Přejít na obsah

kas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení kas

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. a nedala by se doplnit nějaká externí anténa, která by měla lepší příjem než ta originál ve skle? Dnes jsem viděl někoho s velkou magnetickou anténou na zadním kufru..
  2. ...dnes jsem se musel zase naštvat... nevíte někdo, zda se dá nastavit v navigaci průměrná rychlost vozidla na dálnici a ve městě ? V mapách mám obchvat Prahy, ale pokud chci jet na Plzeň z Brna, pošle mne navigace přes Prahu... A to se děje i u jiných obchvatů měst. Rychlejší je jet vždy po obchvatu - ve městě jsou semafory, zácpy atd... Nevíte, zda by se dala rychlost softwerově nastavit? ...trasu mám v nastavení na rychlou.
  3. to nikdo nemáte v autě TV tuner??
  4. Můj TV tuner se chová obdobně, např. V Brně, Olomuci jede TV signál na digital téměř pořád. Jakmile se dostanu dál z města např. na dálnici Brno-Vyškov , signál začne vypadávat. Projevuje se to tak, že cca na dvě vteřiny vypadne zvuk a na displeji se objeví přeškrtlý reproduktor. Někdy i 5 x za minutu. Na analog jsou tyto výpadky menší. Zajímavé je, že pokud stojím i v zástavbě signál jede téměř vždy bez závad. Volal jsem do Škodovky a tam mi řekli, že signál i zvuk musí jet stále a ať to reklamuji. Jel jsem tedy do servisu, tam přepsali firmware Columba, problém se nevyřešil. Nyní budou pátrat mezi anténou a Columbem... Jak to funguje tedy vám?? Máte také kopletní výpadek zvuku s přeškrtlým reproduktorem, nebo si TV tuner snaží zvuk "doplnit" a dojde u Vás pouze ke zkreslení zvuku? Díky za Vaše postředhy.
  5. Chtěl bych poprosit majitele tohoto typu motoru, o zkušenosti s otáčkami motoru při jízdě. Při vyšších rychlostech cca nad 70km/h se mi zdá vše v pořádku. Problém se vyskytuje při zařazení režimu "D" a rychlostech cca 50-60km/h - motor jede na "pětku", nebo "šestku" při otáčkách cca 1200-1300. Jsem zvyklý na předchozích autech s manuálem vždy podřadit a mít min. 1500 otáček. Zde si to automat řídí vše sám. Pokud podřadím pádly pod volantem např. na 4, převodovka automaticky po cca 10-20 vteřinách opět přeřadí na 5, nebo 6.. Nevíte prosím někdo proč se tak děje? V autoservisu mi řekli, že je to normální a motor využívá svého výkonu k optimální spotřebě. ...uším ale tyhle nízké otáčky moc neladí. Automaty u jiných vozů jiných značek vždy podřadí při cca 1500 otáčkách. U režimu "S" automat podřadí vždy nad 2000 otáčkách. Děkuji všem za odpověď.
  6. Chtěl bych se zeptat, zda máte podsvícené tlačítka paměti sedadla u řidiče? V mým autě tyto tlačítka podsvícené nejsou. Známý tvrdí, že mají svítit. Prosím o informaci od ostatních majitelů S2. Děkuji.
  7. DĚKUJI ZA FOTKY. ZKUSÍM JAK BUDE ČAS TAKÉ VYTVOŘIT NĚJAKÝ "FALEŠNÝ ČELNÍ PANEL" Z FOTKY ALE NEVÍM, NEVÍM... MÁTE NĚKDO JIŽ TAKOVÝ "KRYT SWING" VYROBEN? POKUD BYSTE MOHLI VYFOTIT A DÁT SEM PRO INSPIRACI, BYL BYCH MOC RÁD. ASI BY TO POMOHLO I VÍCE LIDEM..... PROTI KU.VAM JEDNYM ZLODĚJSKÝM KDYBY JIŽ NĚKDO UMĚL NĚJAKÝ DOBRÝ KRYT SWING VYROBIT, NABÍDNĚTE PROSÍM. JISTĚ SE NAJDE SPOUSTU LIDÍ KE KOUPI.
  8. Děkuji za odpověď. Měl jsem dnes rozhovor s člověkem, který má zajeté obě verze motoru. Doporučil 4x4 pouze pokud je to nezbytně nutné. ..tak asi objednám 125kw..
  9. Ahoj, rozhoduji se, zda koupit 4x4 TDI 2.0, 103 kw v kombinaci s automatickou převodovkou DSG. Někteří mne ovšem od této verze odrazují. Údajně auto nemá výkon a doporučují mi oželet 4X4 a koupit TDI 2.0, 125 kw DSG. Má někdo z Vás zkušenost s tímto typem 4x4? Je auto podle Vás líné, nebo nižší výkon 103kw v porovnání s 125 kw je zanedbatelný? Vozy 4x4 s DSG jsou v nabídce cca od 11/2010. Díky za odpověďi. K.
  10. kas

    KESSY

    Pro ty, které tento systém zajímá ještě zde: http://www.kia-club.org/viewtopic.php?f=184&t=1606&start=0
  11. kas

    KESSY

    Dodělání se už lehce řešilo zde:
  12. kas

    KESSY

    Chtěl bych požádat o radu majitele bezklíčového systému Kessy. Uvažuji o pořízení tohoto systému do nového vozu, bohužel s tím nemám zkušenosti. Zajímalo by mne, zda doporučíte dle Vašich zkušeností tento systém, nebo raději klasiku? Děkuji za jakékoliv odpověďi. Jiri.
×
×
  • Vytvořit nový...