprostýho,spíš pravopYshele,jak dlouhý máš prsty?potřeboval bych najít kámoše v útvaru v Žatci,nějak se neozývá. Napiš mi sz, kdyžtak Ti seženu číslo na dozorce a přes něj bys zjistil víc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.