Publikováno Únor 15, 200718 r CHCI NAMONTOVAT DVEŘNÍ ČERVENÁ SVĚTLA.PROSÍM JAKÝ JE POSTUP PŘI MONTÁŽI.FAB CLASIC
Únor 15, 200718 r ja soom nemontoval, iba som potiahol kabliky od stropneho svetla idu za odkladacou schrankou a na tu cervenu odrazku som prilepil leddiodu. fugnuje a vyzera skoko ako origo a naklady cca 40 sk.
Únor 15, 200718 r sú dva spôsoby, jeden je napojiť to podľa starej schémy na komfortku cez rele a druhý ako písal multipas, na stropné osvetlenie, tak to majú myslím fabky po facelifte. na tom druhom spôsobe sa mi páči že svetlo pomaly zhasne na rozdiel od systému s relé kde po zavretí dverí svetlo hneď zhasne
Únor 15, 200718 r ja soom nemontoval, iba som potiahol kabliky od stropneho svetla idu za odkladacou schrankou a na tu cervenu odrazku som prilepil leddiodu. fugnuje a vyzera skoko ako origo a naklady cca 40 sk. To vyzera zaujimavo nemohol by si to bližšie popisať? Upraveno Únor 15, 200718 r od vikino1
Únor 15, 200718 r ja soom nemontoval, iba som potiahol kabliky od stropneho svetla idu za odkladacou schrankou a na tu cervenu odrazku som prilepil leddiodu. fugnuje a vyzera skoko ako origo a naklady cca 40 sk. Kde že jsi se na ty kablíky na stropní světýlko napojil? Za odkládací schránkou nebo až u světýlka? Nechce se mi totiž zas kuchat stropnici a pul auta...
Únor 21, 200718 r tie kabliky idu poza odkladaciu schranku presnejsie sa pripajaju do zhluku kablov pri klapkach vnutornej ventilacie. najdes ich tak ze das dole stropne svetlo a podla farby ich najdes aj dole.
Únor 21, 200718 r Farbu si najdu, mám chytrou knížku, jen mě zajímalo kde ses napojoval. Takže jsi ten drát(y) prostě kousek odizoloval, napojil se a paralelně ke stropnímu světýlku zapojil světlo do dveří?
Únor 21, 200718 r presne Hm, tak já to vyzkouším, ještě teda vybádat jaké diody, ani nemám tušení jak se značí a zkusím to
Únor 21, 200718 r budes si pytat "vysoko svietive biele diody na 12v" pravdepodobne ti k nim daju aj odpor. alebo si kup cervene a v tej odrazke by potom asi tak neziarili v trede ako mne. ale to je drobnost, hlavne ze to funguje
Únor 21, 200718 r budes si pytat "vysoko svietive biele diody na 12v" pravdepodobne ti k nim daju aj odpor. alebo si kup cervene a v tej odrazke by potom asi tak neziarili v trede ako mne. ale to je drobnost, hlavne ze to funguje mnohokrát!
Únor 21, 200718 r na lavej strane sa možeš napichnuť na BSG a na pravej na tie kabliky k svetielku aby si nemusel tahat kable naspet cez palubku. do tych odraziek daj vysokosvietive červene, bude to take sytejšie
Únor 21, 200718 r na lavej strane sa možeš napichnuť na BSG a na pravej na tie kabliky k svetielku aby si nemusel tahat kable naspet cez palubku.do tych odraziek daj vysokosvietive červene, bude to take sytejšie S těma červenýma jsem si to říkal, myslím, že bílé svítí moc jako jeden bod. Ale jak se napojit k BSG vážně netuším-vím kde hledat, ale jak se napíchnout ne
Únor 21, 200718 r najlepsi je na to skalpel. z boku narezes buzirku kapku potiahnes cca 5 mm a rez ukoncis. tym padom budes mat odhaleny med. kabel z jednej strany a uz potom iba naviazes tvoj novy a prebehnes letovackou. tod u mna takyto postup
Únor 21, 200718 r já sem do origo odrazky vrtl 3 díry dal tam ledky na každou odpor 680 ohmů a připojil to na stropní světlo a paráda bohužel opět nemám foto někde se stratily
Únor 22, 200718 r najlepsi je na to skalpel. z boku narezes buzirku kapku potiahnes cca 5 mm a rez ukoncis. tym padom budes mat odhaleny med. kabel z jednej strany a uz potom iba naviazes tvoj novy a prebehnes letovackou. tod u mna takyto postup Jj, tenhle postup jsem viděl když mi paní Zagorová a kol. dělali MaxiDot Jsem vážně natěšenej, jen co se uzdravím a budu mít chvilku, jdu na to! Je to toitž jedna z posledních věcí co mi na Hráškovi chybí ke spokojenosti...teď, za chvíli se najde něco dalšího
Únor 22, 200718 r já sem do origo odrazky vrtl 3 díry dal tam ledky na každou odpor 680 ohmů a připojil to na stropní světlo a paráda bohužel opět nemám foto někde se stratily A to Ti ty ledky jakoby koukaj skrz odrazko ven?
Únor 22, 200718 r já sem do origo odrazky vrtl 3 díry dal tam ledky na každou odpor 680 ohmů a připojil to na stropní světlo a paráda bohužel opět nemám foto někde se stratily A to Ti ty ledky jakoby koukaj skrz odrazko ven? jo koukaj ale jen konce takže takže pokud sou zhaslé tak to nepoznáš a večer to vypadá super jinak sem tam dal led 5mm asi bych už volil 3mm bohatě stačí
Únor 22, 200718 r jo koukaj ale jen konce takže takže pokud sou zhaslé tak to nepoznáš a večer to vypadá super jinak sem tam dal led 5mm asi bych už volil 3mm bohatě stačí Oká
Únor 24, 200718 r Heled prosim te nams fotky jak to vypada v te odrazce???Rad bych to videl jak to vypada protoze tenhle napad me zaujal.Dekuji.
Únor 27, 200718 r Mozno budem na smiech,ale chcel by som vediet kde najdem ´´TO´´ co to vnutorne svetlo zapina.Teda spinac abo nieco take.Pohlad na schemy mi nic nehovory Takze po ´´lopate´´ poprosim
Únor 27, 200718 r Mozno budem na smiech,ale chcel by som vediet kde najdem ´´TO´´ co to vnutorne svetlo zapina.Teda spinac abo nieco take.Pohlad na schemy mi nic nehovory Takze po ´´lopate´´ poprosim TO čo to zapína je jednotka BSG na základe signálov z dverných snímačov, klúčika v spínačke a poprípade komfortky. BSG je nad lavou nohou keď dáš dolu kryt nad nohami, ide z nej moc káblov Upraveno Únor 27, 200718 r od profor
Únor 27, 200718 r inak, k tomu vedeniu káblov z A stlpika prikladám foto, vyzerá to tak že ten káblik sa od spodu moc nedá dosiahnuť resp rozumne napojiť, takže by som odporučil tú BSG
Únor 28, 200718 r Mozno budem na smiech,ale chcel by som vediet kde najdem ´´TO´´ co to vnutorne svetlo zapina.Teda spinac abo nieco take.Pohlad na schemy mi nic nehovory Takze po ´´lopate´´ poprosim TO čo to zapína je jednotka BSG... BSG, hovoris ? a ja som myslel, ze to zapnu trpaslici vo dverach. vzdy ked otvorim dvere, tak ich zobudim, oni zacnu zazinat svetlo, aby sa pozreli, aky blb ich budi zo spanku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.