Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

prosim o radu

existuje na columba antena na gps aj neaka pod palubku alebo musim vymenit tu stresnu.

idem kupit totiz columba a nema ziadne kable od toho iba columba a pin kod

oplati sa?

ja mam momentalne audience pojde mi to na tie konektory co su tam alebo potrebujem este nieco k tomu okrem tej gps anteny.

tak aby sla na tom blutooth sada a maxidot.

dik

Vloženo (editace)

Interiérová anténa existuje. Nabízím takovou v sekci bazar.

Anténa na rádio bude pasovat.

Ještě budeš potřebovat plastový rámeček okolo, protože Audience má jiný rozměr.

Potom možná i gateway (taky můžu dodat i namontovat) záleží jaké máš auto.

Bluetooth handsfree nemusí být kompatibilní. Zjisti číslo na jednotce pod sedaldem spolujezce.

Editováno: , autor: j0ska
Vloženo

pokud chceš, aby se ti zobrazovala bluetooth sada na Columbovi budeš potřebovat novou jednotku BT HF, "B" nebo Premium.. pokud budeš mít Columba s posledním softem budeš potřebovat novou gateway a pokud hlasové ovládání navi tak i propojit mikrofon s Columbem...

Vloženo
Interiérová anténa existuje. Nabízím takovou v sekci bazar.

Anténa na rádio bude pasovat.

Ještě budeš potřebovat plastový rámeček okolo, protože Audience má jiný rozměr.

Potom možná i gateway (taky můžu dodat i namontovat) záleží jaké máš auto.

Bluetooth handsfree nemusí být kompatibilní. Zjisti číslo na jednotce pod sedaldem spolujezce.

a za kolko to ponukas

mam octavku II a mam tam tu sadu ale s drziakom

Vloženo

Jak (rychle) vymazat MP3 soubory v rootu (koren. adresari) pevneho disku v Columbusu ?

Pri kopirovani z SDHC karty se me nejakou zahadou (prestoze jsem daval kopirovat cely adresar) "nasypaly" jednotlive MP3 soubory misto v celem adresari primo do korenoveho adresare disku, a nemohu najit zadny rozumny zpusob, jak to hromadne vymazat - nechci to mazat v zadnem pripade po jednom souboru, je jich velmi, velmi hodne.

Mohu smazat i cely disk (resp. sektor pro user data - tj. MP3ky), to by nevadilo.

Jinak ten problem se me stal vicekrat, vzdy za tech velkych mrazu, nema nekdo podobnou zkusenost ?

Vloženo
Jak (rychle) vymazat MP3 soubory v rootu (koren. adresari) pevneho disku v Columbusu ?

Pri kopirovani z SDHC karty se me nejakou zahadou (prestoze jsem daval kopirovat cely adresar) "nasypaly" jednotlive MP3 soubory misto v celem adresari primo do korenoveho adresare disku, a nemohu najit zadny rozumny zpusob, jak to hromadne vymazat - nechci to mazat v zadnem pripade po jednom souboru, je jich velmi, velmi hodne.

Mohu smazat i cely disk (resp. sektor pro user data - tj. MP3ky), to by nevadilo.

Jinak ten problem se me stal vicekrat, vzdy za tech velkych mrazu, nema nekdo podobnou zkusenost ?

NIKDO NEVÍ ?

Vloženo

Ahoj všem. Budu tady mezi Vámi asi malinko za joudu. Mám Columbuse od léta, ale nějak se mi až do teď nechtělo řešit detaily. A mám tedy několik otázek, pokud se bude někomu chtít, budu rád za jakoukoli pomoc/radu.

1) můj Columbus se liší od všech jiných co jsem viděl na fotkách. Můj má namísto tlačítka PHONE, tlačítko MUTE(viz.foto). Myslím si proto, že můj Columbus nemá BT HF - je to tak ? Ve své podstatě mě to až tolik netrápí, protože jak je na fotce vidět, mám v popelníku Parrota ...

2) je zde několik příspěvků věnujících se odblok.obrazu, zobrazování park.senzorů a zobrazování klimatizace na displayi Columbuse. Všude se dočtu, že je potřeba nová Gateway, jenže bohužel jsem jouda a vážně nevím, o co jde. Ohledně zobrazování senzorů a ovl.klimy, že je potřeba ovládání z faceliftu ... atd ... Mohl by mě prosím někdo zasvětit do detailů, co vše a jak udělat ? Opravdu o tom všem vím pendrek :-( ...

díky moc Samsulak

post-38379-1264168829_thumb.jpg

Vloženo

Ahojte,

chcem sa opytat ako dlho po vypnuti kluca bezi alebo by malo bezat chladenie Columba lebo ten moj sa chladi aj 12 min po vytiahnuti kluca a zamknuti auta

a to sa mi zda trochu dlho... dik

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...