ferda25 Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Zřejně profesionální řešení problému s 2 anténou: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=prod...ia%20II%28A5%29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Nesmyslé a drahé řešení.Stačí někde sehnat druhý svod a kloub s anténou,tu pěkně zabalit a dát pod palubovku.Kamarád ze Škoda servisu to má a nemá sebemenší problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 To můžou šikovné ruce, ale v případě, že se něco nepovede a škoda je přes 100.000,- Tak tohle je úplná brnkačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Cim tam chces udelat takovou skodu???=)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Zřejně profesionální řešení problému s 2 anténou:http://www.skodateile.cz/index.php?pg=prod...ia%20II%28A5%29 Ano, líbí se mi to, je to vážně profi jak píšeš. Jen by mě zajímalo kam se to umísťuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Tak já na to koukal a podle této fotky: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=100078 je tam oboustranná samolepka tak vedle toho větráku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Malo by to presne vojst miesto tej dvoj anteny (Ta zelena dvoj koncovka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sCrew Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 nestalo se plz nekomu, ze po zapojeni odbloku (odblok - PCCM) prestalo fungovat BT handsfree? telefon se pripoji, ale zvuk nejde do repro a asi ani mikrofon nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 (editace) Dobrý den. Chci se zeptat. Máte někdo funkční odkaz na mapy do Columbusu? S verzi V3 pro CZ ? Klidně i torrent. Něco jsem našel na googlu, ale nevím jestli je to funkční. Díky za odpověď. Editováno: 17. Listopad 2008, autor: Cd-rom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Tak já na to koukal a podle této fotky:http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=100078 je tam oboustranná samolepka tak vedle toho větráku... Malo by to presne vojst miesto tej dvoj anteny (Ta zelena dvoj koncovka) Vážně zajímavé řešení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Dnes jsem objednal, tak až dořeším vše ostatní tak dám vědět i jak to funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 odblok obrazu ruší HF - vypadává menu z maxidotu a nejde zvolt tel. seznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 odblok obrazu ruší HF - vypadává menu z maxidotu a nejde zvolt tel. seznam Tak to máte asi nějaké špatné, me šlape odblok i bth v poho a všem kolem mě taky.Nejlepší je napojit can od bth až za odblok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 (editace) Jojo, primo do navi, ono to ani snad jinak nejde. U vetsiny odbloku. Spis se mi stava ze se navi jako na chvili vypne a hned zapne... Editováno: 17. Listopad 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 co je to za odblok nevím, já jsem jen napojoval HF BT a pokud byl zaplej odblok tak to blblo CANy jsem napojil blíž k navi než byl odblok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Tak mi přišla ta redukce z jedné antény na dvě do Trinaxe - Je tak znak Seat a označení: 5P0.035.225...tak pokud to někdo najde v Etce tak asi budu brečet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 No je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 ferda25: hlavne ze si to vubec objevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Jojo, primo do navi, ono to ani snad jinak nejde. U vetsiny odbloku. Spis se mi stava ze se navi jako na chvili vypne a hned zapne... doli mě taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 To jsem rád, že nejsem sám.Mě to taky dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 zkusim to vyhrotit přepínačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) To XTR: ahoj tak jak si pokrocil s tim maxidotem a uz si daval i blutu jednotku ted tu resim neco podobnyho je to drobek asi jinak nez vsichni cekaji mam doma blutu jednotku tu nejnovejsi 2008-2009 a nejde ovladat pres navigaci tak sem to drobet zacal resit a je to tim ze starej druh mel can 2.0 verzi 7 a nova octavie facelift ma can 2.0 ale verzi 8 proto mas asi problem s tim zobrazenim navigace na maxiku a kdyz budes davat blutu tak budes muset dat asi novej druh je uplne stejna akorat na konci je cislo A kdybys potreboval mam ji doma Takze s tim Maxidotem jsem nepokrocil a prozatim to vypada na setrvaly stav. Mam ale dalsi dotaz ... myslite si, ze bude fungovat komunikace s origo HF sadou (samozrejme novou jedotkou) Nemam totiz presne predstavu jak probiha komunikce, tedy jde-li z jednotky primo do radia a pak do Maxidotu a nebo opacne. Editováno: 25. Listopad 2008, autor: Doli Uprava citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Vytvořil jsem návod na montáž PDC pro RNS510 - koukněte a prosím zkontrolujte...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 (editace) neviem ci som to prehliadol ale nikde som nenasiel ci sa da napojit subwoofer .. da sa ? pripadne ako ? islo by to s tymto ??? http://www.autohifistore.com/product/1419-...avigaci_vw_most Editováno: 5. Prosinec 2008, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodym Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Ahoj. Dokáže mi někdo poradit, jestli se da nějak zprovoznit funkce "mix",aby to vybíralo z celého HDD? Mě to mixuje vždy jenom z jednoho alba,které je zrovna přehrávané. Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.