mischicka Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Hele, ono to postupně příjde ...začalo to vývěskou, ...za chvilku si bude te hledat logo ...potom se budete chtít přidat k letce protože to bude taková velmoc že si to smrtelník nedovede představit Zas z ty Ledky nedelejte zadnej zazrak!! Stejnak Vam ji za chvili smazou a budete zacinat znovu od 0!!! Bledá závist...přidej se k nám... Sakra, co je to tady za nechutnou agitaci Ty bláznivý poletuchy se tady začínaji rozlejzat jak mor, bude potřeba zakročit Zakročit a jít s náma aspoň na pivo, jsi určitě myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Co je to tady za bordel???? Jak ve spacáku??? Jinak to datum je ještě moc daleko, ale docela bach ty vaše xichtíky zas rád viděl On žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Co je to tady za bordel???? Jak ve spacáku??? Jinak to datum je ještě moc daleko, ale docela bach ty vaše xichtíky zas rád viděl On žije U Jihocehu to zacina ozivat!! Letka se muze trast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Geoo:prostě simply clever že?(jen trochu dětsky ) nic ve zlém jsem jen veselá kopa a rozesměje mě každá krávovina! mischicko:ten obrázek by už ušel,jo a naše logo není a nebude,proč ti vysvětlil už oggy,ale každopádně nějaký ten lahváč bo půllitr by tam seděl(si myslím že by toho bylo víc jako pro nás rodilé krumlováky by tam měl být medvěd,pro oggyho zase nějaká kytička .... nene nechám toho nebo to někoho napadne a bud tu debata o vyobrazení nového loga jihočechů-ne!nebude nic!) Luda aby se nepřidal,zrádce taky jeden Olo:díky že jsi se ozval,víme tedy že opravdu žiješ(co to máš v podpisu?)a jak ti jde budoucí stavba vašeho domečku?pozdravuj Kátu! jo a v tom spacáku nebyl olo!ten spacák se tam válel sám a byl úúúúúúúplně ožralej! tak ještě Mirda a opravdu třeste se mochy,budete mít po lítání!jo! aaa až řeknem našim jihočeškám že nás tu zlobíte,tyyyyyyy vám dají na prdel! tak se tu mějte,zdraví vás octaviaman-čerstvě povýšený půlmistr P.S.:že by někdo laskavě určil místo srazu?(a pozvem taky provokující mouchy ze Ždáru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 BAF Já se s Mirdou uvidím v sobotu, zapíjíme jeho narozky,,,logo nám musí vyrobit Marcel, když to tak umí s fotkama ps: heč, dneska jsem se viděl s Oggym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Geoo:prostě simply clever že?(jen trochu dětsky ) nic ve zlém jsem jen veselá kopa a rozesměje mě každá krávovina!mischicko:ten obrázek by už ušel,jo a naše logo není a nebude,proč ti vysvětlil už oggy,ale každopádně nějaký ten lahváč bo půllitr by tam seděl(si myslím že by toho bylo víc jako pro nás rodilé krumlováky by tam měl být medvěd,pro oggyho zase nějaká kytička .... nene nechám toho nebo to někoho napadne a bud tu debata o vyobrazení nového loga jihočechů-ne!nebude nic!) Luda aby se nepřidal,zrádce taky jeden Olo:díky že jsi se ozval,víme tedy že opravdu žiješ(co to máš v podpisu?)a jak ti jde budoucí stavba vašeho domečku?pozdravuj Kátu! jo a v tom spacáku nebyl olo!ten spacák se tam válel sám a byl úúúúúúúplně ožralej! tak ještě Mirda a opravdu třeste se mochy,budete mít po lítání!jo! aaa až řeknem našim jihočeškám že nás tu zlobíte,tyyyyyyy vám dají na prdel! tak se tu mějte,zdraví vás octaviaman-čerstvě povýšený půlmistr P.S.:že by někdo laskavě určil místo srazu?(a pozvem taky provokující mouchy ze Ždáru? V podpisu mám varování na jednoho "nejmenovanýho" zmrda, kterej mi dluží kliky a dělá mrtvýho kokota!!!! Sry za hrubá slova, ale fakt mě nasral, tak ať se nespálí nikdo další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 BAF Já se s Mirdou uvidím v sobotu, zapíjíme jeho narozky,,,logo nám musí vyrobit Marcel, když to tak umí s fotkama ps: heč, dneska jsem se viděl s Oggym jj, obchodovat s tebou se vyplatí. Ségra moc děkuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Téééda, tady to zase žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Cest vsichni, tak uz nekdo vyresil misto srazu toho 27. rijna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 P.S.:že by někdo laskavě určil místo srazu?(a pozvem taky provokující mouchy ze Ždáru? Mouchy v zimě nelétají :p Takže je budete muset přemlouvat :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 P.S.:že by někdo laskavě určil místo srazu?(a pozvem taky provokující mouchy ze Ždáru? Mouchy v zimě nelétají :p Takže je budete muset přemlouvat :p no,tak at si nasaděj mouchy tepláky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Nazdáár mrtvoly. Moje učast je toho 27. silně nejistá . už mám jednu velkou akci v pátek. Ale budu se snažit když tak jenom na chvíli zaskočit 28.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 P.S.:že by někdo laskavě určil místo srazu?(a pozvem taky provokující mouchy ze Ždáru? Mouchy v zimě nelétají :p Takže je budete muset přemlouvat :p no,tak at si nasaděj mouchy tepláky! čéče, tepláky by mouchy i měly, ale sakra blbě se v nich lítá a hlavně někam, kde nás pořádně ani nechcou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 čéče, tepláky by mouchy i měly, ale sakra blbě se v nich lítá a hlavně někam, kde nás pořádně ani nechcou Koukejte nasadit teplaky a priletet!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 čéče, tepláky by mouchy i měly, ale sakra blbě se v nich lítá a hlavně někam, kde nás pořádně ani nechcou Koukejte nasadit teplaky a priletet!!!! Csss, prvně, že otravné mouchy z Vysočiny a pak zas přiletět, už si vyberte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 A jinak je to tady koukám taky brutus OT, vy taky půjdete brzo do Hospody, jen co se na Vás P2M zaměří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Csss, prvně, že otravné mouchy z Vysočiny a pak zas přiletět, už si vyberte To si spis vyber Ty, jestli priletet nebo ne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 A jinak je to tady koukám taky brutus OT, vy taky půjdete brzo do Hospody, jen co se na Vás P2M zaměří Mame poloviny co jste meli Vy u letky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 A jinak je to tady koukám taky brutus OT, vy taky půjdete brzo do Hospody, jen co se na Vás P2M zaměří Jaký pak OT. My tady domlouváme sraz na 27. 10. A komu se to nelíbí, ať mi p..... políbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 A jinak je to tady koukám taky brutus OT, vy taky půjdete brzo do Hospody, jen co se na Vás P2M zaměří Jaký pak OT. My tady domlouváme sraz na 27. 10. A komu se to nelíbí, ať mi p..... políbí Presne tak oggy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 A jinak je to tady koukám taky brutus OT, vy taky půjdete brzo do Hospody, jen co se na Vás P2M zaměří Jaký pak OT. My tady domlouváme sraz na 27. 10. A komu se to nelíbí, ať mi p..... políbí Presne tak oggy!! Bacha ať Vás nechytne pan P2M za slovo, ještě by se vám to nemuselo líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak myslíte 27.10. v sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak myslíte 27.10. v sobotu? Presne tak...co rika diar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak myslíte 27.10. v sobotu? Presne tak...co rika diar? Diář a mischicka říkaj, že janinka a její sestřička slaví narozeniny, takže nehrozím ani já ani bruder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak myslíte 27.10. v sobotu? Presne tak...co rika diar? Diář a mischicka říkaj, že janinka a její sestřička slaví narozeniny, takže nehrozím ani já ani bruder A jéje. já to mám taky nahnutý, ale budu se snažit tam aspoň na chvíli ukázat. jináč pořád neni upřesněno kde a v kolik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.