VitaP Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Prosím o radu. Chybělo mi na palubce Čidlo slunečních paprsků pro Climatronic tak jsem ho doukoupil od Cosbyho, ale potřebuju se dostat ke kabeláži, abych ho napojil. Kudy se tam nejlépe dostanu, středovýma ofukama, třeba "přes" budíky, za rádiem... nebo (nedej bože) musím sundat celou palubku? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) no origo kabelaz by mala mat na cidlo 3polovy konektor. inak na cidle sa pripaja pin 2 na zem a pin 3 na pin 18 20 poloveho konektora climatronic-u takze smer je asi jasny, ked vykuchas rj climatronic-u pripadne radio tak to mas priamu cestu k cidlu. vpred, vzad ani krok. Editováno: 14. Únor 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 asi vše sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) nepretiahne to bez rozlozenia palubky? nejake to perko, pripadne tuhsi drat ... Editováno: 14. Únor 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 ten drát tam bude jde o to najít ho a na něj napojit a zaizolovat pokud tam nechá drát od kterýho podle mě někdo utrhl konektor tak se mu může zkratovat třeba o výztuhu a bude to stejně na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 aha, ja som myslel ze sa jedna o prerabku kde nebolo cidlo. ak je to cvaknute tak urcite rozobrat a dat do cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 zeptam se jak debil....k cemu je to dobre to cidlo a k cemu slouzi ? Je to standartni cidlo u Climatrosu a kde se nachazi ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 14. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Nachází se na palubce uprostřed ofuku okna, je to takový vystouplý černý čudl a dle mého dává hodnoty Climatronicu pro přesný automatický režim. Pro ostatní, není to předělávka, ale je to mé první auto z koncernu VW a myslel jsem, že mi tam chybí jen nějaká krytka. Až na VAGu to napsalo, že tam není čidlo. Doufám, že je jen odpojené a ztracené a kabeláž bude ok. Začnu středem přes rádio a uvidím, co najdu. Nejaká kabeláž musí od Climatronicu jít tak půjdu po ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Mé představy vzaly rychle za své a musela jít dolů palubka. Pekná skládačka, skoro jako Lego. Ve Škodovce to odhadovali nejméně na 5 hodin po 380,- a tak jsem to risknul a šel do toho sám. Za 2 hoďky jsem to měl i nazpět a to jsem dělal hodně pomalu, abych něco nepos..l nebo neurval a hlavně si zapamatoval jak to dát zpět Čidlo je napojené a podle VAGu i funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Mé představy vzaly rychle za své a musela jít dolů palubka. Pekná skládačka, skoro jako Lego. Ve Škodovce to odhadovali nejméně na 5 hodin po 380,- a tak jsem to risknul a šel do toho sám. Za 2 hoďky jsem to měl i nazpět a to jsem dělal hodně pomalu, abych něco nepos..l nebo neurval a hlavně si zapamatoval jak to dát zpět Čidlo je napojené a podle VAGu i funguje sikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.