oggy Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 už se tešim jak malej kluk. jenom doufám že na ně pásnou moje mračítka, aby nějak blbě nestínili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 už se tešim jak malej kluk. jenom doufám že na ně pásnou moje mračítka, aby nějak blbě nestínili ... Oggy....vypadají kurevsky dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak koukám že Letka to tu začíná zabírat taky ....zachvilku pohltíme celé forum a nebude to OC ale LC ...(letka club :-) ) Tak na to zapomen...Tohle se nikdy nestane! To spis tady driv letku smazou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 už se tešim jak malej kluk. jenom doufám že na ně pásnou moje mračítka, aby nějak blbě nestínili ... Good, kolik ta sranda kostuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak koukám že Letka to tu začíná zabírat taky ....zachvilku pohltíme celé forum a nebude to OC ale LC ...(letka club :-) ) Tak na to zapomen...Tohle se nikdy nestane! To spis tady driv letku smazou!!! jsme jako virus ....založíme si jí znova. Nemůžou nám jí snad smazat ...to by bylo proti dobrým mravům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak koukám že Letka to tu začíná zabírat taky ....zachvilku pohltíme celé forum a nebude to OC ale LC ...(letka club :-) ) Tak na to zapomen...Tohle se nikdy nestane! To spis tady driv letku smazou!!! jsme jako virus ....založíme si jí znova. Nemůžou nám jí snad smazat ...to by bylo proti dobrým mravům Znas to, vsechno jde, kdyz se chce!!! Tak nemeli by...ale co jsem cetl, tak mozny to je!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 už se tešim jak malej kluk. jenom doufám že na ně pásnou moje mračítka, aby nějak blbě nestínili ... Good, kolik ta sranda kostuje? Bez korunky za to chcou 5 litříků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak koukám že Letka to tu začíná zabírat taky ....zachvilku pohltíme celé forum a nebude to OC ale LC ...(letka club :-) ) Tak na to zapomen...Tohle se nikdy nestane! To spis tady driv letku smazou!!! jsme jako virus ....založíme si jí znova. Nemůžou nám jí snad smazat ...to by bylo proti dobrým mravům Sakra, chtělo by to tady provést nějakou deratizaci, teda lépe řečeno deraletyzaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 už se tešim jak malej kluk. jenom doufám že na ně pásnou moje mračítka, aby nějak blbě nestínili ... Good, kolik ta sranda kostuje? Bez korunky za to chcou 5 litříků Je to dost, ale jeste to neni strasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Sakra, chtělo by to tady provést nějakou deratizaci, teda lépe řečeno deraletyzaci Presne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Aby se teď na nás neslítli jak hejno much Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ss, hu, tu som Mám strašnej fofr, vždycky to tady jenom prolítnu a mizim. Jináč se si na fabču objednal angel eyes v černý barvě. Tak jsem zvědavej jak to bude vypadat Cau oggy, tak aspon, ze sem zabrousis pac nikdo jiny uz sem asi nechodi! To jsou ty svetla co je tady na ne obcas reklama na foru? jj, to jsou oni. Dáreček od mnželky k narozeninám tééééda,takovej zlobivej kluk a má tak hodnou paní že mu kupuje nový světla na auto jo?tak nevím,bud má ráda tebe nebo to auto,nebo neví nic o tvých picích akcích každopádně budou tvé fabuli určitě mooooooc slušet,ale nechtěl jsi náhodou octu?ten sen se již rozplynul? jinak zdravím všechny kecaly zde na stránkách jihočechů a omlouvám se za dlouhé zpoždění,jsem omezen v užívání inter. kvůli synkovi a hlavně měl jsem otce v nemocnici tak nebyla ani nálada! nazdárek!!!!!!!!!! ten sraz prosím někdy v říjnu!na listopad už něco mám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 tééééda,takovej zlobivej kluk a má tak hodnou paní že mu kupuje nový světla na auto jo?tak nevím,bud má ráda tebe nebo to auto,nebo neví nic o tvých picích akcích každopádně budou tvé fabuli určitě mooooooc slušet,ale nechtěl jsi náhodou octu?ten sen se již rozplynul? pssssssssssssssst, já chodim jenom tak na dvě pifka Jináč oktávu jsem chtěl, ale teď proběhla menší renovace chalupy a nejsou love Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 (editace) Aby se teď na nás neslítli jak hejno much To snad nehrozi...Jsou hrdy na letku, maji to jako roj vcel...Akorat nevim kdo je "matka" (asi Acter) Na vikend se vzdy slitnou do ulu... Editováno: 27. Září 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Cest oggy, kam si letel draku? Dneska se skvele jezdilo po meste!! (v CB)... Milion bouracek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ten sraz prosím někdy v říjnu!na listopad už něco mám! Musi se toho tady ujmout nekdo, kdo ma silne slovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Cest oggy, kam si letel draku? Dneska se skvele jezdilo po meste!! (v CB)... Milion bouracek... Zdar. Frčel sem do OBI pro pár věcí, zejtra ještě něco dodělávám na chalupě. O jízdě mi nemluv. Z Vltavy do OBI mi to trvalo půl hoďky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Cest oggy, kam si letel draku? Dneska se skvele jezdilo po meste!! (v CB)... Milion bouracek... Zdar. Frčel sem do OBI pro pár věcí, zejtra ještě něco dodělávám na chalupě. O jízdě mi nemluv. Z Vltavy do OBI mi to trvalo půl hoďky Jo, vcera to bylo hrozny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Tak koukám že Letka to tu začíná zabírat taky ....zachvilku pohltíme celé forum a nebude to OC ale LC ...(letka club :-) ) Tak na to zapomen...Tohle se nikdy nestane! To spis tady driv letku smazou!!! Letku nesmažeš, Letka je věčná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Letku nesmažeš, Letka je věčná Co to je? Dort? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Letku nesmažeš, Letka je věčná Co to je? Dort? Jj, koukni do Letky, je tam víc fotek, nebo do sekce odkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Jj, koukni do Letky, je tam víc fotek, nebo do sekce odkazy Jojo, uz jsem koukal!! Hezky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak koukám že Letka to tu začíná zabírat taky ....zachvilku pohltíme celé forum a nebude to OC ale LC ...(letka club :-) ) Tak na to zapomen...Tohle se nikdy nestane! To spis tady driv letku smazou!!! Letku nesmažeš, Letka je věčná No to mi poser nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak koukám že Letka to tu začíná zabírat taky ....zachvilku pohltíme celé forum a nebude to OC ale LC ...(letka club :-) ) Tak na to zapomen...Tohle se nikdy nestane! To spis tady driv letku smazou!!! Letku nesmažeš, Letka je věčná No to mi poser nohy No neříkej dvakrát, já sice tuhle úchylku nemusím, ale někdo by se toho mohl chytnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak koukám že Letka to tu začíná zabírat taky ....zachvilku pohltíme celé forum a nebude to OC ale LC ...(letka club :-) ) Tak na to zapomen...Tohle se nikdy nestane! To spis tady driv letku smazou!!! Letku nesmažeš, Letka je věčná by mě zajímalo co to bylo za patlala kterej dělal tohle vaše logo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.