mischicka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 A pak Nexusy a Trinaxy můžeme začít montovat i do F I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 pripojis-li k tomu gps antenu tak nevidim duvod proc by to nemelo navigovatLipi ma pravdu staci pripojit gps antenu plus a kostru samo i repraky a vono to cely maka ja uz takhle jezdim asi mesic a pul s namontovanou v galaxy a neni problem ten can to ma jen kvuli osvetleni cudliku a zapnuti klicku a este to tam drzi kod jinak bez canu maka normalne jenom se po 30minutach vypne staci znova zapnout a jede dal dokonce mam vyhodu muzu sledovat filmy i za jizdy a nepotrebuju nic na odblok obrazu za jizdy. LIpi vy o cem mluvi m vydel ji takhle u mne zapojenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 pripojis-li k tomu gps antenu tak nevidim duvod proc by to nemelo navigovatLipi ma pravdu staci pripojit gps antenu plus a kostru samo i repraky a vono to cely maka ja uz takhle jezdim asi mesic a pul s namontovanou v galaxy a neni problem ten can to ma jen kvuli osvetleni cudliku a zapnuti klicku a este to tam drzi kod jinak bez canu maka normalne jenom se po 30minutach vypne staci znova zapnout a jede dal dokonce mam vyhodu muzu sledovat filmy i za jizdy a nepotrebuju nic na odblok obrazu za jizdy. LIpi vy o cem mluvi m vydel ji takhle u mne zapojenou 30 minut není nic moc, kdyby aspoň hodinu. A co ten kód, neblbne Ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 pripojis-li k tomu gps antenu tak nevidim duvod proc by to nemelo navigovatLipi ma pravdu staci pripojit gps antenu plus a kostru samo i repraky a vono to cely maka ja uz takhle jezdim asi mesic a pul s namontovanou v galaxy a neni problem ten can to ma jen kvuli osvetleni cudliku a zapnuti klicku a este to tam drzi kod jinak bez canu maka normalne jenom se po 30minutach vypne staci znova zapnout a jede dal dokonce mam vyhodu muzu sledovat filmy i za jizdy a nepotrebuju nic na odblok obrazu za jizdy. LIpi vy o cem mluvi m vydel ji takhle u mne zapojenou 30 minut není nic moc, kdyby aspoň hodinu. A co ten kód, neblbne Ti to? ted uz ne nemel sem to predtim zapojeny na stalej proud ted uz jo a zda se ze ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 hmm tak to je dobrá zpráva myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Takze po konzultacich a poradach s Pepikemtdi je ve Fabii jiz odstraneno vypinani po 30minutach, osvetleni uz jede take. CD, radio, HDD jiz behaji na maxiku.Foto opet pozdeji=)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Takze po konzultacich a poradach s Pepikemtdi je ve Fabii jiz odstraneno vypinani po 30minutach, osvetleni uz jede take.CD, radio, HDD jiz behaji na maxiku.Foto opet pozdeji=)))))) Tak to zírám, jste šikovný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Takze po konzultacich a poradach s Pepikemtdi je ve Fabii jiz odstraneno vypinani po 30minutach, osvetleni uz jede take.CD, radio, HDD jiz behaji na maxiku.Foto opet pozdeji=)))))) Tak to zírám, jste šikovný! hm, o čem se bavíte? Jaké vypínaní po 30 minutách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Vrazili to nekam jinam nez to patri!!! (do Fabie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 hm, o čem se bavíte? Jaké vypínaní po 30 minutách? O Navi ve Fabii, koukni pár stránek zpět vše tam je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 hm, o čem se bavíte? Jaké vypínaní po 30 minutách? O Navi ve Fabii, koukni pár stránek zpět vše tam je.. a fakt ze to tam padne GRYGY je proste dabel ale moc sikovnej ja sam mam zatim smolicka v galaxy ale ja to tam taky rozbeham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Já ho mám taky http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry519189 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Já ho mám takyhttp://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry519189 kouknete na to tady sem to popsal kdyz cosby odpustihttp://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry519189 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Pánové....tohle je všechno fajn a co takhle rozchodit na tom parkovací systém....to furt neběží nikomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 A co jeste tak to naucit delat obedy??=)))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 díky Pepikovi už taky v autě naviguji Ale nedá mi spát to odblokování obrazu při jízdě... Co říkáte na tohle? http://www.tixxon.de/product_info.php?info...7e658eb4d77c696 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Kua, me to blokovani celkem nevadi.nez jsem to mel komplet zapojene, tak jsem si malem rozbil tlamu=((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Kua, me to blokovani celkem nevadi.nez jsem to mel komplet zapojene, tak jsem si malem rozbil tlamu=((( Jj, ne nadarmo to tam spoudruzi vymysleli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No obědy ani nemusí. Stačí, když někdo rozjede to co umí. Jen to musí mít novou Gateway a jednotku parkovacího systému. Kdyby to někdo vyřešil bez těhle dvou věcí bylo by to supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Grygy smekám jste fakt šikulky ještě někoho kdo to narve do OI tuším, že jedna z vlaštovek bude třeba Martin RS ikdyž ten o téhle diskuzi asi ani neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Grygy smekám jste fakt šikulky ještě někoho kdo to narve do OI tuším, že jedna z vlaštovek bude třeba Martin RS ikdyž ten o téhle diskuzi asi ani neví Jj, jsou šikovný, ale víš co to hlavně chce? Pořádné mapové podklady, jinak je to jen drahý DVD přehrávač ať je to v jakémkoliv voze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Grygy smekám jste fakt šikulky ještě někoho kdo to narve do OI tuším, že jedna z vlaštovek bude třeba Martin RS ikdyž ten o téhle diskuzi asi ani neví Jj, jsou šikovný, ale víš co to hlavně chce? Pořádné mapové podklady, jinak je to jen drahý DVD přehrávač ať je to v jakémkoliv voze.. jj to je jasný však oni se časem ukážou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Presne tak, je to jen otazka casu.Me ty mapy vyhovuji, Polsko je tam dosti podrobne, v Cesku navi potrebuji 5x za rok.=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Presne tak, je to jen otazka casu.Me ty mapy vyhovuji, Polsko je tam dosti podrobne, v Cesku navi potrebuji 5x za rok.=)) Já se právě u nás naučil jezdit hodně dle navi, takže ten rok ještě vydržím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.