maca2 Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Ahoj lidi.Mohl by někdo prosím poradit s navigací?Zjistit jaké jsou tam mapy,sw,popřípadě přeinstalovat a td.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Ahoj lidi.Mohl by někdo prosím poradit s navigací?Zjistit jaké jsou tam mapy,sw,popřípadě přeinstalovat a td.Děkuji Informace zjistíš podržením tlačítka Setup cca 10s. (Po 5s se ti objevi kalibrace radia tak to drž dál dokud se neobjeví co potřebuješ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca2 Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 jj,to jsem dělal,ale bohužel nějak to nejde.Klidně někam přijedu,jestli se v tom někdo vyzná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Informace zjistíš podržením tlačítka Setup cca 10s. (Po 5s se ti objevi kalibrace radia tak to drž dál dokud se neobjeví co potřebuješ) no jo, ale musí mít aktivované servisní menu.. pokud nemá, tak pouze při startu navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Nevím jestli je to normální, ale docela mi vadí, že po vypnutí zapalování ještě columbus bzučí a něco dělá i když je "vypnutý". Dělá to tak i několik hodin než se úplně vypne, je to normální nebo by to chtělo něco přenastavit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca2 Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Mě to dělá taky,podle mě se chladí.Ale je mi divný,že se chladí tak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 (editace) Tak si v tom autě sedněte a zamkněte a uvidíte, že to nebude trvat hodiny....kdyby to trvalo hodiny tak by člověk neměl šanci nastartovat při proudovém odběru 3.5 A. A i kdyby chtěl takhle dlouho se chladit je tam gateway a ta mu utne tipec, kdyby mělo dojít k podpětí. Editováno: 17. Červenec 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca2 Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Děkuji j0skovi za ochotu s columbusem.Vysvětlil,pomohl,pokecali. Je vidět,že se o to zajímá.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca2 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 http://www.youtube.com/watch?v=38gH8Bs0uMQ&feature=player_embedded Už jste to někdo prubnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Tak si v tom autě sedněte a zamkněte a uvidíte, že to nebude trvat hodiny....kdyby to trvalo hodiny tak by člověk neměl šanci nastartovat při proudovém odběru 3.5 A. A i kdyby chtěl takhle dlouho se chladit je tam gateway a ta mu utne tipec, kdyby mělo dojít k podpětí. Mne to bolo divne uz davnejsie tak som si tam sadol a stopol to a trva to okolo 20 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 mam columbusa asi rok ale nemam tam maoy chorvatska a idem tam o dva tyzdne, moze mi niekto poradit ako tam tie mapy doplnim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 East V6.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Asi blba otazka, ale kdyz zkosim tuto verzi map najit na netu tak mi to hazi vysledky jen s VW muze se to nahrat i do Skodovky. A jak se da zjistit verze SW a map, ktere mam v Columbovi aniz bych musel pouzit VAG ci neco podobneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 (editace) ano můžeš nahrát mapy vw.. někde tady najdeš, jak se dostaneš do servisního menu bez vagu Editováno: 20. Červenec 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sninja Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Ahoj, měl bych dotaz, jaký rozdíl je mezi East V6.1 a East V6.0. Případně kde se dá stáhnout verze East V6.1 - našel jsem jen placené odkazy. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkadj Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Zravím všechny zasvěcený lidičky , s prosbou. Měl jsem do ted od roku 2006 na svojí Octávii NAVI NEXUSE , a nyní jsem povýšil na Columbuse 2009. (hned si mám zase s čím zase hrát:) Něco sem se již dočetl,ale mám samozřejmě spoustu dalších otázek.. 1. Samotný Columbus mi chodí parádně je to brend/green Škoda + mám i odblokovbaný obraz za jízdy. Ale PROBLEM tkví v tom že mi na mojí Octavii 2006 nejde MAXi-DOT s tímhle novým Columbusem r.2009 (na Nexusce mi to fungovalo normálně) .. (Byl jsem na VAG a neporadili si s tím!) - nevíte někdo jde to vůbec? - má s tím prosím někdo zkušenost? ...(Hodiny a kodování s Ř.J. vozu komunikuje) Komunikace mezi ř.j. a Navi tedy nějaká probýhá , tak nevěřím že skutečně budu potřebovat jiný gateway" - jen kvůli Maxi-Dotu (Chápal bych to kdybch chtěl multifunkční volant ,ale ten já nemám a nechci , mám jen MAxi-DOT) 2. Jak prosím zprovozním AUX , na starší NEXUS jsem měl kdysi vyvedený analog audio vstup z externího analog audia (Mobilu) Na Columbu sice AUX zapnu = repráky šumí ,ale vstup neraguje , nebrumí , ani když pošlu na zadní konektor L a R Input signál - prostě ticho! 3. Jak nainstaluju nový FW (kde ho stáhnu?) Postup , a čeho se vyvarovat! 4. Jak si zjistím skutečný typ FW nahrané unitř ? - kde je to v MENU napsané? 5. Jak zjistím v MENU Columba" jaký mám MAPY uvnitř? - nikde jsem nenašel v MENU verzi/rok mapy jakou mám skutečně nahranou.. 6. Jak zálohuju MAPY? a důležitý věci před změnou FW (Nešlo by také uďelat si zpětnou zálohu MAP a FW - třeba tím že HDD vyjmu - vložím k PC do rámečku ,a udělám si proste IMAGE disku?) 7. Jak-to že můj Columb" ukazuje HDD jen 20GB , a jiné mají 30GB -------------------------------------------------------------------------- Méně důležité otázky: 8. Bude někdy ve vzdálené budoucnosti (třeba v roce 2030 umět vestavná origo navigace taky DivX ? , anebo alespoň MPEG1/2 ) 9. Půjde mi na mém Columbu časem zprovoznit hlasové ovládání ? (když mám verzi Columbuse kde není vpravo nahoře tlačítko s mirofonkem") 10. Půjde mi někdy i telefonování přes Bloototh s mobilem v kapse? ,nebo je na to nutný zase nějaký další GSM modul? Jak spáruju s NAIVI oklní bloototh zařízení. (Jikak jiné dražší přenosné navi s blooth s mobilem umí). 11. Šla by mi na tom někdy teoreticky i zadní kamera - nikde v menu jsem nenašel možnosti (takový to autíčko" ... aktivuje se to tedy až po připojení kamery? PS: jak poznám co mám vůbec za typ/číslo výrobku? - na bedně je napsáno jen Columbus ,ale nikde ani zmíňka o tom že se jedná o typ 510 Dále na štítku: HW = H11 , SW = 1164 ,a kód 3TO 035 680¨ (podle T" je to nejspíš původně pro Superba) Předem moc děkuju všem za rady - zde , nebo na jirkadj@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Několik málo rozdílů mezi poslední a předposlední verzí. 1) nová čtečka SD karet, SDHC 2) jiný typ displeje (LED) 3) výkonnější ventilátor chlazení přístroje 4) jiný držák gyroskopu 5) hlasové ovládání 6) zobrazování hodin při vypnutém přístroji 7) změna v ovládání klimatizace, přepracování pop-up oken a možnost nastavení délky trvání zobrazení okna 8) zadávání cílů přes obrázky (přes souřadnice uložené v EXIFu) 9) zobrazení omezení rychlosti při navigaci+F1 10) možnost blokování úseku silnic pro routování 11) přizpůsobení přístroje na nové typy vozu 12) přímé vytáčení čísel uvedených v POI 13) zobrazení „koláče“ plnosti HDD 14) možnost zadávání průjezdních bodů (průjezd oblastí) 15) zvýšení počtu dílčích cílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chillike Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Ze malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Spousta věcí je SW a ty se dají dodělat i do staršího provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sninja Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 (editace) Měl bych ještě jeden dotaz ohledně RSN 510 Columbus. Mám v Octávii r.v. 09/2009 tento typ navigace a zajímalo by mi, co všechno potřebuju k tomu, abych mohl sledovat i TV (odblok pro dvd za jízdy už mám)? Děkuji moc za pomoc. Ninja Editováno: 23. Červenec 2010, autor: sninja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sninja Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Ahoj, vidím že jsem narazil na odborníka :-) Měl bych pár dotazů. Ten SW se dá sehnat kde a je to těký ho přehrát - případně udělají mi to ve škodovce? Mám v Octávii r.v. 09/2009 s Columbusem a zajímalo by mi, co všechno potřebuju k tomu, abych mohl sledovat i TV (odblok pro dvd za jízdy už mám)? Děkuji moc za pomoc. Ninja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 potřebuješ tv tuner, což není zrovna nejlevnější, jinak už bych ho měl taky, stejně jako spousta ostatních..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 software mají lidi, kteří tomu rozumí.. případně po přehrání umí znova správně nakodovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitola Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Zdravim, rozumim tomu dobre, ze pokud se pri "studenem" startu Columbuse (zelena obrazovka) s dlouhym stiskem setupu nedostanu do testovaciho menu, tak pokud do nej budu chtit bez zmeny nastaveni pres VAG se tam ani nedostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchta Vloženo 24. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 Plánování trasy a navigace z bodu A do bodu B. Nejde nastavit výchozí bod trasy, nabídka v menu je mrtvá, jde nastavit jen cíle. Naviguje pak jen z aktuální polohy. Columbus, verze 26xx. Funguje někomu nastavení místa startu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.