jogofogo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 (editace) Tak dnes konečně nahraná nová mapa, řekl bych že už tam hodně moc věcí doplnili,dokonce jsou tam i malé ulice co jsou na vesnicích a lesní cesty což mě příjemně překvapilo,tímto dotyčnému kdyby náhodou zabrouzdil na toto forum mooooc děkuji. Ale, co to je za fámy ? Hoď jsem foto, řešily se tu Strakonice, tak třeba je, hm? fámy to nejsou neboj už i pepiktdi to ví že ne mám jen foták v telefonu tak nevím jak to bude vypadat ale zkusím to Editováno: 23. Srpen 2007, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 můžu dotaz? Když už mám v TRINAXu tu původní mapu, tak jak tam nahraji novější? To se updateuje automaticky po vložení DVD? Nebo se musí smazat a nahrát celá znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 můžu dotaz?Když už mám v TRINAXu tu původní mapu, tak jak tam nahraji novější? To se updateuje automaticky po vložení DVD? Nebo se musí smazat a nahrát celá znovu? automaticky se z updatuje po vlozeni novejsiho dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tak navi z Touarega uz je v Supu, sedi tam krasne, jen je potreba dodelat ramecek kolem navi(zaslepit zbyle diry po vypinacich) a pretahnout ovladace vyhrevu sedadel pod loketku.Fota budou, ticho=))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Kecy kecy a fota nikde. Neverim. lol Tak navi z Touarega uz je v Supu, sedi tam krasne, jen je potreba dodelat ramecek kolem navi(zaslepit zbyle diry po vypinacich) a pretahnout ovladace vyhrevu sedadel pod loketku.Fota budou, ticho=))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Tak jak to vypadá s těma mapama, a s tím dvd za jízdy ? Mam zajem o navou navi, včera jsem prodal dvd co jsem měl v autě a ted tam nemam nic Díky za rady M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 A jak je to s antenou? Původně jsem měl Streama a pak Dvd, půjde na to napojit navigace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 A jak je to s antenou? Původně jsem měl Streama a pak Dvd, půjde na to napojit navigace ? Myslím, že budeš muset mít novou anténu, s GPS senzorem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Jj už jsem si to zjistil, a nevíte jak je to s tím dvd za jízdy ? Už to někdo umí udělat a kolik to stojí ? A co ty mapy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Jj už jsem si to zjistil, a nevíte jak je to s tím dvd za jízdy ? Už to někdo umí udělat a kolik to stojí ? A co ty mapy ? nebud línej a přečti si příspěvek nahoře co jsem napsal novou mapu už mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 (editace) Pánové, má ten Navteg nějaký e-schop , jako má např: Teleatlas ? Editováno: 26. Srpen 2007, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Jj už jsem si to zjistil, a nevíte jak je to s tím dvd za jízdy ? Už to někdo umí udělat a kolik to stojí ? A co ty mapy ? nebud línej a přečti si příspěvek nahoře co jsem napsal novou mapu už mám A co mě bude stát když mě tu mapu nahraješ, nebo pošleš dvd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Jj už jsem si to zjistil, a nevíte jak je to s tím dvd za jízdy ? Už to někdo umí udělat a kolik to stojí ? A co ty mapy ? nebud línej a přečti si příspěvek nahoře co jsem napsal novou mapu už mám A co mě bude stát když mě tu mapu nahraješ, nebo pošleš dvd ? podle mne tam tu mapu do dotykovky nenajdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 A co mě bude stát když mě tu mapu nahraješ, nebo pošleš dvd ? podle mne tam tu mapu do dotykovky nenajdes To nevim,ale nejake mapy od Navtequ tam jsou... ale Mad Mike O2 asi myslel ze by mu ji pavelkr poslal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 jo ak to asi určo myslel,nyní s řeší ochrana proti přepálení a pak budou jako zálohový disk že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Sice z Pasika, ale od Supa se to moc nelisi=))Akorat, jsem nestihl dodelat zaslepky=)))Ale ten panel se da uz dodelat jakkoli, ze=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Sice z Pasika, ale od Supa se to moc nelisi=))Akorat, jsem nestihl dodelat zaslepky=)))Ale ten panel se da uz dodelat jakkoli, ze=)) Pěkný, pěkný, Ty jich normálně namontuješ víc než celá slavná škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Sice z Pasika, ale od Supa se to moc nelisi=))Akorat, jsem nestihl dodelat zaslepky=)))Ale ten panel se da uz dodelat jakkoli, ze=)) Pěkný, pěkný, Ty jich normálně namontuješ víc než celá slavná škodovka Aspon vime kam se mame obratit s pripadnou mantazi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimik Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 zdar, umi tady nekdo novy Trinax na O II za rozumnou cenu, ale s logem Škoda a nejlepe zelene podsvicen aby mi sel k palubovce??? Momentalne mam Nexus s A/V adapterem. kontakt na email: kimboy@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jeste ne=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimik Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Tak jsem konecne precetl celej tenhle topic a vidim ze se tady ceka na Skodovacky Trinaxy jak na banany za komancu. Vcera me kamos co jsem ho poveril sehnanim Trinaxu informoval ze by mel pro me novej Trinax cca za 12 - 15tis tak jsem zvedav co to bude. Sezene sice vsecko, ale je to lopata, tak doufam ze je to Trinax jak rikal a ne starej Nexus. No necham se prekvapit, zatim cekam s cim prijde Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 zdar, umi tady nekdo novy Trinax na O II za rozumnou cenu, ale s logem Škoda a nejlepe zelene podsvicen aby mi sel k palubovce??? Momentalne mam Nexus s A/V adapterem. kontakt na email: kimboy@centrum.cz A/V adaptér? Co všechno to umí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimik Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 no pres A/V adapter si pripojuji veskere zarizeni co jde treba kamera, fotak, dvdplayer, playstation2 proste cokoli s A/V outputem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 no pres A/V adapter si pripojuji veskere zarizeni co jde treba kamera, fotak, dvdplayer, playstation2 proste cokoli s A/V outputem Aha. A jak je to velké a kam se to dává-do slotů v kufru nad měnič? A Ty ho nabízíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimik Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 je koupeny z http://www.stualarm.cz/produkt/mi007/pas-a...avigaci-vw-169/ a mi se vlezl zevnitr nad Nexus je asi 8x8x2cm velky, je tam takova castecna dira pod horni prihradkou co je na palubovce. Jedina nevyhoda je ze se musi pripojit 3 kabliky na kabelaz auta, z toho jeden je pohoda jen se prida do pinu konektoru a dalsi dva jsem pekne napajel na konce pinu na konektoru, uplne easy prace. Tento je to stejne jen bez pajeni http://www.stualarm.cz/produkt/mi007-dietz.../seat-navi-169/, ale 7300 bych za to nedal. Kazdopadne ho mam nakonec na pikacu protoze jsem si koupil prehravac s RGB vystupem http://www.alza.cz/emtec-movie-cube-80gb-2...b2-0-d60025.htm a Nexus ma RGB vstup takze pro ten EMTEC ten adapter nepotrebuji, ale pripojuji ho prez nej. Od adapteru sem si koupil prodluzovaci cinch-cinch kabel 2m a vyvedl ho zezadu prez popelnik pod loketni operku (zadne diry v interieru). Jen k tomu EMTEC prehravaci je potreba koupit sitovy adapter 5V/2A cca 550-800kč bud do zapalovace nebo primo z elektriky vozu a taky se hodi externi IR cca 100kč cidlo pro dalkovy ovladac aby mohl byt HDD pekne schovany a nebyl na ocich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.