Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu. Chybělo mi na palubce Čidlo slunečních paprsků pro Climatronic tak jsem ho doukoupil od Cosbyho, ale potřebuju se dostat ke kabeláži, abych ho napojil. Kudy se tam nejlépe dostanu, středovýma ofukama, třeba "přes" budíky, za rádiem... nebo (nedej bože) musím sundat celou palubku?

Předem díky.

no origo kabelaz by mala mat na cidlo 3polovy konektor.

inak na cidle sa pripaja pin 2 na zem a pin 3 na pin 18 20 poloveho konektora climatronic-u

takze smer je asi jasny, ked vykuchas rj climatronic-u pripadne radio tak to mas priamu cestu k cidlu. vpred, vzad ani krok. ;)

Upraveno od Tunak

asi vše sundat

nepretiahne to bez rozlozenia palubky? nejake to perko, pripadne tuhsi drat ...

Upraveno od Tunak

ten drát tam bude jde o to najít ho a na něj napojit a zaizolovat

pokud tam nechá drát od kterýho podle mě někdo utrhl konektor tak se mu může zkratovat třeba o výztuhu a bude to stejně na nic

aha, ja som myslel ze sa jedna o prerabku kde nebolo cidlo. ak je to cvaknute tak urcite rozobrat a dat do cajku :palec2:

zeptam se jak debil....k cemu je to dobre to cidlo a k cemu slouzi ? Je to standartni cidlo u Climatrosu a kde se nachazi ? diky

• Autor

Nachází se na palubce uprostřed ofuku okna, je to takový vystouplý černý čudl a dle mého dává hodnoty Climatronicu pro přesný automatický režim.

Pro ostatní, není to předělávka, ale je to mé první auto z koncernu VW a myslel jsem, že mi tam chybí jen nějaká krytka. Až na VAGu to napsalo, že tam není čidlo. Doufám, že je jen odpojené a ztracené a kabeláž bude ok. Začnu středem přes rádio a uvidím, co najdu. Nejaká kabeláž musí od Climatronicu jít tak půjdu po ní.

• 2 týdny později...
  • Autor

Mé představy vzaly rychle za své a musela jít dolů palubka. Pekná skládačka, skoro jako Lego. Ve Škodovce to odhadovali nejméně na 5 hodin po 380,- a tak jsem to risknul a šel do toho sám. Za 2 hoďky jsem to měl i nazpět a to jsem dělal hodně pomalu, abych něco nepos..l nebo neurval a hlavně si zapamatoval jak to dát zpět ;)

Čidlo je napojené a podle VAGu i funguje :D

Mé představy vzaly rychle za své a musela jít dolů palubka. Pekná skládačka, skoro jako Lego. Ve Škodovce to odhadovali nejméně na 5 hodin po 380,- a tak jsem to risknul a šel do toho sám. Za 2 hoďky jsem to měl i nazpět a to jsem dělal hodně pomalu, abych něco nepos..l nebo neurval a hlavně si zapamatoval jak to dát zpět ;)

Čidlo je napojené a podle VAGu i funguje :D

:palec2::palec2: sikula :palec2::palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.