Červenec 26, 200718 r pripojis-li k tomu gps antenu tak nevidim duvod proc by to nemelo navigovatLipi ma pravdu staci pripojit gps antenu plus a kostru samo i repraky a vono to cely maka ja uz takhle jezdim asi mesic a pul s namontovanou v galaxy a neni problem ten can to ma jen kvuli osvetleni cudliku a zapnuti klicku a este to tam drzi kod jinak bez canu maka normalne jenom se po 30minutach vypne staci znova zapnout a jede dal dokonce mam vyhodu muzu sledovat filmy i za jizdy a nepotrebuju nic na odblok obrazu za jizdy. LIpi vy o cem mluvi m vydel ji takhle u mne zapojenou
Červenec 26, 200718 r pripojis-li k tomu gps antenu tak nevidim duvod proc by to nemelo navigovatLipi ma pravdu staci pripojit gps antenu plus a kostru samo i repraky a vono to cely maka ja uz takhle jezdim asi mesic a pul s namontovanou v galaxy a neni problem ten can to ma jen kvuli osvetleni cudliku a zapnuti klicku a este to tam drzi kod jinak bez canu maka normalne jenom se po 30minutach vypne staci znova zapnout a jede dal dokonce mam vyhodu muzu sledovat filmy i za jizdy a nepotrebuju nic na odblok obrazu za jizdy. LIpi vy o cem mluvi m vydel ji takhle u mne zapojenou 30 minut není nic moc, kdyby aspoň hodinu. A co ten kód, neblbne Ti to?
Červenec 26, 200718 r pripojis-li k tomu gps antenu tak nevidim duvod proc by to nemelo navigovatLipi ma pravdu staci pripojit gps antenu plus a kostru samo i repraky a vono to cely maka ja uz takhle jezdim asi mesic a pul s namontovanou v galaxy a neni problem ten can to ma jen kvuli osvetleni cudliku a zapnuti klicku a este to tam drzi kod jinak bez canu maka normalne jenom se po 30minutach vypne staci znova zapnout a jede dal dokonce mam vyhodu muzu sledovat filmy i za jizdy a nepotrebuju nic na odblok obrazu za jizdy. LIpi vy o cem mluvi m vydel ji takhle u mne zapojenou 30 minut není nic moc, kdyby aspoň hodinu. A co ten kód, neblbne Ti to? ted uz ne nemel sem to predtim zapojeny na stalej proud ted uz jo a zda se ze ok
Srpen 2, 200718 r Takze po konzultacich a poradach s Pepikemtdi je ve Fabii jiz odstraneno vypinani po 30minutach, osvetleni uz jede take. CD, radio, HDD jiz behaji na maxiku.Foto opet pozdeji=))))))
Srpen 2, 200718 r Takze po konzultacich a poradach s Pepikemtdi je ve Fabii jiz odstraneno vypinani po 30minutach, osvetleni uz jede take.CD, radio, HDD jiz behaji na maxiku.Foto opet pozdeji=)))))) Tak to zírám, jste šikovný!
Srpen 2, 200718 r Takze po konzultacich a poradach s Pepikemtdi je ve Fabii jiz odstraneno vypinani po 30minutach, osvetleni uz jede take.CD, radio, HDD jiz behaji na maxiku.Foto opet pozdeji=)))))) Tak to zírám, jste šikovný! hm, o čem se bavíte? Jaké vypínaní po 30 minutách?
Srpen 2, 200718 r hm, o čem se bavíte? Jaké vypínaní po 30 minutách? O Navi ve Fabii, koukni pár stránek zpět vše tam je..
Srpen 2, 200718 r hm, o čem se bavíte? Jaké vypínaní po 30 minutách? O Navi ve Fabii, koukni pár stránek zpět vše tam je.. a fakt ze to tam padne GRYGY je proste dabel ale moc sikovnej ja sam mam zatim smolicka v galaxy ale ja to tam taky rozbeham
Srpen 2, 200718 r Já ho mám takyhttp://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry519189 kouknete na to tady sem to popsal kdyz cosby odpustihttp://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry519189
Srpen 4, 200718 r Autor Pánové....tohle je všechno fajn a co takhle rozchodit na tom parkovací systém....to furt neběží nikomu.
Srpen 4, 200718 r díky Pepikovi už taky v autě naviguji Ale nedá mi spát to odblokování obrazu při jízdě... Co říkáte na tohle? http://www.tixxon.de/product_info.php?info...7e658eb4d77c696
Srpen 5, 200718 r Kua, me to blokovani celkem nevadi.nez jsem to mel komplet zapojene, tak jsem si malem rozbil tlamu=(((
Srpen 6, 200718 r Kua, me to blokovani celkem nevadi.nez jsem to mel komplet zapojene, tak jsem si malem rozbil tlamu=((( Jj, ne nadarmo to tam spoudruzi vymysleli...
Srpen 6, 200718 r Autor No obědy ani nemusí. Stačí, když někdo rozjede to co umí. Jen to musí mít novou Gateway a jednotku parkovacího systému. Kdyby to někdo vyřešil bez těhle dvou věcí bylo by to supr.
Srpen 6, 200718 r Grygy smekám jste fakt šikulky ještě někoho kdo to narve do OI tuším, že jedna z vlaštovek bude třeba Martin RS ikdyž ten o téhle diskuzi asi ani neví
Srpen 6, 200718 r Grygy smekám jste fakt šikulky ještě někoho kdo to narve do OI tuším, že jedna z vlaštovek bude třeba Martin RS ikdyž ten o téhle diskuzi asi ani neví Jj, jsou šikovný, ale víš co to hlavně chce? Pořádné mapové podklady, jinak je to jen drahý DVD přehrávač ať je to v jakémkoliv voze..
Srpen 6, 200718 r Grygy smekám jste fakt šikulky ještě někoho kdo to narve do OI tuším, že jedna z vlaštovek bude třeba Martin RS ikdyž ten o téhle diskuzi asi ani neví Jj, jsou šikovný, ale víš co to hlavně chce? Pořádné mapové podklady, jinak je to jen drahý DVD přehrávač ať je to v jakémkoliv voze.. jj to je jasný však oni se časem ukážou
Srpen 6, 200718 r Presne tak, je to jen otazka casu.Me ty mapy vyhovuji, Polsko je tam dosti podrobne, v Cesku navi potrebuji 5x za rok.=))
Srpen 6, 200718 r Presne tak, je to jen otazka casu.Me ty mapy vyhovuji, Polsko je tam dosti podrobne, v Cesku navi potrebuji 5x za rok.=)) Já se právě u nás naučil jezdit hodně dle navi, takže ten rok ještě vydržím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.