Přejít na obsah

Využili jste někdy erotických služeb?  

132 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
kde si na škole? :D

Na strojárně (čvut) a když už tam nějakou holku máme tak je to hnusná a ještě k tomu šprtka takovej ten přírodní typ :ble nikdy nečesaná každopádně bobr asi, no skoumat bych to nechtěl.I když jednu kundu tam máme ale ta má nějakýho pracháče bo jezdí do školy v Jeepu za 2melouny. Ale tady na suchdole na Hnojárnu tam chodí roštěnej jak svině tam to musí být nářez.

TomasB: Já ti dám kamarády :smich: Nejsem bukvice lol

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo (editace)

No jo, ale tahle umí 5 jazyků :D  a je jí krásných 18

Když si jí koupíš tak jí to budeš muset vše naučit :t

To je hustý, že je tam nějaký video jak jí nějakej zákazní jebe. To je teda terno zaplatit si za to že vopíchá pneumatiku :smich:

Editováno: , autor: davon
Vloženo

Na strojárně (čvut) a když už tam nějakou holku máme tak je to hnusná a ještě k tomu šprtka takovej ten přírodní typ :ble nikdy nečesaná každopádně bobr asi, no skoumat bych to nechtěl.I když jednu kundu tam máme ale ta má nějakýho pracháče bo jezdí do školy v Jeepu za 2melouny. Ale tady na suchdole na Hnojárnu tam chodí roštěnej jak svině tam to musí být nářez.

To si jeste pamatuju, ale v prvaku tam byvaji hezky holky, nez je vyrazi :smich::smich:

Vloženo

JJ, na Suchdole na Hnojárně si vůbec nemůžeme stěžovat, tady je pěkných holek dost lol

Vloženo

přírodní typ nečesaná každopádně bobr :palec2::D tak to u nás taky nějaky takovy sou...ale co sou teďa čtvrťačky to je pastva pro oči a prvačky a druhačky až na těch pár kousků taky tak -_-

Vloženo
Ja bych si dal tuto!

http://www.bigsister.net/cz/girldetail.php?gid=6666

a chtel bych aby na me pri tom mluvila Slovensky jak inzerujou - treba jebaj, jebaj  :D

Ta bude drahá :)

Tak to si ji koupim v krame a bude cela moje dokud mi neujde... :D

nesmíš ale po ní moc skákat. Kámoš ji měl, ale trošku chlastali a blbli s ní a nevydržela jedno hupsnutí :smich:

Proc bych se drel? Si lehnu na zada a at posiluje stehynka kachynka! ;):smich:

Vloženo
JJ, na Suchdole na Hnojárně si vůbec nemůžeme stěžovat, tady je pěkných holek dost lol

To každopádně. Když jedu ze školy tak je narvanej autobus roštěnek co jedou k vám do školy no pastva pro oči lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...