Jirik.DC Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Drát s očkem posazený na pletivu..chtělo by to fakt foto, protože jinak mně napadá jen patent s řetízkem, co ovládá různé větrací mřížky No, dneska už asi radši budu mlčet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 jo hele, dneska už fakt buď zticha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabijak Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 je to hrozny tak mozna na mimon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabijak Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 do všeho se cpe jenom tahokov to neumíte vymyslet něco co k něčemu vypadá, je to jak na starym zetoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 do všeho se cpe jenom tahokov to neumíte vymyslet něco co k něčemu vypadá, je to jak na starym zetoru myslíš jako nějakej elegantní tahokov ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Když za to já nemůžu, že jsem si vybavil ty mřížky na hajzlíkách, co k nim vede řetízek s očkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) A proč sem tedy nedat finální verzi..nebo tohle už se nebude upravovat? Finální fotky budou po laku doplněny .Upravovat se to už nebude neboť jako celek je to hotové .Ta diskuze byla myšlena všeobecně na doposud neupravenou Octavii II těmhle umělcům by měl někdo zlámat ruce.. za takovej paskvil.. třeba Laurin s Klementem :-D Editováno: 20. Únor 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 no, kdyz bys to bral takhle, tak pak bys musel lámat ruce všem tunerům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave-lamino Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 no, kdyz bys to bral takhle, tak pak bys musel lámat ruce všem tunerům klíííííííííííííííííííd je to jeho názor .Aspoň není nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 nejhorsi to neni ale asi bych si dokazal predstavit neco hezciho...navic se me zda ze je to hooodne moc podobny tomu co jste delali na Roomstera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 no, kdyz bys to bral takhle, tak pak bys musel lámat ruce všem tunerům klíííííííííííííííííííd je to jeho názor .Aspoň není nuda dyt ja mu ho neberu, jenom píšu svuj názor. jako mě se to taky dvakrát nelíbí, ale uz jsem videl horší věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) no, kdyz bys to bral takhle, tak pak bys musel lámat ruce všem tunerům klíííííííííííííííííííd je to jeho názor .Aspoň není nuda dyt ja mu ho neberu, jenom píšu svuj názor. jako mě se to taky dvakrát nelíbí, ale uz jsem videl horší věci no jo já jsem hroznej extremista a radikál.. no nejhorší to není ale když se snažíte udělat něco na krásný auto, SNAŽTE se trochu chlopi.. toho Roomstera jsem neviděl ale na tom se snad už nedá nic "zkazit".. Ale aby si zase Lamino David nemyslel, že jen pomlouvám.. vážím si lidí, co něco vymyslí, já tak kreativní nejsem.. :-( Editováno: 21. Únor 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave-lamino Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 no, kdyz bys to bral takhle, tak pak bys musel lámat ruce všem tunerům klíííííííííííííííííííd je to jeho názor .Aspoň není nuda dyt ja mu ho neberu, jenom píšu svuj názor. jako mě se to taky dvakrát nelíbí, ale uz jsem videl horší věci no jo já jsem hroznej extremista a radikál.. no nejhorší to není ale když se snažíte udělat něco na krásný auto, SNAŽTE se trochu chlopi.. toho Roomstera jsem neviděl ale na tom se snad už nedá nic "zkazit".. Ale aby si zase Lamino David nemyslel, že jen pomlouvám.. vážím si lidí, co něco vymyslí, já tak kreativní nejsem.. :-( Taky se nehádám .Jen dělám dle návrhu klienta a taky do toho vnáším svou invenci .Jo prahovky jsou stejné jako u Roomstera .Zadek je upraven s ohledem na odtrhovou hranu kdy se to bude méně špinit (otestovano z BMW1 Cupu ) a předek se dělal dle nápadu majitele a jeho kamaráda .Na tomto projektu se šlo cestou někdy méně je více .Takže pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irada Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Zdravím všechny touto cestou, hlavně dvorního plastického chirurga této černé octávie, jsem rád, že se tak hojně zapojujete do diskuze k tomuto projektu, věrte že na otevírání kapoty se pracuje a věřím že ve finále Vám dáme nahlédnout i pod kapotu!.-)) a co se týče laku, již brzy již brzy!!.-)) takže třeba po neděli se fotečky zaktualizují a budeme se moci zase o čem bavit, kde udělali přátelé z NDR chybu!!.-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave-lamino Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Doplňuji první fotky po laku .Postupně se sníží podvozek,namontují jiná kola 18 palců,koncovka výfuku a další detaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave-lamino Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 další foto .Na focení finální podoby snad bude i počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave-lamino Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 další fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave-lamino Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave-lamino Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 a poslední pro dnešek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 nooo tak zadek se me libi ten je peknej...na predku bych vymenil pletivo za to co ma milotec asi by se vic hodilo...neni tak pruhledny na pohled hezci a hlavne cerny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 nooo tak zadek se me libi ten je peknej...na predku bych vymenil pletivo za to co ma milotec asi by se vic hodilo...neni tak pruhledny na pohled hezci a hlavne cerny 100% souhlas pane !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 no, lišty by mali ísť do laku, ten predok sa mi dajak nezdá, ale tan zadný nárazník by šiel... len ten skok n tom spojleri mohol byť menší, takto to dosť vystupuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) Mě tam zase nesedí ty stříbrný lišty. Celé černé by to vypadalo lépe. Editováno: 2. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ty listy se zase hodej k tem chromum tak ze to neni zas tak spatny...a je to zase neco jinyho neokoukanyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 A taky by vypadalo lépe kdyby v předním nárazníku byly ty zkosené strany zkoseny naopak by to líp ladilo s linií auta takhle vede ta línie od kufru a najednou je skosena na druhou stranu. Takhle by mi to přišlo hezčí: ( doufám, že nevadí, že jsem použil vaši fotku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.