Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to možná,ale ber na vědomí že tu máme fabiáky a ty tam asi nebudou chtít úřadovat

• 1 měsíc později...

Tak koukám že je to tady zralý na LOCK :huh:

když oni se šoupli na forum occ tak jsem se podřídil i já tak budete muset taky :palec2: vždyt to není jen o octách

To je takovej problém,když si domluvíte sraz na OF tak to napsat i sem aby to vědělo i toto forum,nebo chcete mermomocí přetáhnout všechny na OF.

už je to tu psaný a nemůže to být snad na každé staránce ne?a navíc,dej sem na hlavní stránku odkaz na OF a vyštípou tě odsud,vždyt víme jaký byl důvod pro Vitta založit nové forum,nicméně si ho tam přečteš sám´.....

• 4 týdny později...
  • 4 týdny později...

po dlouhé době zase příspěvek?

tak oggy šup

tady to bylo stejně poslední dobou mrtvé,je mi to líto ale co se dá dělat?

• 4 měsíce později...

az priste zase neco bude, soupnu sem misto a datum ;)

• 1 měsíc později...

tak kolik nás je tady z jihu??? že by jsme udělali taky nějaký srazík??? :-))

• 3 týdny později...

tady vas uz moc neni... ale jinak pocet clenu na jihu roste, co tak sledujeme na OC :palec2: momentalne ze srazu seslo kvuli pocasi, az se bude neco blizit, tak to sem napisu

• 4 týdny později...

pristi sobotu odpoledne sraz ve Veseli nad Luznici :palec2: bude se grilovat, pocasi ma byt fajn, tak kdo prijede, at si vezme neco na gril :palec2:

kdo bude mit zajem, dam mu presnou adresu, cas prijezdu je priblizne mezi 15.00-16.00 hod :palec2:

Upraveno od houmik

veliky zajem koukam lol

Zdravím, hlásím se jako další jihočech. Potřeboval bych poradit s dobrým autoservisem v ČB, chystám se na výmněnu předních ložisek u Fabie, ale do autorizovaného servisu se mi s ohledem na cenu nechce ... Díky za jakýkoliv tip.

Další jihočech na scéně, lázeňské město Bechyně s nádhernou rozletovou dráhou na konání nějakého malého srazu. ;)

• 2 měsíce později...

Zdar jihočeši. Tak jsem sem po roce nakouknul a co nevidim. Za rok přibylo ani ne 20 příspěvků :huh: Dřív to tady frčelo mnohem líp. Holt všichni už maji asi jiný problémy než ty naše škodověnky :rip:

• 2 týdny později...
  • 3 týdny později...

ááá, tak jsem vás už chlapy našel, tak jak vám to lítá chlapy? :skoda:

• 5 měsíců později...

Těpic jihočeši...

jsem tu skoro nováček a stejně jako vy taky z jihu... chci se zeptat, budou letos v JČ nějaké srazy? V kalendáři akcí nic nevidím...

A kalíte někde společně? Myslím, jako škodovkáří.. :-)

Díky a čest škůdce

Majra

Upraveno od Majra21

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.