kacer Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 (editace) na maxíku se zobrazuje vše z NAVI i rádia, co předtím. MFSW nemám, BT GSMII mi leží v šuplíku, vyzkouším až o víkendu. FW aktuálně 2720, NAVI se tváří jako 3T0035680A Editováno: 10. Červen 2011, autor: kacer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 a přepneš při aktivní navigaci na maxidotu zpátky na spotřebu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Kuci, nevite nekdo jak posouvat pisnicky v Columbusovi bez multifunkcniho volantu? Nekde jsem davno cetl ze by to melo jit take pravou packou, ale za boha to nemuzu najit ... Diky moc za info ... DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 zkus pravou páčkou když máš na maxidotu volbu audio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Ano, takto to funguje. Při poslechu rádia se takto dají přepínat stanice, při poslechu media, lze přepínat skladby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Kuci diky, ozkousim ... Hezky den ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Kuci tak to nefunguje ... ni pri radiu, ani pri media ... muzu mackat jak vztekly a nejde ... jeste me napada, nemusim mit zaply BAP protokol? Ted ho nemam, Climatronic normalne jede ... JInak firmware Columba 2830 ( je to 680A ), uprava na funkcni maxidot ... vse jinak ok ... Diky moc za info ... DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonsaj Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 Zdravim.. dufam ze to nepisem na zle miesto.. vopred sa ospravedlnujem ...niekto kto by nakodoval columbus na superb II.. je tam sound system a nehra zvuk.. v skodovke nevedia ani zapisat kodovanie.. na sukromnu spravu.. dakujem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 podle toho odkud jsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonsaj Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 žilinsky kraj...popripade okolie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Zdravim, uz asi rok mam Columbus v OII r10/2005. Pracoval bez problemu. Nedavno jsem si updatoval firmware v Columbusovi a od te doby mi vybiji baterku. Ted nevim jaky firmware jsem mel pred tim, chtel jsem jen podporu sdhc. Nevim ted, jak z toho ven. Pujde nahrat do columbuse zase starsi software? a bude vse v poradku - pokud sezenu ten spravny? Staci to jen sparovat pres diagnostiku, nebo musim vymenit i gateway - nekde jsem to tady cetl za novejsi. Mohl by me nekdo poradit, co vsechno bude nasledovat - abych vedel jestli se mi vubec upgrade vyplati. Cena ND + Prace. Je zajimave ze vsechno slapalo a po udpatu se vybiji - pred updatem ok. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 je to uplně normální, musíš vyměnit gateway a nakodovat gateway.. napiš odkud jsi a někdo už ti to udělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 dotaz na SW odblok obrazu za jízdy: to se dělá po diagnostice nebo je třeba navi vyndat a připojit to na ten speciální konektor vzadu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 servisní konektor zezadu navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Umíme to udělat aniž by se navigace vytahovala ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitola Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Zdravím pánové, jaké jsou poslední dostupné verze map pro východ a západ. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 cosby to mi tedy řekni jak se na ten konektor bez vyndání dostaneš? vynadat navi není problém, nandat je to horší, co jsem tam natahal kabely pro BT HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Od května je v nabídce Amundsen+, což by měl být typ 315, oproti dřívější 310. Horkou novinkou je tzv. DAB - Digital Audio Broadcasting, nebo-li digitální rádio. Má již někdo zkušenost? Jaký je rozdíl mezi typem 310 a nově 315? Měla 310 taky DAB? Návod jsem již nikde nesehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 cosby to mi tedy řekni jak se na ten konektor bez vyndání dostaneš? vynadat navi není problém, nandat je to horší, co jsem tam natahal kabely pro BT HF Existuje způsob, při kterém se nemusí k navi nic připojovat. Kdyby měl někdo zájem, tak umím odblok bez vyndání navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 (editace) Od května je v nabídce Amundsen+, což by měl být typ 315, oproti dřívější 310. Horkou novinkou je tzv. DAB - Digital Audio Broadcasting, nebo-li digitální rádio. Má již někdo zkušenost? Jaký je rozdíl mezi typem 310 a nově 315? Měla 310 taky DAB? Návod jsem již nikde nesehnal. Ahojda, kdyz jsem vybiral navi, tak jsem tu 315 bral v potaz, neco jsem hledal ...V pripade chybky me kolegove opravi ... 1. DAB RNS310 ( Amundsen ) nema 2. DAB je sice kvalitni prijem, nicmene v CR alespon pro mne zbytecny ... Radsi nez budu poslouchat jedinou stanici z toho Muxu1, tak to si budu radsi zpivat ( a to to dooost neumim ) 3. RNS315 by mel byt rychlesi ( odezvy LCD, asi lepsi CPU ) 4. Mimo Mp3 by mel jeste umet WMA, AAC, Ogg Vorbis 5. Vyrobce je Technisat ( RNS310 Blaupunkt ), mapy NavTeq 6. Ma navic 4GB Flash pro datove podklady ... no a ted to nejhorsi : 7. Mapy se budou updatovat pres SD, nekde nekdo psal ze mozna i CD jako RNS310 8. Jde o to jestli ta SD pujde zkopirovat - treba u Fordu se to jeste nikomu za par let nepovedlo ... 9. Zatim nejsou nove mapy, v navi je preloaded Europe Q4/2008 = sice je levnejsi, ale rozhodl jsem se pro jinou ... DD PS : Nepocitam co to bude zase za harakiri rozchodit to trebas preface maxikem, parkovaky ... atd ... Editováno: 3. Červenec 2011, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Jak píše Joska,nemusí se vytahovat navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Dobrá zpráva, tedy nesjpíš nějaký script přes CD/DVD. Horší je ta, že jeden z vás je z Náchoda, druhý z Kopřivnice :-(. Praha by byla lepší, místní nabídky byla zatím jen přes ten servisní konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 kolik jsi tam těch kabelů dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 V Praze to umí tady: http://www.autoelektrika-preslicka.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitola Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Zdravím pánové, jaké jsou poslední dostupné verze map pro východ a západ. Díky Trochu zapadl muj dotaz na aktualni dostupne verze navigacnich DVD do Columba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.