tomass Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tie snimace vo dverach,to je to co ma zaujima,kde mam co rozoberat.To co tomu veli som pochopil.Niekedy som jak blondinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ide mi len o to,ze vydumujem nad tym ako by som ´´spojazdnil´´ aj na zadnych dverach.vnutorne svetlo aj tie vystrazne a tak. Takze ked otvorim zadne aby sa rosvietilo vnutorne svetlo+nejake tie vystrazne trebars led cervene svetielka v ramci bezpecnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tie snimace vo dverach,to je to co ma zaujima,kde mam co rozoberat.To co tomu veli som pochopil.Niekedy som jak blondinka Ty snímače asi nerozebereš, není to třeba jak ve Fáčku že je zvlášť a vidíš ho, tady je to o zámku ve dveřích. A ani nevím na co by to rozebírání bylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Kabelaž s diodami už mám len pripojiť , ale to až keď budem nahadzovať centrál+alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tie snimace som nechcel rozpajat ani demontovat,ci nieco podobne.Len som chcel vydiet,alebo mat to vysvetlene ako,kde a tak.Kedze nemam garaz,je este malo teplo na to aby som sa presvedcil sam pri demontazi dveri,tot vsjo. Dakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 moment, tebe sa nerozsvieti svetlo keď otvoríš zadné dvere??? hm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Da da To je caro Classic edition,rocnik 2001. Do dvery je origo natiahnuta len muzika,central+Meta je dorabana Preto tie otazky.Ale vecer som pozrel do servisnych suborov a tam tie spinace boli zobraznene. este raz dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Máš tam alarm a spínače na zadných dverách nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Da da To je caro Classic edition,rocnik 2001. Do dvery je origo natiahnuta len muzika,central+Meta je dorabana Preto tie otazky.Ale vecer som pozrel do servisnych suborov a tam tie spinace boli zobraznene. este raz dakujem. Já mám taky Classic a kdyz otevru zadni dvere, tak se mi svetylko rozsviti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Bud to bolo na zelanie predosleho majitela,abo skodovka setri kde sa len da.Kazdopadne svetlo reaguje len na predne dvere. Medzi dverami a B stlpikom nie je ani origo gumena manzeta/prechodka a podla hrubky zaizolovanej kabelaze mam tam len domontovany central. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Bud to bolo na zelanie predosleho majitela,abo skodovka setri kde sa len da.Kazdopadne svetlo reaguje len na predne dvere.Medzi dverami a B stlpikom nie je ani origo gumena manzeta/prechodka a podla hrubky zaizolovanej kabelaze mam tam len domontovany central. Fabia classic MR 02 reaguje na všechny dveře i kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) Čo som doteraz videl, spínače v zadných dverách má aj classic, ale musí mať aspoň origo centrál. Spínače doplníš jednoducho, máš minimálne dve alternatívy. Vŕtacia: Dverový spínač pre Favorit, prípadne Feliciu (tam treba väčšiu dieru). Nevŕtacia: Jablotron predáva sadu dvoch spínačov, ktoré sa uchytia pod torx obmedzovača dverí. Je to aj s kabelážou a pinmi do konektora BSG. Obe riešenia majú jednu nevýhodu, že musíš aspoň trochu otvoriť dvere, aby vzopli - nie je to ako keď je origo spínač v mechanizme zámku. Editováno: 2. Březen 2007, autor: Koldo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Dakujem,dakujem a este raz dakujem. Dakujem Koldovy. Bez pozivania vtipnej kase mi pomohol vyhnat chrobaka z hlavy Aj ked som na to dnes prisiel aj sam,ked som v praci urobil rozborku zborku spolujazdovych dvery,ved je to vsetko jak lego. To co som nevedel opisat pri prosbe o vysvetlenie som sa teraz dozvedel. Bol to origo spinac v mechanizme zamku. Este raz dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 tak naposledy.cisto hypoteticky. zohnal zamok/-y take ako vpredu.napichol to na predne kable.pomohlo by to na tie vystrazne svetielka + vnutorne svetlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 omlouvám se za zdržení tady je foto ale jak říkám dnes bych tam dal led 3mm a odpor bych sladil aby intenzita byla shodná s koncovýma světlama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 a ještě jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Tak takto to svieti s jednou červenou diodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 a ešte jeden sory je to fotené mobilom vo foťaku mi došli bater. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Další možná variace... 2x4 LED v sérii s odporem (tím drátkem jsem jenom musel přehodit polaritu, protože jsem vyráběl tišťák pro osvětlení kufru a hle - dveřní světlo má kontakty naopak a piny v konektoru mi nějak nešly prohodit... ) Totéž pro osvětlení kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Nema nekdo prosim schema tech vystraznych svetel ve dverich po facelifte? chtel bych to zapojit jako origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Origo po facelifte je to napojené na stropné svetlo Nema nekdo prosim schema tech vystraznych svetel ve dverich po facelifte? chtel bych to zapojit jako origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) ok diky ) Editováno: 29. Únor 2008, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Mám dotázek, mám origo světýlka s koncovkama, na 100% nevím jestli jsou z Fabie, je tam logo VW. Ty koncovky jsou modré, placaté, ty se zapojuji do komfortky? Můžu to nafotit, jestli bude třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Nafoť. Daj čísla dielov do komfortky sa nič nezapája teda priamo nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.