Červen 26, 200916 r to možná,ale ber na vědomí že tu máme fabiáky a ty tam asi nebudou chtít úřadovat
Červen 27, 200916 r Nikdo nás nechce trhat ale scházet se můžeme i tak co ? Tak se domluvme chlapi. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...post&p=8431
Srpen 5, 200916 r když oni se šoupli na forum occ tak jsem se podřídil i já tak budete muset taky vždyt to není jen o octách
Srpen 5, 200916 r To je takovej problém,když si domluvíte sraz na OF tak to napsat i sem aby to vědělo i toto forum,nebo chcete mermomocí přetáhnout všechny na OF.
Srpen 6, 200916 r už je to tu psaný a nemůže to být snad na každé staránce ne?a navíc,dej sem na hlavní stránku odkaz na OF a vyštípou tě odsud,vždyt víme jaký byl důvod pro Vitta založit nové forum,nicméně si ho tam přečteš sám´.....
Říjen 2, 200915 r po dlouhé době zase příspěvek? tak oggy šup tady to bylo stejně poslední dobou mrtvé,je mi to líto ale co se dá dělat?
Březen 29, 201015 r tady vas uz moc neni... ale jinak pocet clenu na jihu roste, co tak sledujeme na OC momentalne ze srazu seslo kvuli pocasi, az se bude neco blizit, tak to sem napisu
Duben 23, 201015 r pristi sobotu odpoledne sraz ve Veseli nad Luznici bude se grilovat, pocasi ma byt fajn, tak kdo prijede, at si vezme neco na gril kdo bude mit zajem, dam mu presnou adresu, cas prijezdu je priblizne mezi 15.00-16.00 hod Upraveno Duben 24, 201015 r od houmik
Duben 28, 201015 r Zdravím, hlásím se jako další jihočech. Potřeboval bych poradit s dobrým autoservisem v ČB, chystám se na výmněnu předních ložisek u Fabie, ale do autorizovaného servisu se mi s ohledem na cenu nechce ... Díky za jakýkoliv tip.
Duben 28, 201015 r Další jihočech na scéně, lázeňské město Bechyně s nádhernou rozletovou dráhou na konání nějakého malého srazu.
Červenec 24, 201015 r Zdar jihočeši. Tak jsem sem po roce nakouknul a co nevidim. Za rok přibylo ani ne 20 příspěvků Dřív to tady frčelo mnohem líp. Holt všichni už maji asi jiný problémy než ty naše škodověnky
Únor 9, 201114 r Těpic jihočeši... jsem tu skoro nováček a stejně jako vy taky z jihu... chci se zeptat, budou letos v JČ nějaké srazy? V kalendáři akcí nic nevidím... A kalíte někde společně? Myslím, jako škodovkáří.. :-) Díky a čest škůdce Majra Upraveno Únor 9, 201114 r od Majra21
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.