Shaarky Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Nevím, zda-li to zde již je..ale kdo chcete odblokovat video za jízdy, zde je návod - Funguje to, pouze po "odblokování" nesmíte šahat na ovládací prvky na rádiu - např. přidávat hlasitost, měnit nastavení klimy apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 už to tu bylo a záleží jaký je tam firmware.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huplik Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 (editace) Dobrý den,rád bych se zde zeptal jsem tu nový četl jsem tu už hodně příspěvků o to jak zaměnit autoradio za tuto navigaci apod.,ale přesto pořád nevím zda to s tím MAXIDOT bude fungovat.Někdo píše že mu to jde někdo zase ne a tak bych rád věděl jsem ze Severních Čech zda je tu někdo v okolí a mohl by mi udělat tuto záměnu do škodovky s tím asi nepojedu tam pochybuji že mi tohle udělají a tak bych rád někoho kdo je v tomto prostě už hodně znalý a pomohl by mi a šlo by vše i s maxidot na 100% s navigací columbus.Mám tedy octavii II nefeliftovanou a je tam originální rádio AUDIENCE a tak Vás tedy prosím zda je tu někdo kdo by mi mohl poradit asi nejlépe soukromou zprávou. a nebo na icq 190034683 děkuji moc opravdu by mi to pomohlo.A ještě bych dodal že v autě je již instalovaný soundsystém s tímto radiem audience tak zda to vše půjde předělat. Editováno: 24. Duben 2010, autor: Huplik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vset Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Taky jsem si ted nechal namontovat navigaci Columbus to co ty pozadujes udela kazdy sikovny automechanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 (editace) Nezaložíme nové téma: http://www.volkswagen.cz/modely/novy_touareg/img/3.jpg RNS850... Editováno: 3. Květen 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Nezaložíme nové téma: http://www.volkswage...uareg/img/3.jpg :palec2: RNS850... Doplnuji info Akcní paket "Komunikace" v hodnote 123 600 Kc - navigacní systém "RNS 850" s barevným 8´´ dotykovým displejem, 8 reproduktoru, možnost hlasového ovládání. Doporucení trasy hlasové a optické, zobrazení mapy 2D/3D. Prehrává hudební CD (i pri aktivované navigaci), MP3/MP4 a WMA-formát, pri stojícím voze i video DVD. Harddisk 60GB k ukládání navigacních tras a 18GB k ukládání hudby. 2 šachty pro karty SD (pro prehrávání hudby), paket „Area View“ - kamera v predním nárazníku, kamery ve vnejších zpetných zrcátkách a zpetná kamera "Rear Assist" , (monitorují okolí vozu a usnadnují jízdu neprehledným terénem, nabízí i pohled z ptací perspektivy), parkovací systém "Parkpilot" (zvuková a optická signalizace vzdálenosti smerem dopredu i dozadu), príprava pro telefon "Premium" pro V6TDI pouze v kombinaci s paketem "Svetla a výhled", obsah paketu nelze menit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Zajímavější je to, že infotainment CAN běží po optice....a uvnitř krabičky bude zapsané i VIN auta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Ten už by se Ti hodil do nového autí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 (editace) Ferdo jako u Audi už od roku 2004 a VIN se tam dá přepsat.A navíc jednotka je v kufru,v palubce jen display Editováno: 4. Květen 2010, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Jo není AUDI jako AUDI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Ale je.Kdyby jsi viděl co se dá dělat tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 No já už viděl i face budíky ve staré O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 ale já vím,kdo to dělá.Přepíše ti VIN v Q5 kde chceš a to je co říci. Optické kabely už napojuji i já doma;),je to větší sranda než drátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 No já už viděl i face budíky ve staré O2 Ahoj prozrad kdo to dela ja bych je moc chtel.do stare O2 ty budiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchta Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Dobrý den, jsem zde na fóru nový. Mám SII 8/2009 s Columbusem vč. TV tuneru. TV obraz 16:9 vypadá jakoby zoomovaný, spodní a horní řádky jsou odřezané a je protažený mírně na výšku. Stejné při příjmu ze stanic vysílajících klasicky 4:3 i ze stanic 16:9. S DVD při širokoúhlém zobrazení 16:9 je obraz OK. Už o tom psal i harmi, ale žádná odpověď. Kdo poradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxy Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Dobrý den, jsem zde na fóru nový. Mám SII 8/2009 s Columbusem vč. TV tuneru. TV obraz 16:9 vypadá jakoby zoomovaný, spodní a horní řádky jsou odřezané a je protažený mírně na výšku. Stejné při příjmu ze stanic vysílajících klasicky 4:3 i ze stanic 16:9. S DVD při širokoúhlém zobrazení 16:9 je obraz OK. Už o tom psal i harmi, ale žádná odpověď. Kdo poradí? Chce to upgradovat firmware. Novy firmware Tvuj problem vyresi. Mel jsem to taky a po upgrade je možnost ve volbě TV format nastavit 16:9 horizontalni zoom a pak je to uplne v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchta Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Chce to upgradovat firmware. Novy firmware Tvuj problem vyresi. Mel jsem to taky a po upgrade je možnost ve volbě TV format nastavit 16:9 horizontalni zoom a pak je to uplne v pohode. Díky. Neznám ještě současnou verzi fw. Která verze je nejnovější (nejlíp oficiální) a která už odstraňuje tenhle bug? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vset Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Chtel jsem se zeptat jak narocne je nahrat novy firmware, muzu to udelat sam doma kdyz si stahnu firmware nebo se musim na nekoho obratit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 No já už viděl i face budíky ve staré O2 Ale prídem o imobilizér, alebo už vyriešené a všetko funguje ako má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Ale prídem o imobilizér, alebo už vyriešené a všetko funguje ako má? Máte někdo tip nebo zkušenost jak tam ty budíky vyměnit a co je třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 A čo všetko je napojené na tom optickom CAN-e infotainmentu? Zrejme to mám v Audi, ale ešte som nepátral, čo všetko tam je a pri diagnostike som to nejako nepostrehol, že by to tam bolo uvedené. Inak si myslím, že časom sa objaví aj prevodník optika/metalika. Ale tá nová navi sa mi fakt páči! Ohľadom toho nového FW u Columbusu, fakt je pomer strán u TV vyriešený lepšie, ale stále mi tam chýba automatické prepínanie formátu obrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 (editace) Už jsem dlouho nečetl o nových mapách, jak je na tom aktuální dodávaná verze 6.1, kdy asi vyšla a hlavně: jak jsou staré podklady? Měl jsem tam origo V3, pak jsem myslím zkusil V5 a chybí mi tam spousta nových obchvatů, křižovatek, ... Editováno: 20. Květen 2010, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 opticky CAN presnejsie povedane MOST sa vyuziva hlavne na rychly prenos dat vo vysokej kvalite - synchronne i paketove toky dat (hardware teraz najcastejsie MOST 150), vyuzivaju to veci ako navi, internet, audio, HF a pod (tak to je u BMW, VW koncern to pomali tiez pripravuje...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 (editace) Zdravím pánové ..uměl by někdo dodělat BT(phone) k RNS 510 do Touarega2008 ? Jednotku BT k RNS510 už mám koupenou..snad dobrou! Děkuji za ochotu Editováno: 21. Květen 2010, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 ahojte- moze sa na 3T (oct II mr2006 mf volant maxidot)spravit flash z 0764 na 2664? alebo je treba upgrade na nejaku starsiu verziu a az potom na 2664? ked sa preflashuje radio treba spravit reset?(stlacenim 3 tlacidiel)davnejsie sa tu spominalo ze po preflashovani bude vybyjat baterku koli starej gateway co boli v tych autach a ze ju treba menit na novsiu napr 1k0907530 AA ->tento problem vznika vzdy po preflashovani v oct II pre face?alebo nemam kupovat gateway a pockat ci po upgrade bude vybijat? tieto info som bohuzial nevedel najst po precitani 119 stranok takze ziaden spam nieco mam odtialto http://www.my-gti.com/1101 a odtialto http://www.my-gti.com/1198/volkswagen-rns-510-firmware-upgrade-to-version-2660-2662-2664-2666-2668 martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.