culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 tak to musim hned zejtra udělat kontrolu vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 (editace) Ze by Achylovka Combi? Jo, vypadá to na častější jev. Vídávám to na tom místě často zpuchřelé. A okolo madla-osvětlení SPZ to je chytlé taky trochu. Tak tak, je to přesně tohle místo. A taky pod madlem kufru, jak se tady taky píše. Razítka v servisní knížce nemám, myslím, že je tam jenom první při uvedení do provozu, pak je tam ještě další, ale byl to normální dobrý servis, ale ne Škodovácký. Myslíte, že mi to Škoda neuzná? Editováno: 12. Únor 2007, autor: Marsonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 je to focené mobilem ale je to krasne videt jak to rezne myslíte ze to projde????? At vim jak na tom sem a neoblbují me diky predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 a poslední a mam vsechny servisky potvrzene skoda servisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 sem zapomel pridat obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Mám úplně stejný problém. Dnes jsem zajel do servisu, okopčili si servisku, nafotili a poslali do MB, kvůli vyjádření. Mám 2003 a nebyl žádný problém. Záruka na prorezivění 10 let. 28.2.2007 jdu na servisní prohlídku v rámci které by mi to měli vyměnit, tak pak poreferuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No jo tak to bych taky ještě mel mít záruku když je 10let . Akorád já servisní knížku vůbec nemám. Novej lak zadních dveří bych bral tak poreferujte jestli to jde i bez servisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Tak bez servisky to nejde .Hned jak jsme tam prijeli tak po nas chteli knizku V prvnim nam rekly ze se na to záruka nevztahuje a vdruhem ze mame za tyden prijet a vyridi se to .Tak nevim Nemate nekdo z Ostravy nejaky dobry zkusenosti z nejakym skoda servisem z ostravy ?????A jak vam to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ty woe, tak to je maras. Oni se ty pátý dveře nenaučí asi dělat. Ale na liftu ten problém není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Stejnej problém... ale serviska není, takže to vidím na sundání a pěkně ručně to zadělat. Chjo... to zas bude flekatý auto. Jinak já fakt nevím jestli to neuměj dělat nebo co... když vědí že se tam hodně drží vlhkost, tak proč tam neudělaj nějakou lepší ochranu... Editováno: 13. Únor 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Stejnej problém... ale serviska není, takže to vidím na sundání a pěkně ručně to zadělat. Chjo... to zas bude flekatý auto. Jinak já fakt nevím jestli to neuměj dělat nebo co... když vědí že se tam hodně drží vlhkost, tak proč tam neudělaj nějakou lepší ochranu... Já to měl rozdělané a je to těsněním je fak špatně udělané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No to si radeji nechej cely dvere prelaknout u lakyrníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafak Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 ty woe, tak to je maras. Oni se ty pátý dveře nenaučí asi dělat. Ale na liftu ten problém není. Omyl - i na liftbaku se to obcas vyskytne. Není to kolem okna, ale bývá to okolo hrany lišty osvětlení SPZ. Prý se to stává proto,že lišta na dveřích "pracuje", tedy hýbe se a postupně vydře vrstvu laku a pozinku a rez má pak volné pole působnosti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 TO je jejich problem ze to pracuje ja to chci vymenit a basta,jestli by meli nejake kecy tak se s nimi pohádám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZEZA Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Měl jsem úplně stejný problém,rez pod sklem a pod lištou osvětlení SPZ.Bohužel první majitel do značkového servisu nejezdil,tak mi nezbylo nic jiného než to zatáhnout ze svého,protože ve značkovém servisu mi řekli, že bez razítek v servisce to nejde.Odlepení a nalepení zadního skla 1500Kč,přelakování 2000Kč(perleťová metalíza) s dvouletou zárukou.Sklo mi nalepily o 5mm výš,aby tam byla větší mezera a pod lištu mi poradily nalepit trasparentní proužky,aby se to neprodřelo.Ty proužky prodávají v origo servisu přímo k tomu účelu,jen nechápu,proč je nedávají už na nové auto.Mám to opraveno skoro rok a zatím v pohodě. Octavia combi 1.9Tdi r.v.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Tak mam stesti ze je to auto z leasingu a ze musel 1 majitel jezdit do skoda servisu ,dnes mozna zajedu jeste do jednoho skoda servisu v Ostrave Porube a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Taky jsem před časem koupil rok starou OI r.2003 a pod zadním sklem puchýř.Auto jsem kupoval v jednom autorizovaném servise a přecházel jsem ke druhému(v místě bydliště).Přijel jsem se serviskou nafotili,poslali do MB a do týdne volali ať přistavím auto na výměnu dveří.Prý bylo od výroby nízko vlepeno okno a voda s kamínky udělala své.Pod krytku osvětlení SPZ má prý přijít podložka,aby nedocházelo k odírání laku(otvírání dveří,otěr při zavírání),taky jsem je na to upozornil ať jsou tak laskaví a dají ji tam.Jak myslíte,že to dopadlo.Samozřejmě se na to vykašlali a ještě tu krytky tam flákli za mokra.Takže do roka jsem je jel navštívi znova.Samozřejmě auto přijali bez řečí a velmi ochotně dali vše do pořádku.Takže nesmí se nechat člověk odbýt.Mám výhodu,že auto bylo pravidelně servisováno a je nadále.Takže jestli se něco stane znova,kde asi pojedu?.... Jinak na pravidelné servisní intervaly jezdím,ale díly jim dávám své origo,takže nemohou nic říct a ani neřekli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Tak jsem na to dneska koukal,mam 12/99 privezenou z Holandska a pod oknem nemam nic a pod listou to zacina asi vylejzat,ale zatim je to tak malinkaty ze se to neda identifikovat,tak to asi rozeberu a neco s tim udelam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 By mne zajimalo, kdyz je zaruka na neprorezivění karoserie, jestli je i nejaka zaruka na lak. Protoze mam docela hodne obouchanou predni kapotu od kaminku Jestli s tim ma nekdo zkusenosti, nebo nazory, tak se muzete vyjadrit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 By mne zajimalo, kdyz je zaruka na neprorezivění karoserie, jestli je i nejaka zaruka na lak. Protoze mam docela hodne obouchanou predni kapotu od kaminku Jestli s tim ma nekdo zkusenosti, nebo nazory, tak se muzete vyjadrit.. To asi na zaruku nebude, nebot vyrobce muze tezko rucit za to, ze mame na silnicich bordel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 na toto sis mohl jedine dat pojistení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uza Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Ahoj tak já musím taky napsat svůj názor na věc.Mám combi 2002 model 03 a měl jsem ten samý problém s 5tými dveřmi.Auto jsem dovezl cca před rokem z D mělo servisku s potvrzeným servisem v D.Reklamace z mé strany proběhla a co no uznali:-) záruka platí 10 let a u předváděček 6 let.Koukal jsem jako blázen protože mi dali nové dveře,nové okno a měl jsem i folie tak i folii a to vše grátis:-) Tak to mě škodovka jednou překvapila|:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 je to k zblití, že to dělalo na Fáčku, na Filetě, dšlá to Fábia, no a s příchodem kombajnu se nepoučili ani u Octy. Už by to jako hoši měli mít odchytaný, to snad nemůže bejt takovej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 cau tak malada boleslav schválila ze je to jejich vina,ale bude se to jen prelakovávat a ze si to auto tam nechají 4dny .To si radsi doma zrobím sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.