danikd Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 V parrotu by to nemelo byt... Diagnostika nejaka chyba? Kouknul bych na kodovani a chyby. Kdyby yl nakodovan SS, by to nehralo vubec ne? JOhny, zeptam se blbe, nahodou zlumene hlasove pokyny nemas? Normalne koleckem v tu chvilku kdy to ma mluvit ... A v menu navi to vyple neni? Pro jistotu zkotrlovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyWaker78a Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Prošel jsem veškeré nastavení a všude jsou hlasové pokyny zapnuty. Točit kolečkem v momentě, kdy to má mluvit mě nenapadlo, to zkusím. Jo ten SoundSystem tam je. Diagnostiku nemám, doporučíte někdo kde a jakou pořídit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Pokud ji nevyuzijes jinak, tak si penize usetri, napis odkud jsi, tyhle ukny zvladne kde kdo kdo uz si naklikal nejakou funkci;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 No ja myslim že kdyby byla chyba v kodovani tak mu nehraje ani radio ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) To byla jen reakce na tu vlastni diagnostiku... Jinak co, vzit sd kartu nahrat na ni nejake mp3 a zkusit nahrat na hdd, jde nejde, jde prehrat? ano? Zkusil bych prehrat mapy. A navigace je oddelena od SW RADIA, musi se flashovat zvlast z 2 vrstveho DVD, takze pokud si vymenil disk a tam uz navi nebyla nahrana, tak si s tebou povidat ani nemuze. Editováno: 4. Duben 2015, autor: ka_r_los 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Podle označení H04 je to starý HW a ten nikdy s face soundsystémem mluvit nebude. Pomůže jen výměna celé navigace. Další pokusy jsou zbytečné. Je nutné ji prodat někomu kdo nemá soundsystém a neuvažuje o něm a sehnat si novější model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Pokud máš SoundSystem tak to může být tím, že máš SS 10ti kanálovej a Columbus 8mi kanálovej, mě to taky nemluvilo, jinak fungovalo všechno, jen nemluvila navigace. Koupil jsem LED Columbus s 10ti kanály a všechno funguje jak má... Dělal mi to Ferda25, tak ho kontaktuj a poptej se ho, jestli to nemůžeš mít stejné jako já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyWaker78a Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Mapy se po výměně disku přenesly z DVD na HDD. Zkusil jsem v momentě, kdy má navigace mluvit přidat hlasitost, ale stejně to nejde. Jak jsem psal, Columbus není origo z výroby, ale dodělávanej po vykradení. Auto je vyrobeno 05/2010 a Columbus 02/2010, to mi zas takovej rozdíl nepřijde. Auto mám asi týden, tak jsem to chtěl všechno rozchodit a aktualizovat, ale jestli říkáte, že to chodit nebude, tak to nemá cenu. Navigaci zas tolik nepoužívám, tak uvidím jak moc mi bude vadit, že na mě nemluví. Každopádně děkuji všem za cenné informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ja myslim ze by to melo, je to vyrobene cca stejne jako navi ... ale bez logu z diag muzeme jen spekulovat ... Jeste jednou ybch flashnul nejaky factory FW, a zkusil jeste jednou mapy, to nezabere moc casu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Nahradni dil, neni radio jako radio. Jak napsal Ferda, je to stara hw verze. Ale musi se nechat, ze je to aspon origo do skodovky:) pokud na to stacili penize z pojistky, tak to nebude origo nova koupe, ale jednotka za 20k ze servisu. Urco k tomu neni ani manual a o PINu uz se mluvilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Zkoušet lze cokoliv, ale jediné řešení jsem zde napsal. Přehrávat starý HW sem a tam může znamenat, že nebude co prodat. Každý si to musí srovnat sám. Prodávající musel dobře vědět, že to nemluví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Niekde to tu už bolo. Ja som použil do H11 fw 4020a upravený práve pre tieto staršie verzie a funguje v pohode i s novými mapami a SD do 32 GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Neřekl bych, že H04 = H11, ale třeba máš jinou matematiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Neřekl bych, že H04 = H11, ale třeba máš jinou matematiku. Souhlasím, ale dostal jsem fw 4020a s tím, že je i pro H04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John1976 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Nevite jaky posledni FW nahrat do tohodle radia abych ho neumrtvil. Zobrazuje v NAVIGACI spatne cestinu. a jake posledni mapy??? Řídící jednotka SW: 3T0 035 680 A Díl: RNS-MID H01 2664 Diky. Editováno: 6. Duben 2015, autor: John1976 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyWaker78a Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Mám zkoušet tu verzi 4020 na HW04, případně jaký nejvyšší firmware doporučujete použít na Columbus 3T0035680A, HW04? Jak jsem psal, ta navigace pro mě není zas tak úplně důležitá, nicméně pokud by fungovala jak má, tak bych se nezlobil Editováno: 6. Duben 2015, autor: JohnyWaker78a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Nejvyšší možná verze software: 5274. Doporučuji nahrát jen 5218, ale to je tzv. tovární software, který vše vymaže. Pak se musí jednotka nastavit opětovným kódováním diagnostikou. Nejstarší hardware, který podporuje BAP soundsystém = funguje navigování hlasem je verze 11(pokud není záměrně přepsaný). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyWaker78a Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) @Ferda25 - jsem z České Lípy a neznám nikoho s diagnostikou ani nevím, jestli by mělo smysl navštívit místní Škoda servis, jak tady již bylo zmiňováno. Pochybuji, že i v autorizovaném servisu by si s FW, případně s kódováním poradili. Bez ohledu na to, za kolik by to bylo... Nyní mi funguje vše kromě těch hlasových pokynů, otázka zní, zda to má smysl a jestli to přinese nějaké zásadní vylepšení. Editováno: 6. Duben 2015, autor: JohnyWaker78a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Je otázkou, jestli mají po ruce všechny tovární CD, je jich neuvěřitelné množství... S kódováním si poradí, nejhůř se vždycky najde někdo kdo si opravdu poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John1976 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Muzete nekdo poradit s timto. Diky Nevite jaky posledni FW nahrat do tohodle radia abych ho neumrtvil. Zobrazuje v NAVIGACI spatne cestinu. a jake posledni mapy??? Řídící jednotka SW: 3T0 035 680 A Díl: RNS-MID H01 2664 Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 koukni nejdřív za radio. Jinak je to připojeno nahoře nad oknem. tak sem to kontroloval a vse je zapojeno a chyba je stale i po nekolika vymazech,v menu radia me to pise u ruhe anteny off,kde muze byt jeste chyba?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Ahojte, mam skoda columbus, chcel by som do neho dostat wolkswagenácky soft, kvoli strieborno cervenemu menu Mám 5238 ku soft Ak to ide zmeniť? Pomožte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) viz níže Editováno: 14. Duben 2015, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) Stači nakodovat . xxxxxxxxxxxxxx3xxxxx . Nech kodovani jak máš jen na 6té misto od konce dej 3 . Nakodovat a restartovat navigaci a je to Přiklad mého kodovani : 00000440000000300000. Menu se ti zmeni na toto : Editováno: 14. Duben 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 http://www.my-gti.com/1214/changing-the-volkswagen-rns-510-colour-scheme Ale pořád mám dojem, že instalace škoda, potažmo VW neobsahuje všechny skiny... přesto kombinace červené a zelené mi přijde nic moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.