Harley1006 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) Vyměnil jsem Stream za Columbus a taktéž přestal fungovat MF volant, jde pouze hlasitost, mute a vypnout podsvícení, nejdou přepínat stanice, písničky atd na pravé straně ( ty šipky nahoru a dolů ) a to samé na levé straně ( ty dvojité šipky ) také nereagují, poradíte co s tím ?? Jinak vidím položky na MFD navigace, radio atd. to je v poho, jen volant nejde. Editováno: 2. Květen 2008, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 A zobrazuje i cas, AV vystup, Bluetooth Audio! Tak to sedí s tím návodem jak jsem psal. Nevíš jestli se jedná se jen o nový software, nebo to budou umět jenom nové navigace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 a ani nepůjde.Stará jednotka MF volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 A zobrazuje i cas, AV vystup, Bluetooth Audio!Tak to sedí s tím návodem jak jsem psal. Nevíš jestli se jedná se jen o nový software, nebo to budou umět jenom nové navigace? Tak nevim, software vidis na fotce jaky tam je. Jen vim ze to neveme ten software 1020!! Takze to bude asi navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Že by konečně nový software? Odkud to máš, to by mě zajímalo! Tak odnekud jo. Viz. bazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 a ani nepůjde.Stará jednotka MF volantu A věděl by jsi s jakou mi to fungovat bude ?? číslo jednotky ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 ne.zjistiš to asi v Etce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 ne.zjistiš to asi v Etce. koukal jsem na to a jsou tam tři možnosti - bohužel jaká je ke Columbusu jsem z toho nevyčetl. Pokud by se někomu povedlo zjistit napište sem číslo té ŘJ. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Udajne jedine co funguje je : vymenit HDD a pak natahnout firmware a po firmware znovu mapy (logicky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveCS Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Udajne jedine co funguje je : vymenit HDD a pak natahnout firmware a po firmware znovu mapy (logicky). Tak panove je to TAM!!!!!!!!!!! 120GB HDD ukazuje 75 GB pro muziku volných.Diky Pavlovi se vse podarilo.A samozrejme dekuji vsem za spolupraci, jdu pomalu zaplnovat HDD. Jeste pro ostatni postup: do pristroje vlozte prazdny neformatovany PATA HDD 2,5 palcu , vstupte do servisniho modu, vlozte CD s firmwarem muze byt klidne i stejny co uz mate v autoradiu a nechte ho kompletne prehrat. Pristroj si sam HDD naformatuje a potom se po prehrani restartuje.Pak uz je treba jen vlozit navigacni DVD a pristoj si ho sam bez jakekoliv hlasky nakopiruje na druhou partition. JESTE JEDNOU VSEM DIKY!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Super! Jaky si tam nahral soft? 1020? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveCS Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Super! Jaky si tam nahral soft? 1020? mel sem 1020 a nahral sem 1020 respektive pro muj model tam byl a je 1024 ale to si vybere samo autoradio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 (editace) mel sem 1020 a nahral sem 1020 respektive pro muj model tam byl a je 1024 ale to si vybere samo autoradio Jak vybere? Ja mam jen 1020. (stazenej z toho netu) Ale prave mam ty novy Columbusy a tam maji ted SW 764. Zkousel jsem tam dat 1020 a neslo mi to, napsalo to chybu, vlozte original CD. Nemas tenhle soft nebo jiny? Editováno: 3. Květen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Ani ti to nepůjde.Si přečti co ti to při zavádění CD píše a hnet ti to bude jasné.Chce to i číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 JJ tak krasnou navi mel muj boss v pasikovi jen 6 dni od prijezdu s novym vozem... Skoda za 150 tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Ani ti to nepůjde.Si přečti co ti to při zavádění CD píše a hnet ti to bude jasné.Chce to i číst Tak mi to rekni rovnou at to nemusim zkouset, ne? Protoze me se pak smazou vsechny mp3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 protože ti to píše,na jaké ser.čísla to tam je a ta tvoje mezi ně nepatří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asdfjkl Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 z mobilu . Ty peníze bych za to nedal. Nečetl jsem tuhle diskusi.Já mám v autě nexus. Ale nepatlá se hodně to lcd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Tak mi to rekni rovnou at to nemusim zkouset, ne? Protoze me se pak smazou vsechny mp3. Cosby umí šponovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Já bych za to ty peníze dal znova, za tu parádu to stojí. Přemýšlím dokonce i o tom, že bych si to, do příští OII nechal namontovat přímo z výroby. To že se to krade, to uznám,ale na druhou stranu ať pojišťovna ukáže, jak chrání naše sny!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Pokud to má Windows Mobile, tak ten potencial je velkej, je to vlastne takovy PDAcko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Vidim ze vacsina hlada nahradu "multimedialnu" do OII. Vsetky tieto varianty, ktore ste tu popisali maju jednu nevyhodu. A to tu, ze nedokazu komunikovat s CanBus-som (teda nikde som sa to nedocital v popisoch jednotlivych radii). Cize, okrem toho, ze to mozno dobre vyzera, tak nedoakaze to komunikovat z bluetooth hands-free, nezobrazuje to informacie na Maxidote, nekomunikuje to klimatronikom, a hlavne, ak je sucastou auta parkovaci system, nezobrazuje to "auticko" so vzdialenostami. V pripade, ze je v aute soundsystem, je takato nahrada uplne nanic, nakolko soundSYs komunikuje po Canbuse. A kvoli tomu, aby som usetril 5tisic Sk nebudem tahat po aute novu kabelaz na repro, davat vyhybky a vymyslat "teplu vodu" ked uz je vymyslena... .. Nuz, ak sa v niecom mylim, tak ma prosim opravne (rad sa este coto poucim resp. vyskusam ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Na oktě tuším zatím skutečně s CANem nekomunikuje, ale u supa už ano a okta to dostane po FL taky...ono zřejmě nemělo smysl to na ten rok u OII řešit, protože po FL by to přišlo všechno vniveč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 (editace) Tohle uz to vyresi?! Editováno: 4. Květen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Na oktě tuším zatím skutečně s CANem nekomunikuje, ale u supa už ano a okta to dostane po FL taky...ono zřejmě nemělo smysl to na ten rok u OII řešit, protože po FL by to přišlo všechno vniveč ak som dobre pochopil, to je reakcia na nove playere : Navi Columbus - klasika GPS, HDD, DVD, MP3 a SD Navi Amundsen - GPS, MP3, Park senzory Rádio Bolero - MP3, SD, Changer 6CD Rádio Swing - MP3 Ja co mam informacie, tak by tieto nove playere mali komunikovat s novou jednotkou "konfortu" , otazka je, ako je to s tymi "noname" DVD multimiedialnymi autoradiami (ci to pozna can-bus, nakolko nikde o tom ani zmienka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.