Uďa Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Culda:Slíbené foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Tak to bylo bez fota sorry,ale nejde mi tam vložit asi jsem natvrdlej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 tak mi to pošli na email vculek@volny.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Tak jsem si včera od Culdy přivezl nové kolo. Sice jsem ho původně chtěl kupovat trochu později, ale když bylo poslední (MR06), tak jsem nesměl váhat. Navíc jak Culda psal výše, tak jsem na něj dostal pěknou slevičku. Takže Culdo ještě jednou díky. Jinak jsem to kolo už trochu projel a je super, už se těším až bude trochu tepleji. Tak piš, foť, co je to za kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 koukni vejš a dozvíš se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.