Leden 14, 201114 r Mne by stačilo, keby to vedelo automaticky prepínať formát obrazu u TV. Ale TV tuner asi nikto nemá. Tá podpora prehrávania DivX bola asi kačica, že? Upraveno Leden 14, 201114 r od Diamant
Leden 14, 201114 r Mne by stačilo, keby to vedelo automaticky prepínať formát obrazu u TV. Ale TV tuner asi nikto nemá. Tá podpora prehrávania DivX bola asi kačica, že? Ahoj tak to byl asi Fake nekde z netu ...ale taky jsem se těšil.....ale jinak rychlejsi mapy a funguji klasicke V7 mapy....jinak mi to taky smazalo vse a nic moc novinek
Leden 19, 201114 r Po preinstalovani SW mam neaktivnu polozku HDD viete mi poradit v com je problem ale Hdd ide lebo som ta v pohode nainstaloval navi mapu... dik
Leden 19, 201114 r A čo chceš z HDD prehrávať, keď tam nič nie je? Pri prehrávaní FW sa HDD pravdepodobne vymazal a aby si mohol zvoliť prehrávanie hudby z HDD, musíš tam niečo najskôr nahrať.
Leden 19, 201114 r ved to viem ale ako vobec mi neda ponuku kopirovat ani z MDi ani z CD,SD len HRAT...? ako na to ?
Leden 20, 201114 r Zdravím, můžete mi prosím napsat, jak jsou v navigaci columbus podrobné mapy ČR? Zatím používám navigaci Navigon, kde jsou v celé ČR i čísla popisná (dodavatel je Navteq) Takže od kterého dodavatele columbus používá mapové podklady? Teleatlas - který používá např. TomTom, nebo Navteq?
Leden 20, 201114 r Díky za odpověď. Takže jsou tam i čísla popisná? Ještě poslední otázka, ze kterého datumu jsou nejnovější mapy?
Leden 30, 201114 r Aky format by musi mat SD karta aby ju nacitalo. Pouzivam Patriot microSD HC (class 6) 4GB + adapter v suborovom systeme FAT, ale este ani raz sa mi ju nepodarilo nacitat v Columbuse.
Leden 30, 201114 r dopredu sa ospravedlnujem vsetkym ak to je uz vyriesene tu niekde, ja som hladal a nenasie,l tak sa chcem opytat ci ma niekto z tu pritomnych profikov vytiahnute linkove vystupy priamo z Columbusu tak aby sa dal na nich pripojit zosik a vsetko fungovalo tak ako ma. Pocul som ze to niekto vyriesil ale bolo to zasumene a nepouzitelne... Vystupy co idu do soundsystem zosiku pod sedadlom vraj nie su nizkourovnove... Dakujem za rady...
Leden 31, 201114 r Dneska mi zamontovali Columbuse a Gateway končící písmenem AD. Kdy vytáhnu klíček ze zapalování, tak v ní pořád něco vrčí, jako kdyby se nevypla (což nechápu, když mám novou gateway). A když stiknu tlačítko na zapnutí, tak se ihned rozsvítí a začne hrát. Je tam nějaká úvodní obrazovka, nebo tak něco? Nevíte, čím by to mohlo být?
Leden 31, 201114 r Navi má v sobě ventilátor a pokud je zahřátá tak i po vytažení klíčku se chladí a může i klidně sepnout i po několika minutách.Pokud se zamkneš v autě tak na půl hoky vše se uvede do klidu a jednotky takzvaně usnou a nebude nic hučet.
Leden 31, 201114 r Presne tak, je to ventilátor chladenia. Ak by ti navi hučala aj ráno a po odomknutí auta ju hneď zapneš a nabehne ihneď, tak to by už nebolo v poriadku. Ohľadom tých nízkoúrovňových výstupov. Pokiaľ sa Columbus nakóduje pre Sound System, tak by výstupy mali byť nízkoúrovňové. Ale mám obavu, že ak nie je Soundsystem nakódovaný aj v Gateway a nie je v aute prítomný, tak na výstupoch nie je nič. Ja som do Fabie dával JBL zosilňovač a nepodarilo sa mi donútiť navi, aby posielala do výstupov NF. Tak som musel použiť členy na zoslabovanie úrovne signálu.
Leden 31, 201114 r mam v aute soundsystem ale tie vystupy nie su linkove a preto sa pytam ci to nahodou niekto uz nevyriesil aby som sa vyhol zoslabovacim clenom...
Únor 1, 201114 r No tak ráno hned nanaběhla, ale je pravda, že se mi neukázalo to úvodní logo - je to v normální?....je pravda, že tam ještě nemám nahraný mapy...
Únor 1, 201114 r mam v aute soundsystem ale tie vystupy nie su linkove a preto sa pytam ci to nahodou niekto uz nevyriesil aby som sa vyhol zoslabovacim clenom... nechápu, vždyt navi nakoduješ na soundsystem...
Únor 2, 201114 r No tak ráno hned nanaběhla, ale je pravda, že se mi neukázalo to úvodní logo - je to v normální?....je pravda, že tam ještě nemám nahraný mapy... Tak to vypadá, že mám opravdu problém. Ráno jsem přišel k autu a Columbus stále hučel a hned naskočil (neukázala se úvodní obrazovka-ta se mi ukázala asi jenom 2x a pak už ne). Opravdu nevím v čem je problém - dával jsem novou Gateway končící písmeny AD. Je možné, že je něco špatně nakódované? Prosím poraďte - potřebuji auto každý den a nerad bych ráno zjistil, že mám vybitou baterku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.