AlesioP Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Pro ty co čekali na kličky. již jsou skladem.Vice na www.auto.asp2.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Pro ty co čekali na kličky. již jsou skladem.Vice na www.auto.asp2.cz Na co tam je to osvětlení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Pro ty co čekali na kličky. již jsou skladem.Vice na www.auto.asp2.cz Na co tam je to osvětlení? To je tam kvůli osvětlení Je to spíš taková vychytávka, abys nemusel ve tmě nic lovit a hledat.. stejně jak podsvícení ovladačů a tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Jeskovy voci, ja jsem uchyl, ale abych kuchal klicky kvuli podsviceni to fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Taky je nemám a z auta jsem se vždycky dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Taky je nemám a z auta jsem se vždycky dostal Já taky, ale od teď už mi to asi nepůjde Myslel jsem, že to má tenhle účel, ale říkal jsem si, že Škodovka takové ko*otiny nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Doteraz to mal len Superb, s príchodom modelu L&K aj OII. Tu je o tom viacej, aj ako to vyzerá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 (editace) Jakou barvou to svítí? A je to spínané společněs osvětlením přístrojů? Musí se při výměně sundat tapec? Editováno: 27. Březen 2007, autor: Michal N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Svieti to na bielo a zapína sa to spolu s osvetlením spínačov okien. Vzadu sa osvetlenie zhasne keď sa aktivuje detská poistka. Ak máš el. okná aj vzadu, tak je to celkom bezproblematické, nakoľko sa napájanie ťahá od tlačidiel na ovládanie okien, u vodiča od ovládača zrkadiel. Takže tapecy nemusia dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Svieti to na bielo a zapína sa to spolu s osvetlením spínačov okien. Vzadu sa osvetlenie zhasne keď sa aktivuje detská poistka. Ak máš el. okná aj vzadu, tak je to celkom bezproblematické, nakoľko sa napájanie ťahá od tlačidiel na ovládanie okien, u vodiča od ovládača zrkadiel. Takže tapecy nemusia dole. Bezva...dík za vyčerpávající odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 proč zbytečně utrácet?jde to levněji http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/PodsviceniKlik.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 proč zbytečně utrácet?jde to levněji http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/PodsviceniKlik.htm Alesio Tě za tuhle neg.reklamu moc nepochválí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Ale originál vyzerá predsa len lepšie. Myslím, že kto nemá obe ruky ľavé, dokúpi tie telieska a prdznačenú sierku si vypiluje, zacvakne a zapojí kábliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Ale originál vyzerá predsa len lepšie. Myslím, že kto nemá obe ruky ľavé, dokúpi tie telieska a prdznačenú sierku si vypiluje, zacvakne a zapojí kábliky. Ale jinak mi tohle osvětlení přijde pořád zbytečné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 (editace) Ale originál vyzerá predsa len lepšie. Myslím, že kto nemá obe ruky ľavé, dokúpi tie telieska a prdznačenú sierku si vypiluje, zacvakne a zapojí kábliky. Ale jinak mi tohle osvětlení přijde pořád zbytečné... Netvrdím, že je to nezbytně nutné,ale praktická věc to je.Mohu to jen doporučit, nijak to neoslňuje a zvyšuje to orientaci v noci v autě. Editováno: 26. Červen 2007, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Taky mam namontovane!!! Jen ta cena tech diod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Taky mam namontovane!!! Jen ta cena tech diod... No někdy se musíme sejít navečer, abych to viděl naživo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Taky mam namontovane!!! Jen ta cena tech diod... No někdy se musíme sejít navečer, abych to viděl naživo OK!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Taky mam namontovane!!! Jen ta cena tech diod... No někdy se musíme sejít navečer, abych to viděl naživo OK!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Taky mam namontovane!!! Jen ta cena tech diod... No někdy se musíme sejít navečer, abych to viděl naživo OK!!! Aby sis to pak neporidil az to uvidis!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Taky mam namontovane!!! Jen ta cena tech diod... No někdy se musíme sejít navečer, abych to viděl naživo OK!!! Aby sis to pak neporidil az to uvidis!! Toho se nebojím Když to tak vezmu, tak jsme okopčil jen opěrku k pedálům, clona mě odradila a stejně to bude s těma kličkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Taky mam namontovane!!! Jen ta cena tech diod... No někdy se musíme sejít navečer, abych to viděl naživo OK!!! Aby sis to pak neporidil az to uvidis!! Toho se nebojím Když to tak vezmu, tak jsme okopčil jen opěrku k pedálům, clona mě odradila a stejně to bude s těma kličkama Aby te neodradila za chvili cela okinka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Aby te neodradila za chvili cela okinka!! To snad ne e, na kole jezdím rád, ale v autě je to někdy lepčejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Aby te neodradila za chvili cela okinka!! To snad ne e, na kole jezdím rád, ale v autě je to někdy lepčejší No proto!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.