omicron Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Přenášení příchozích, odchozích a zmeškaných hovorů z mobilu do auta mi funguje na HTC s WM6 taky. Uvítal bych spíš obrácenou možnost - aby se seznam hovorů uskutečněných v autě přenesl do telefonu. Jasne, predchozi Symbian 9.x (S60) to neumel, zda se, ze az tento novy Symbian^3, co je mj. v N8ce... Obracene to tez nechodi, alespon jsem si nevsiml, ale predpokladam, ze to asi je problem uz jednotky GSMIII... I tak je to pokrok, dost me to chybelo, vzdy po presednuti ao auta jsem nevedel, komu jsem (a v kolik) volal predtim z mobilu. Bohuzel ma jednotka autotelefonu GSMIII neuvadi take cas volani v seznamech hovoru (neni to problem firmware Columba ?), nevim, zda-li to ty novejsi jiz nahodou take neumi, i to bych privital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHNY088 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Zdravim. Vedel by mi niekto poradiť ohladne kodovania Columbus. Vcera som sa do toho pustil, kedze mi nefungoval multifunkcny volant a MAXI-DOT podla tohoto navodu, len asi niekde nastala chyba, kedze MAXI-DOT sa mi podarilo ani neviem akym zazrakom spojazdnit, ze komunikuje s navigaciou, ale :D dajako mi vypadol zvuk z radia a nechce mi prehravat DVD, snazi sa nacitat DVD ale obraz sa zasekne, ale zas hlas navigacie ide, tak ze v aute si mozem akurat tak piskat aby nebolo ticho . Nejaka dobra dusa ma nejaky napad ako by sa mi to podarilo rozbehat? Vopred dakujem. A tu je to kodovanie podla ktoreho som to robil: Byte 00 Radio Configuration I Bit 1 External CD Changer Connection active Bit 3 Parking Aid Monitoring inactive (Standard) Byte 01 Sound System Correction 00 Sound System not installed 01 Volkswagen Sound System 02 Skoda Sound System 05 Dynaudio Sound System Byte 02 Speaker Channels 00 Sound System (active Speakers) 02 2 Speaker Channels (Front only) 04 4 Speaker Channels (Front and Rear) Byte 03 Radio Configuration II Bit 1 Microphone Diagnostics active (Japan/China only) Byte 04 Treble Speaker Monitoring 01 Monitoring inactive 02 Front Monitoring active / Rear Monitoring inactive 04 Front and Rear Monitoring active Byte 05 Vehicle Specific Frequency Response 00 Volkswagen/Skoda (all) 01 Seat Altea (5P) 02 Seat Leon (1P) 03 Seat Toledo (5P) 04 Seat Altea XL (5P) Byte 06 Radio Configuration III 00 Standard/Not Relevant Byte 07 Navigation System Configuration I Bit 0 Multifunction Steering Wheel installed Bit 1 Voice Control inactive (NOT Japan/China) Bit 2 Speed Threshold for Destination Input active Bit 3 Speed Threshold for Speech Destination Input active Bit 4+5 Display Variant Byte 08 Navigation System Configuration II 00 Standard/Not Relevant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Dobrý den Jen se chci zeptat. Chodí vám v mapách Eastern Europe V 7.0 (7334) nebo Western Europe V 7.0 (7333) TMC zprávy? Když jsem to zkoušel tak nic nenašel. Nevíte proč? Díky moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 není, bohužel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Hm divné trochu že když si někdo koupí mapy za 6 000 kč. A nemá tam tyto informace. Nebo to jsou mapy, které ještě nevyšly na trh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 u origo map tam tmc jsou, stáhnul jsi něco špatného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 hoj, má se při spouštění Columbuse ukazovat vždycky to škoda logo? kamarád dneska kódoval novou Gateway, v rádiu už po vypnutí nehučí, ale logo se neukazuje, rádio se zapne hned.. OII MR06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 zamkni auto, počkej 10 minut.. pak odemkni a zapni zapalování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Nevíte někdo jestli je tohle pravda ? Nová firmware 2800,2900,3000? Popis FIrmware 2800,2900,3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marre Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Zdravim , mam problem nahral sem si do Columbusu Firmware 2768 a vse mi funguje jen kdyz tam dam DVD s mapami tak mi nenabydne jestli chci ulozit na disk.S DVD mi mapy normal jidou. Poradte dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.sykorka Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Zdravim. Potykam se s problemem navigace Columbus (rok vyroby 2010), ktery se tyka doinstalovaneho TV tuneru. Nevim proc ani za jakych okolnosti, ale TV tuner cas od casu uplne "zmizi" a navigace se tvari, jakoby k ni nikdy nebyl zadny pripojen. Vsechny ostatni funkce Columba jsou v poradku. Pak stejne nahodile, napr. dalsi den, TV tuner opet naskoci a funguje jak ma treba i nekolik dnu, nez se problem znovu zopakuje. Pokazde, kdyz se s timto problemem objednam do servisu (uz jsem byl ve dvou) tak se TV samozrejme tvari, ze je zcela funkcni. Doslo uz k vymene AV rozhrani - bez vysledku, problem pretrvava dal. V Columbovi by mel byt nejnovejsi dostupny firmware. Nesetkal se nekdo uz s timto problemem? Privadi me to k silenstvi a v servisu vzdy jen pokrci rameny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 dělali diagnostiku? nedali ti výpis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.sykorka Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 dělali diagnostiku? nedali ti výpis? Vzdy po prijezdu do servisu se delala diagnostika hned jako prvni vec a zadny problem nikdy neukazala.. Ale jak uz jsem psal, pokazde, kdyz do servisu vyrazim, tak TV jako mavnutim kouzelneho proutku funguje zcela bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Nevím jestli to zde neproběhlo, ale tohle zabezpečení pro Columbus by se mi docela zamlouvalo, pokud by to bylo k mání pro Škodovky a za rozumnou cenu, 200 éček je docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Jak pise Joska, Android sam osobe profil rSAP neumi, implementace rSAPu v Galaxy je proprietarni zalezitost Samsungu... Nez jsem nedavno kupoval N8ku (vymena stare E65ky) trochu jsem si zjistoval kompatibilitu s rSAPem, a byl jsem drobet ze situace kolem tohoto specifickeho profilu (nutneho pro autotelefony se sdilenim SIMky z mobilu) v jinych nez Nokia telefonech zklaman, a sel proto do N8. Taktiež takmer všetky mobili s Windows Mobile 6.1, 6.5 podporuju rSAP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Úplne som zabudol napísať, že mám telefón HTC Desire HD s Androidom (originál Froyo 2.2) a telefónny zoznam konečne funguje úplne super vo všetkých autách, teda aj s GSM II v OII predFL. Mená ako aj zoznamy hovorov vidím ako na displeji Columbusa (FW 27xx) a taktiež na displeji MaxiDot. Som totálne spokojný! KONEČNE! Jedinou chybyčkou na kráse je prehodenie mena a priezviska (ale to platí pre všetky autá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Zdravim. Potykam se s problemem navigace Columbus (rok vyroby 2010), ktery se tyka doinstalovaneho TV tuneru. Nevim proc ani za jakych okolnosti, ale TV tuner cas od casu uplne "zmizi" a navigace se tvari, jakoby k ni nikdy nebyl zadny pripojen. Vsechny ostatni funkce Columba jsou v poradku. Pak stejne nahodile, napr. dalsi den, TV tuner opet naskoci a funguje jak ma treba i nekolik dnu, nez se problem znovu zopakuje. Pokazde, kdyz se s timto problemem objednam do servisu (uz jsem byl ve dvou) tak se TV samozrejme tvari, ze je zcela funkcni. Doslo uz k vymene AV rozhrani - bez vysledku, problem pretrvava dal. V Columbovi by mel byt nejnovejsi dostupny firmware. Nesetkal se nekdo uz s timto problemem? Privadi me to k silenstvi a v servisu vzdy jen pokrci rameny. Pokiaľ dobre viem, tak TV menu sa neobjavuje vtedy, ak TV tuner nie je povolený v Gateway. Pritom ale TV tuner diagnostikovať ide. Tak by som sa pozrel na kódovanie gateway prípadne či nepomôže výmena za novšiu Gateway. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Ahoj Někde na rapid by to bylo možné hodit? Jako free to nejde stáhnout .-( Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Nevyžaduje ale tenhle FW již nové mapy 7.1? Na BOERSE jsem se dočetl, že s verzí 7.0 na novém FW nepojedou některé funkce, zejména POI ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Co je tam nového? Bude mi na tom fungovat ovl. hlasitosti na FL volantu když mám předFL? Nerad bych si to znefunkčnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Jj, taky by mě to zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Nevyžaduje ale tenhle FW již nové mapy 7.1? Na BOERSE jsem se dočetl, že s verzí 7.0 na novém FW nepojedou některé funkce, zejména POI ... Tak jsem otestoval a konecne mi jde ovladani hlasitosti na face volantu v predface o2.hlasove ovladani funguje a mapy mam v7 jeste jsem netestoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Když mám octavii facelift nemám ještě ale hlasové ovládání. A budu chtít tento FW přehrát budu potřebovat něco nakodovat nebo stačí si to jen vypálit na CD nebo DVD a dát do navigace. Díky moc za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Když mám octavii facelift nemám ještě ale hlasové ovládání. A budu chtít tento FW přehrát budu potřebovat něco nakodovat nebo stačí si to jen vypálit na CD nebo DVD a dát do navigace. Díky moc za informaci. funguje prehranim softu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Tie mapy ešte nikto netestoval? A čo tento FW inovuje? Nenašli ste niekde odkaz? Prípadne vlastné postrehy? Pôvodné mapy zostanú v navi, alebo ich po prehratí FW treba nahrávať zase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.