cosby Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 takže podle dostupných info asi nebude s následujícím FW odblok fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 takovou věc si podle mě výrobce nemůže dovolit... i když mě by se to líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 No právě že musí.Výrobce nesmí dovolit,aby to fungovalo za jízdy.podle toho co jsem slyšel se tohle stalo omylem.Ale jsou to nepotvrzené zprávy,tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) já měl na mysli, že si výrobce nemůže dovolit, aby navi samotná to přehrávání umožňovala.... Původne jsem celou věch chápal tak, že si tam tvůrci SW udělali taková zadní vrátka,aby nemuseli kupovat odblok a někdo na to přišel nebo se to nějak provalilo. Editováno: 3. Září 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 to ne.vývojáři si to umí odblokovat sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) jako že si udělají soft bez toho omezení úplně? Editováno: 3. Září 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 jo a snad na to přijdeme i my časem.zatím umíme z columbuse VW a naopak včetně hlášení.z Columba Tuuarega,z Touarega Columba.je to vcelku k ničemu,ale zase pokud někomu odejde deska-a odchází dost a sežene z Touarega,tak mu z toho uděláme orig.Columba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) Ví se alespoň která část softu to omezení má v sobě? (HOST, APPS, VUCI, MPEG..) Editováno: 3. Září 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 oni ano,my ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Mluvil bych spíš v jednotném čísle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) Víš kde to je nebo něco bližšího? Editováno: 3. Září 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 No kdyby jsi to ferdo veděl,asi by jsi to dávno udělal.Bohužel žádným Flash CD to odstranit nepůjde.Zrušil by jsi kompletní CAN komunikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Problém je trochu jiný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Problém je trochu jiný.... Ještě tak vědět jaký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 (editace) to jsou slova do pranice jak sviňa Editováno: 4. Září 2009, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Odzvonilo odblokům DVD(jen s novým fw. 266x):http://www.motor-talk.de/blogs/passat-cc-t...n-t2394849.html Info od Laly30.... z toho videa jsem pochopil, že ten kldo má mf volant stiskne tlačítko hlasového ovládání na volantu a hned potom TONe na navi. To mi nefungovalo Zkoušel jsem i tlačítko hlasového ovládání na navi a potom tone a taky to nefungovalo. Jaký je správný postup??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 TONE mačkáš až když tam je ta nápověda pro hlasové ovládání.... Postup: Nutné podmínky: 1. auto nejelo a stojí po nastartování 2. DVDčko se již přehrává Máčkneš tlačítko pro aktivaci hlasového ovládání a čekáš na to až se ti na navigaci zobrazí ta nápověda a pak máčkneš tlačítko TONE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Ok, vyzkouším. Tlačítko pro aktivaci hlasového ovládání na navi nebo na volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Ok, vyzkouším.Tlačítko pro aktivaci hlasového ovládání na navi nebo na volantu? ferdo, přesně tak jsem to zkoušel a cca po3 minutách jízdy se to přepne na menu TONE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Pak to může být jen, že máš 1Z0.....nebo platí zlaté české pravidlo, že když dva dělají totéž, není to totéž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Pak to může být jen, že máš 1Z0.....nebo platí zlaté české pravidlo, že když dva dělají totéž, není to totéž... No jasně, chce to přijít na to,aby to šlapalo i na 1Z0,to se cení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 A je velký problém Ferdo udělat z 1Z 3T? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Softwarově ne, ale HW je úplně jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Udělám to tak,že se i ve vagu bude hlásit jako 3T a bude to 3T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 S kabelem přepsat identifikaci HW, aby to psalo i v části zvané bližší info http://www.ross-tech.com/vcds/tour/advancedid.html ....nebo jen v této části: http://www.ross-tech.com/vcds/tour/open_screen.html Jinak rozdíl pozná každý kdo už měl navigaci otevřenou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.