Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

U mě nebude nového zatím nic, Okinka bude pár měsíců bydlet v garage, ale pak bych jí rád dal pokovená sklíčka, možná new navi, bude-li už dost dobrá a dál se uvidí...

jinak dost že ses probral! :smich:

proč v garage?ty se bojíš aby ti nezrezla?neboj!

U mě nebude nového zatím nic, Okinka bude pár měsíců bydlet v garage, ale pak bych jí rád dal pokovená sklíčka, možná new navi, bude-li už dost dobrá a dál se uvidí...

No jo páníček si bude "válet šunky" v cizině co? :p Promiň to byl fór, ale někdo ji snad přece jenom provětrá ne? Třeba manželka, ta snad nikam nejede?

No jo páníček si bude "válet šunky" v cizině co? :p Promiň to byl fór, ale někdo ji snad přece jenom provětrá ne? Třeba manželka, ta snad nikam nejede?

Bratr mu jí protáhne. Toho bych se nebál. :) Ale pak si bude muset koupit nový pláště. :p

Bratr mu jí protáhne. Toho bych se nebál. :) Ale pak si bude muset koupit nový pláště. :p

Vidíš na tebe jsem úplně zapoměl, ty doufám nikam nejedeš?

No aby si k těm plášťům nemusel kupovat ještě něco jinýho :feve: i s lakem. :)

Manželku už skoro rok nemám, jak píše bruder, on bude mít svolení jí občas LEHCE projet...

Tak tak, zablokuju řadičku, půjde tam jen 1, 2 a R :smich:

Tak tak, zablokuju řadičku, půjde tam jen 1, 2 a R :smich:

I na 2 pojedu dost ryhle-rychlejc než policejní fabie htp :p

:palec2::palec2::palec2:

když jsem viděl jak si zřídil traktor,Ludo,bych měl obavy mít klíče tobě na dosah i kdybych byl doma! :smich:

Ludo ted jeste moc nekric, at ho nevystrasis jeste vic!! :p

:palec2::palec2::palec2:

když jsem viděl jak si zřídil traktor,Ludo,bych měl obavy mít klíče tobě na dosah i kdybych byl doma! :smich:

Traktor jen vypadal. Tomu nic nebylo-jen sklo a blatník. Ani světlo sem nerozbil. :p Holt i bourat se musí umět. :D

Traktor jen vypadal. Tomu nic nebylo-jen sklo a blatník. Ani světlo sem nerozbil. :p Holt i bourat se musí umět. :D

jojo,pánbůh nebyl doma a ne že bourat se musí umět :p:p:p:p

jojo,pánbůh nebyl doma a ne že bourat se musí umět :p:p:p:p

:smich:

Mischicko, nechtel bys zase zmenit ten popis tematu? ;) Sraz uz probehl...Jen nevim co tam bylo pred tim.

Mischicko, nechtel bys zase zmenit ten popis tematu? ;) Sraz uz probehl...Jen nevim co tam bylo pred tim.

Chtěl jsme už dávno, ale vždycky na to zapomněl :doh

a zase nic neudělal,na co my ho tu vlastně trpíme? :D

Míšo, kdyžtak dej papričku na prázdniny ke mě. Budu se o ní starat jako o vlastní. :)

Míšo, kdyžtak dej papričku na prázdniny ke mě. Budu se o ní starat jako o vlastní. :)

my se mu o ní taky potaráme,naučíme jí jezdit aby jí příště nepředjela kdejaká fabia TDI :p:p:p

my se mu o ní taky potaráme,naučíme jí jezdit aby jí příště nepředjela kdejaká fabia TDI :p:p:p

:doh:feve::help:

Asi jí fakt dám radši tomu bobíkovi :p

A takhle jsme ve středu jezdili...

Koukam ze si sel spat hodne brzo.... :p

Koukam ze si sel spat hodne brzo.... :p

Jj, začal jsem si hrát s tím videem-nejdřív jak jsme s bruderem a Letka holkama byli v bazénu, pak Okinka, pak bruder pronásledován psem a nakonec ještě výjezd Fífy z garáže = 4 videjka = 4 hodinky :)

Jj, začal jsem si hrát s tím videem-nejdřív jak jsme s bruderem a Letka holkama byli v bazénu, pak Okinka, pak bruder pronásledován psem a nakonec ještě výjezd Fífy z garáže = 4 videjka = 4 hodinky :)

:doh Ja se z tebe asi picnu!! :D

A kde jsou ty ostatni videa?

A kde jsou ty ostatni videa?

Jsem na Youtube zaregistrovaný teprve od včera, takže jsem je tam ještě neupnul...a pokud čekáš na ty holky, ty tam ani nebudou :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.