j0ska Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 No to je hodně zajímavý dotaz....asi takový jako jestli auto pojede i bez káry když má tažný...sorry, ale tohle snad nemyslíš ani vážně... A pojede bez káry nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Tak jsem poslal dotaz do škodovky...prý mi do týdne dají emailem odpověď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Dobře, počkám. Mě jednou odpověděli na můj dotaz asi až po měsíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitasz Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 podle mě n97 funguje pouze s GSM III mam jí taky a měnil jsem z GSM II na GSM III Funguje, mam n97 a GSMII a po nainstalovani toho contacts downloaderu (viz odkaz vyse) slape. Jenom je potreba dodrzet postup, tzn. nejdriv spustit na tel. tu aplikaci a az potom sparovat s HF a nasledne autorizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmi Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Montoval som odblok obrazu s odpojenim airbag kontrolky, teraz mi to stale hlasi chybu airbagu. Zmizne chyba aj sama alebo musim navstivit nejakeho VAG cloveka? Dik, ph Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 (editace) Jaké odpojení kontrolky airbagu??? Airbagy nemají s odblokem obrazu nic společného. Editováno: 16. Prosinec 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 No u SII to musel odpojit...tak teď musí za někým, aby to smáznul...jinak mu to bude psát chybu airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 (editace) Nějaké podrobnosti proč se to musí odpojit airbag kontrolka? Možná se ptám hloupě. Kvůli přístupu (že je kontrolka v rámečku) nebo kvůli funkci odbloku? Editováno: 16. Prosinec 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 asi kvuli přístupu,ale nemusí se,dá se to z rámečku pěkně vycvaknout,takže se ani neodpojuje konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmi Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Dik za odpovede, ano, v ramceku je kontrolka a ked vytahujem columba, je to lepsie odpojit nez odtrhnut, navyse mam drziak telefonu vpravo, takze manipulacneho priestoru dost malo. Ale netusil som, ze je mozne aj celu kontrolku vycvaknut, len konektor som odpajal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Odcvakávání kontrolky nedoporučuju....pak chrastí. Nevím jak je to možné, ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 No já to u svého supa asi 4 odcvakl a nechrastí.Asi zase záleží na rámečku nebo na kontorlce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Plasty jsou potvora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 (editace) To teda jsou. S některými plasty vůbec nekamarádím. Dodnes u některých nevím jak je soudruzi mysleli. :smich: U té kontrolky. airbagu ani nevím jak ji odpojuju, ale chyba mi tam neskáče. Není to tím, že nesepnu klíček když je odpojená? Třeba u OII při demontáži schránky spolujezdce odpojuju svorkovnici k vypínači předního airbagu a když nesepnu klíček a zase ji připojím, tak se chyba neobjeví. Editováno: 17. Prosinec 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmi Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Ano, zapol som klucik pri odpojenej kontrolke, chcel som overit, ci columbus ide este pred zmontovanim, vzapati som si uvedomil, ze mozno by som si jeden problem usetril ak by som zapinal az po pripojeni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 ferda má pravdu-plasty jsou prevít Jinak zákon zní-nezapínat klíč,když je opojena kontrolka airbagu nebo konektory od airbagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 KOUKNĚTE NA TOHLE http://www.acr.ch/shop/index.php?itemno=ZE...1764&cf=itc nebo tady http://www.zenec.com/index.php?id=395&L=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 a co tím chtěl pán říci.. o tom už se tady mluvilo..... originál je originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alwe Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Chcem sa opytat na TV tuner k RNS 510 ako to vsetko funguje? Nieco malo je tu popisane, ale chcem vediet ako to funguje od primu signalu az po stanice, ktore mozem chytit.Hodne cestujem a travim vela casu Rakusku,Nemecku a Taliansku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 origo tv-tuner pro rns-510 je hybridní, dokáže přijímat analog i digital.. u digitálu i celkem spolehlivě i za jízdy pokud funguje odblok.. samozřejmě s dobrou anténou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Pánové, nesetkali jste se někdo s následujícím problémem: OII 2006, z výroby Nexus + v kufru CD changer. Nyní záměna za Columbus (dodávka Cosby, montáž Vaša, takže všechno šlape, včetně BTHF, parkáče, odbloku obrazu, soft 2664). Až na jednu "maličkost" - pokud přepnu na CD z changeru, zvuk je špatný, takový chrchlavý, jako špatně naladěné rádio. To samé CD v mechanice navi samozřejmě OK. Psal jsem Vašovi, neví, nesetkal se s tím ještě. V kabeláži to není - dal jsem tam ještě zpátky Nexus a s tím to šlape normálně. Stalo se to někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Je to jednoduché.Zkontroluj si zapojení měniče na nexusu na na Columbusovi a okamžitě na to přijdeš.Jde o to přehodit jeden drát-kostru,nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Nexus má zem Cd changeru na jiném pinu než Columbus... stačí přehodit jeden pin a pojede tak jak má.... porovnej schéma zapojení Nexuse s Columbusem a zjistíš... tohle si mají chlapci při montáži všimnout....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Díky. Cosby, dá se zprovoznit externí monitor, když ta Navi není verze B, C - všude u adaptérů/převodníků obrazu RGB na PAL/NTSC říkají, že fungují jen s verzí B a C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 (editace) Ahoj všem, kupuji OII (2006) se zadními parkovacími senzory, Maxi Dotem a originálním handsfree držákem. K tomu jsem na aukru koupil Columbus (3TO, HW H04, SW 0904). Byl bych samozřejmě rád, aby mi toho chodilo co nejvíc (propojení s Maxidotem, hlasové ovládání, zobrazení parkovacích senzorů, komunikace s mobilním telefonem ((Nokia N 82)) atd. Dle údajů prodejce Columbus již obsahuje odblokování obrazu za jízdy. Jsem úplný laik, vím, že většina (ne-li všechno) toho, na co se ptám tady už proběhla, nicméně rád bych Vás požádal o sumarizaci a hlavně pokud možno srozumitelný přístup i pro laika (protože se bez červenání příznám, že jsem se ve Vašich pro mě odborných debatách často ztrácel). Takže pokud se tu najde někdo, kdo bude mít trpělivost mi vše vysvětlit a případně reagovat i na moje doplňující dotazy (potažmo ještě doporučit další informační zdroje), budu mu velmi vděčen. Editováno: 1. leden 2010, autor: Merlin 67 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.