pavelkr Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 hosi takze jestli nekdo tvrdil ze vydel navigacku skodovackou a nani napis trinax tak pekne keca protoze oficialni nazev pro skodovku je kolumbus 30giga hdd a ztoho je 10giga stanoveno pro mapy fakt jsem jí viděl a nekecám,jakmile maník přijede dám fotky,je tam nápis trinax škoda a někde tam bylo i nápis SD ale už nevím kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubik Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 JA jsem ji videl=))))))))))))))))))))Kdovi co to mas za informace=))) Já jsem jí taky viděl, že by nějakej podvod?! vydel sem pripys od skodovky ze bude pustena na trh a jmenuje se navigacni system kolumbus ukazoval mi to kluk primo ze skodovky vydel sem to i z obrazkem dole u slotu karty je napis SD nahore znak skoda Uvidíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 JA jsem ji videl=))))))))))))))))))))Kdovi co to mas za informace=))) Já jsem jí taky viděl, že by nějakej podvod?! vydel sem pripys od skodovky ze bude pustena na trh a jmenuje se navigacni system kolumbus ukazoval mi to kluk primo ze skodovky vydel sem to i z obrazkem dole u slotu karty je napis SD nahore znak skoda Uvidíme.. tak tenhle papir je zrovna to co sem sem chtel ted dat diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 http://www.ahifi.cz/autoradia/kenwood-kvt-729dvd.html maximální spokojenost a nemusíte řešit moduly pro hraní za jízdy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 jasně, alternativa to je, ale nevidim funkci Navigace...takže pro mě nepoužitelné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 tak tenhle papir je zrovna to co sem sem chtel ted dat diky... Tak máte asi pravdu kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Tak jsem dnes zacal delat zmenu=))Touaregova jde do sveta a dam tam tu Touranovou.Vypada lepe a je v ni novejsi SW.Jinak jsem dnes tu Touaregovou zacal davat to Superba, vypada to tam skvele.Za fota me zase hned nebijte, budou, az to bude hotove=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Tak jsem dnes zacal delat zmenu=))Touaregova jde do sveta a dam tam tu Touranovou.Vypada lepe a je v ni novejsi SW.Jinak jsem dnes tu Touaregovou zacal davat to Superba, vypada to tam skvele.Za fota me zase hned nebijte, budou, az to bude hotove=))) neboj bít tě už nebudeme víme, že je dodáš jsem zvědav zase na new photo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Tak jsem dnes zacal delat zmenu=))Touaregova jde do sveta a dam tam tu Touranovou.Vypada lepe a je v ni novejsi SW.Jinak jsem dnes tu Touaregovou zacal davat to Superba, vypada to tam skvele.Za fota me zase hned nebijte, budou, az to bude hotove=))) neboj bít tě už nebudeme víme, že je dodáš jsem zvědav zase na new photo Taky jsem zvědavej, chci vidět v čem je rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oco1 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Tak jsem dnes zacal delat zmenu=))Touaregova jde do sveta a dam tam tu Touranovou.Vypada lepe a je v ni novejsi SW.Jinak jsem dnes tu Touaregovou zacal davat to Superba, vypada to tam skvele.Za fota me zase hned nebijte, budou, az to bude hotove=))) taky jsem zvědavej, jelikož mám Superba a uvažuju o nake navi/DVD , tak jen do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Tak jsem dnes zacal delat zmenu=))Touaregova jde do sveta a dam tam tu Touranovou.Vypada lepe a je v ni novejsi SW.Jinak jsem dnes tu Touaregovou zacal davat to Superba, vypada to tam skvele.Za fota me zase hned nebijte, budou, az to bude hotove=))) neboj bít tě už nebudeme víme, že je dodáš jsem zvědav zase na new photo Taky jsem zvědavej, chci vidět v čem je rozdíl. Akorat , ze vypada lepe, neni tak velka jako hranata, ale zase montaz je o dost horsi, nesedi tak pekne jako Touaregova=((( Ale ta Touaregova do toho Supa jde pekne, Sup ma dost siroky stredovy tunel.Zitra to bude vc Supu napojene a nahrubo namontene.V me FRS to bude asi v zime, nestiham=(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak dnes konečně nahraná nová mapa, řekl bych že už tam hodně moc věcí doplnili,dokonce jsou tam i malé ulice co jsou na vesnicích a lesní cesty což mě příjemně překvapilo,tímto dotyčnému kdyby náhodou zabrouzdil na toto forum mooooc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak dnes konečně nahraná nová mapa, řekl bych že už tam hodně moc věcí doplnili,dokonce jsou tam i malé ulice co jsou na vesnicích a lesní cesty což mě příjemně překvapilo,tímto dotyčnému kdyby náhodou zabrouzdil na toto forum mooooc děkuji. Ale, co to je za fámy ? Hoď jsem foto, řešily se tu Strakonice, tak třeba je, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak dnes konečně nahraná nová mapa, řekl bych že už tam hodně moc věcí doplnili,dokonce jsou tam i malé ulice co jsou na vesnicích a lesní cesty což mě příjemně překvapilo,tímto dotyčnému kdyby náhodou zabrouzdil na toto forum mooooc děkuji. Ale, co to je za fámy ? Hoď jsem foto, řešily se tu Strakonice, tak třeba je, hm? fámy to nejsou neboj už i pepiktdi to ví že ne mám jen foták v telefonu tak nevím jak to bude vypadat ale zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 fámy to nejsou neboj už i pepiktdi to ví že ne mám jen foták v telefonu tak nevím jak to bude vypadat ale zkusím to Zkus to, předchozí verze měla ve Strakonicích 4 ulice, takže myslím, že to poznáme i z mobil foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 fámy to nejsou neboj už i pepiktdi to ví že ne mám jen foták v telefonu tak nevím jak to bude vypadat ale zkusím to Zkus to, předchozí verze měla ve Strakonicích 4 ulice, takže myslím, že to poznáme i z mobil foto tak tady je uluc dost určitě víc než 4 to se neboj,hned to sem dám ted jsem fotil ale fakt nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 tak malá ukázka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 tak co už věříte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tady jsou fotky z původních map. podkladů, těžko to srovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Celkem zajímavá by byla ta Kuřim, která zde byla a měla jen tuším dvě ulice, nebo kolik a vzhledem k tomu, že to je celkem velké město by tam toho už mohlo být více, takže kdyby byl pavelkr tak hodný, tak bychom mohli porovnat...ikdyž mě to zase tolik netrápí, stejně počkám, až se to bude nabízet oficiálně a potom se uvidí naživo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 opravdu uz je tam toho vice.treba pepik uz nebydli v polich, ale na ulici=))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak koukam, ze uz se to zacina hezky vyvijet s mapama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 opravdu uz je tam toho vice.treba pepik uz nebydli v polich, ale na ulici=))))))))))) ano ano pepik už v polích nebdlí ale je v ulici . Jinak jde o mapu nedávno vyrobenou s datumem 9.8.2007 takže nejposlednější co je ale ještě se nikde zatím nenabízí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Celkem zajímavá by byla ta Kuřim, která zde byla a měla jen tuším dvě ulice, nebo kolik a vzhledem k tomu, že to je celkem velké město by tam toho už mohlo být více, takže kdyby byl pavelkr tak hodný, tak bychom mohli porovnat...ikdyž mě to zase tolik netrápí, stejně počkám, až se to bude nabízet oficiálně a potom se uvidí naživo opravdu uz je tam toho vice.treba pepik uz nebydli v polich, ale na ulici=))))))))))) To je dobrá zpráva, ale jak píše SKAJA, taky ještě vydržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 To je dobrá zpráva, ale jak píše SKAJA, taky ještě vydržím Kdyz se to vydrzelo do ted, tak par mesicu uz taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.