mischicka Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Jinak myslíte 27.10. v sobotu? Presne tak...co rika diar? Diář a mischicka říkaj, že janinka a její sestřička slaví narozeniny, takže nehrozím ani já ani bruder A jéje. já to mám taky nahnutý, ale budu se snažit tam aspoň na chvíli ukázat. jináč pořád neni upřesněno kde a v kolik??? Přeložmež to na jiný termínus, ten další víckend sice taky nemůžu, to budem v BA (SK), ale pak by to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Koukám že se tu něco pokouší plánovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Koukám že se tu něco pokouší plánovat A ty si někde válíš šunky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 čéče, tepláky by mouchy i měly, ale sakra blbě se v nich lítá a hlavně někam, kde nás pořádně ani nechcou Koukejte nasadit teplaky a priletet!!!! tot velebnosti! P.S.:se mi zdá že hoši od tama nevědí co je prča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) Koukám že se tu něco pokouší plánovat A ty si někde válíš šunky přesně tak! jak se pořád máš Mireeeeškuuu???????? oggy:dobrá pozvánka! mischicko:nedělaj kravu a doražte i s babama! ček se snaží,hodí termín a oni dělají fuky! hodí někdo místo srazu? se nám nějak ztratil geoo. žádné OT,žádné OT!jen srandy kopec,nic víc takže: Editováno: 10. Říjen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Koukám že se tu něco pokouší plánovat A ty si někde válíš šunky přesně tak! jak se pořád máš Mireeeeškuuu???????? oggy:dobrá pozvánka! mischicko:nedělaj kravu a doražte i s babama! ček se snaží,hodí termín a oni dělají fuky! hodí někdo místo srazu? se nám nějak ztratil geoo. žádné OT,žádné OT!jen srandy kopec,nic víc takže: Ne ne ...Geoo se neztratil ..jenom měl moc práce. Tak si udělejte sraz tady na Vysočině a my Vám ukážem že je to tu hezké a provedeme po krásách tohoto kraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Koukám že se tu něco pokouší plánovat A ty si někde válíš šunky přesně tak! jak se pořád máš Mireeeeškuuu???????? oggy:dobrá pozvánka! mischicko:nedělaj kravu a doražte i s babama! ček se snaží,hodí termín a oni dělají fuky! hodí někdo místo srazu? se nám nějak ztratil geoo. žádné OT,žádné OT!jen srandy kopec,nic víc takže: Fakt nedorazíme, holky pořádaj akci pro půl dědiny, takže s tím nejde nic udělat, ale mrzí mě to, vážně. Víte co mě napadlo? Co takhle udělat sraz Letka-Jihočeši někde na půl cesty? Třeba Kámen, je tam letiště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 JInak Míro, víš, že na fóru ej člověk, co má úúúúplně stejnáý avatar jako Ty?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Koukám že se tu něco pokouší plánovat A ty si někde válíš šunky přesně tak! jak se pořád máš Mireeeeškuuu???????? oggy:dobrá pozvánka! mischicko:nedělaj kravu a doražte i s babama! ček se snaží,hodí termín a oni dělají fuky! hodí někdo místo srazu? se nám nějak ztratil geoo. žádné OT,žádné OT!jen srandy kopec,nic víc takže: Fakt nedorazíme, holky pořádaj akci pro půl dědiny, takže s tím nejde nic udělat, ale mrzí mě to, vážně. Víte co mě napadlo? Co takhle udělat sraz Letka-Jihočeši někde na půl cesty? Třeba Kámen, je tam letiště... Jestli chcete znát i můj názor tak já s tím nemám vůůůbec žádný problém. a tento srázek klidně podpořím. (mischicko) já jsem taky ta půl dědina nebo nejsem? Já jenom jestli mám sehnat dárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Koukám že se tu něco pokouší plánovat A ty si někde válíš šunky přesně tak! jak se pořád máš Mireeeeškuuu???????? oggy:dobrá pozvánka! mischicko:nedělaj kravu a doražte i s babama! ček se snaží,hodí termín a oni dělají fuky! hodí někdo místo srazu? se nám nějak ztratil geoo. žádné OT,žádné OT!jen srandy kopec,nic víc takže: Fakt nedorazíme, holky pořádaj akci pro půl dědiny, takže s tím nejde nic udělat, ale mrzí mě to, vážně. Víte co mě napadlo? Co takhle udělat sraz Letka-Jihočeši někde na půl cesty? Třeba Kámen, je tam letiště... Jestli chcete znát i můj názor tak já s tím nemám vůůůbec žádný problém. a tento srázek klidně podpořím. (mischicko) já jsem taky ta půl dědina nebo nejsem? Já jenom jestli mám sehnat dárek To je dobře, že to podpoříš, s Tebou počítám, předseda má rýmu a pak kašílek, takže ten ne A k té druhé půlce, nevím jak to má Janinka namyšlené, je trošku problém s přespáním, víš? Vyřešíme to v Ne nebo v Letce, hm? Kdo má koukat do třech témat najednou :-) A navíc aby to nědko nevyhodnotil jako 150+ stránek OT a nechtěl i Jihočechy dát do Hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Koukám že se tu něco pokouší plánovat A ty si někde válíš šunky přesně tak! jak se pořád máš Mireeeeškuuu???????? oggy:dobrá pozvánka! mischicko:nedělaj kravu a doražte i s babama! ček se snaží,hodí termín a oni dělají fuky! hodí někdo místo srazu? se nám nějak ztratil geoo. žádné OT,žádné OT!jen srandy kopec,nic víc takže: Fakt nedorazíme, holky pořádaj akci pro půl dědiny, takže s tím nejde nic udělat, ale mrzí mě to, vážně. Víte co mě napadlo? Co takhle udělat sraz Letka-Jihočeši někde na půl cesty? Třeba Kámen, je tam letiště... Jestli chcete znát i můj názor tak já s tím nemám vůůůbec žádný problém. a tento srázek klidně podpořím. (mischicko) já jsem taky ta půl dědina nebo nejsem? Já jenom jestli mám sehnat dárek To je dobře, že to podpoříš, s Tebou počítám, předseda má rýmu a pak kašílek, takže ten ne A k té druhé půlce, nevím jak to má Janinka namyšlené, je trošku problém s přespáním, víš? Vyřešíme to v Ne nebo v Letce, hm? Kdo má koukat do třech témat najednou :-) A navíc aby to nědko nevyhodnotil jako 150+ stránek OT a nechtěl i Jihočechy dát do Hospody No ..ale jede o to kdy to uskutečníme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No ..ale jede o to kdy to uskutečníme. Já bych to viděl konec listopadu/začátek prosince, kdyby byl sníh, byla by to mega psina, jen by Michal musel vzít od nich z JZD traktor, aby nás pak z těch závějí vytahal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No ..ale jede o to kdy to uskutečníme. Já bych to viděl konec listopadu/začátek prosince, kdyby byl sníh, byla by to mega psina, jen by Michal musel vzít od nich z JZD traktor, aby nás pak z těch závějí vytahal To je dobrej nápad. Necháme mu udělat taky samolepku a hnedka pod JohnDeare si napepí Žďárská letka a bude nás na této akci vytahovat ze závějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 chjo,to je tedy dohoda,no tak teda já bych i souhlasil tak tedy všichni pište co kd jak neeeeeeebo,by byl srázek ted a potm auch a to někde na půli cesty hej? tak já tu po víkendu juknu jak se tu hádáte jo? mimo jiné se tuto neděli koná v Kájově (odkud pocházím)u Českého Krumlova - pout! páček shledáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 chjo,to je tedy dohoda,no tak teda já bych i souhlasiltak tedy všichni pište co kd jak neeeeeeebo,by byl srázek ted a potm auch a to někde na půli cesty hej? tak já tu po víkendu juknu jak se tu hádáte jo? mimo jiné se tuto neděli koná v Kájově (odkud pocházím)u Českého Krumlova - pout! páček shledáček 27.10. uřčitě nedorazíme, takže pokud budete mít akci, příjemnou zábavu a jinak se těším na jinou akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 chjo,to je tedy dohoda,no tak teda já bych i souhlasiltak tedy všichni pište co kd jak neeeeeeebo,by byl srázek ted a potm auch a to někde na půli cesty hej? tak já tu po víkendu juknu jak se tu hádáte jo? mimo jiné se tuto neděli koná v Kájově (odkud pocházím)u Českého Krumlova - pout! páček shledáček 27.10. uřčitě nedorazíme, takže pokud budete mít akci, příjemnou zábavu a jinak se těším na jinou akci no dobrá no,tak tedy přimhouříme oko a omluvíme vás! na druhou stranu při účasti zde,mámobavy že se vůbec sejdeme,asi jako vždy zde a jen pár vytrvalých! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 (editace) Takze ... chtelo by to asi poradne slovo do pranice. Kdo je pro se srazit 3. listopadu 2oo7? Editováno: 16. Říjen 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Takze ... chtelo by to asi poradne slovo do pranice. Kdo je pro se srazit 3. listopadu 2oo7? 3. listopadu je sraz ok, víc tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Takze ... chtelo by to asi poradne slovo do pranice. Kdo je pro se srazit 3. listopadu 2oo7? Já jsem pro. Do Bratislavy teda nejedu, ale sraz jihočechů v Budějkách beru všema 10ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Víte co mě napadlo? Co takhle udělat sraz Letka-Jihočeši někde na půl cesty? Třeba Kámen, je tam letiště... To neni spatnej napad!! Doufam, ze to nekdo dotahnete do konce a nezustane to jen u slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 (editace) Takze ... chtelo by to asi poradne slovo do pranice. Kdo je pro se srazit 3. listopadu 2oo7? 3. listopadu je sraz ok, víc tady... já to ,na kamarády jihočechy nemají čas,ale na bratia zo zahraničie áno,mi poser! :D no vida,tak už máme dva datumy,tak tedy hlasujme:já jsem pro oba jo a místo srazu?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Editováno: 16. Říjen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Víte co mě napadlo? Co takhle udělat sraz Letka-Jihočeši někde na půl cesty? Třeba Kámen, je tam letiště... To neni spatnej napad!! Doufam, ze to nekdo dotahnete do konce a nezustane to jen u slov. hm,i druhá nabízená varianta se mi zamlouvá,otázka je jestli ještě letos?! přeci jen je po prázdninách(po dovolených) tak bychom to mohli dohnat přes zimu ne?například já mám ještě 22 dní dovči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Kucí fakt sorry, ale prostě to nevychází...listopad snad bude klidnější, po výletu na SK - mimochodem tam jedem za rodinou a sraz s bratry z BA je jen bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Kucí fakt sorry, ale prostě to nevychází...listopad snad bude klidnější, po výletu na SK - mimochodem tam jedem za rodinou a sraz s bratry z BA je jen bonus Přesně tak ...nezoufejte a raději se šetrete na setkání jihočechů, jihočešek a letky Až budu mít volněji a více času tak něco vymyslím a postavím Vás všechny před hotovou věc ...kdo nepřijede bude popraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Kucí fakt sorry, ale prostě to nevychází...listopad snad bude klidnější, po výletu na SK - mimochodem tam jedem za rodinou a sraz s bratry z BA je jen bonus Přesně tak ...nezoufejte a raději se šetrete na setkání jihočechů, jihočešek a letky Až budu mít volněji a více času tak něco vymyslím a postavím Vás všechny před hotovou věc ...kdo nepřijede bude popraven Mou služební zbraní Kámen to jistí, uděláme s bruderem reko toho letiště a až bude sníh, bude fun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.