kacer Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 tak SW odblok hotov, ale nyní se mi zdá, že navigace nějak hůř naviguje, jakoby je pozadu a 2x se mi ve městě ztratila :-(. Má s tím někdo stejnou zkušenost? Možná mám blbě nakódovaný auto, možná ten odblok je nějaký amaterský, nemám možnost jí zkusit ve druhé OII, ta je nyní pryč, tam navi delší čas fungovala. Když bych poslal kód z mýho auta, může mi někdo hodit správné kódovaní zpět? nebo mohu zajet, v rámci 100km od Prahy klidně obratem. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kas Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 ...dnes jsem se musel zase naštvat... nevíte někdo, zda se dá nastavit v navigaci průměrná rychlost vozidla na dálnici a ve městě ? V mapách mám obchvat Prahy, ale pokud chci jet na Plzeň z Brna, pošle mne navigace přes Prahu... A to se děje i u jiných obchvatů měst. Rychlejší je jet vždy po obchvatu - ve městě jsou semafory, zácpy atd... Nevíte, zda by se dala rychlost softwerově nastavit? ...trasu mám v nastavení na rychlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 (editace) Pro všechny co by chtěli novou startovací obrazovku do Columbuse je zde malý dárek: http://www.megaupload.com/?d=0M9UP0IS Stačí vypálit v Neru na cdčko(rychlost co nejnižší a vložit do mechaniky) Editováno: 5. Červenec 2011, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 (editace) Ale asi vypalit ako obraz disku cez Deamon Tools Lite, alebo Nero a nie len subor nrg, že? Editováno: 5. Červenec 2011, autor: gugi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 (editace) Ano je to image disku tj. nutno tak pálit. Spustíš Nero Burning ROM, zavřeš průvodce na vypalování CD(tlačítko STORNO). Najedeš do menu -> zvolíš Soubor -> Otevřít -> vybereš tento soubor nrg(kde jsi si ho uložil)...a dáš vypálit co nejmenší rychlostí. Editováno: 6. Červenec 2011, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Už to mám hotovo... Je to pekné... Ešte taká malá poznámka, CD vkladajte do Colomba pri vypnutom zapalovaní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Už to mám hotovo... Je to pekné... Ešte taká malá poznámka, CD vkladajte do Colomba pri vypnutom zapalovaní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Případně jde dát i fotku Vašeho auta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Případně jde dát i fotku Vašeho auta.... Nebo i ditete, psa, manzelky ... jak na to ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Vyfotit ve formátu 16:9, nahrát někam na net a poslat mi soukromou zprávu s tím linkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 (editace) Něco s novým logem... Tady pro případné zájemce link: http://www.megaupload.com/?d=LN4EOBFJ Editováno: 15. Červenec 2011, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanda Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 (editace) Je legalni instalovat aktualizace firmware nebo aktualizace map stazene z internetu? stiskem tri tlacitek soucasne - setup+eject+i se da restartovat, pokud z nejakych pricin zamrzne, ci zlobi. Napr. kdyz jsem chtel zobrazit Zvlastni cile, tak psala Cekejte prosim a uz to nezmizelo, ale ty zvlastni cile tam nebyli u FW 3814, protoze mapa byla 7.0 7334, az mapa 7.1 7420 ma novy format zvlastnich cilu. Firmware 3984 z 9.cervna 2011 je blby, nejde v nem hledat ve zvlastnich cilech POI, pouze se ukazuji ikonky v mape, tak jsem sel zpet na 3810 / 3814 z 26.11.2010, tam jde vse . Doplnuji ze u mapy 7477 z ledna 2011 uz hleda POI i FW 3984. Uzitecna funkce novejsich firmware je zobrazeni verzi delsim drzenim tlacitka setup. Zna nekdo jeste dalsi skryte funkce? Nemuzu prijit na to, jak zobrazit aktualni-maximalni rychlost, nebo ujetou vzdalenosti. Nikdy jsem nevidel prirucni navigaci, ktera by to neumela. Ze by u vestavnych toto pravidlem nebylo... Editováno: 28. Červenec 2011, autor: petrjanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metalzavod Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 (editace) ferda25,můžete změnit úvodní obrazovky pro RNS logo VW na Columbus ... nebo jak to udělat sám ... díky Editováno: 18. Červenec 2011, autor: metalzavod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 metalzavod: Je to jednoduché, image soubor, který si stáhneš na předchozí straně vypálíš na CD, nebo DVD a dáš do mechaniky. Potvrdíš aktualizaci a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlídač Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Prosím Vás je možný aby v O2 z r.06 byl colubus? Podle kodu vybavy tam navi byla z vyroby, ale to se tam dávali Nexusy, že? Kdy teda přišli colubusy do O2? Při fl? Osobně bych i snad dal přednost nexusu.. starší a snad už o něj nebude takovy zájem jako o columba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 2008 myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlídač Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Takže to bude aftermarket.. To je možný že to pak je koupenej columbus z aukra - takže nějaka čorka. Když to je takhle v autě tak co by k navi mělo být? (jedná se o výber ojetý octy) Abych jí pak mohl s klidnym srdcem prodat a vrazit tam puvodního nexuse + changer do kufru Asi by od toho měly být nějaky dokumenty a klič co jsem pochopil, že? Když nic z toho nebude bazárník schopen doložit tak co? Tak to asi na aukru neprodam pak co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 aby se dalo prodat musíš mít PIN.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 (editace) Po chvíli zkoumání se mi podařilo vytvořit vlastní startup logo. Kdyby někdo měl zájem, tak si ho může stáhnout tady: http://www.filesonic...file/1484619951 Editováno: 19. Červenec 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 (editace) Co ty barevné pruhy, které jsou v logu. Editováno: 20. Červenec 2011, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Jestli to je otázka, tak vůbec netuším jaké pruhy? Záleží jak jsi ten obrázek převedl. Navíc to BMP nemá validní hlavičku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Žluté pruhy....to dělám na koleně. Kladívkem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Já tam žádné žluté pruhy nevidím. Jen žluté auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Tak další. http://www.filesonic.com/file/1487369794 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 (editace) Předpokládám, že se ty loga můžou měnit podle nálady tam i zpět :-) jen to původní tam asi už dát nepůjde, pokud ho někdo nemá uložené ?? Editováno: 20. Červenec 2011, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.