Ozi Toretto Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Edob: nesmíš hledat cíle, ale jít do nastavení a tam vybrat nastavení mapy, tam to je Brunda: musím mít FW 3xxx a novější, to splňuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 (editace) OK díky, funguje to, aspoň tak, že sa to dalo zapnúť, ešte uvidím čo to bude robiť za jazdy. V iných navigáciách sa dá nastaviť ukázanie povolenej rýchlosti, tu to funguje tiež? I oznámenie prekročenia tejto rýchlosti? Editováno: 10. Září 2013, autor: edob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 brunda: je to o tom firmware - muzes mit starsi a to muze byt ten problem edob: na prekroceni rychlosti upozornovat nejde rychlost jde zobrazit - je to taky v nastaveni mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 rychlost lze nastavit na maxidotu, navigace ukazuje jen rychlost max. povolenou na displeji. Dneska zkusím taky ty radary... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 v mapách som našiel rýchlostné kamery aj radary (tie som zapol v nastavení máp), ale neviem tam nájsť nastavenie zobrazenia povolenej rýchlosti. Poradí, prosím, niekto ako to presne nastaviť (postup). Mapy mám nové, keďže sú tam radary aj kamery, zrejme by tam mali byť aj povolené rýchlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 (editace) Tak radary jsou následovně: SETUP - MAPA - detaily mapy - PERSONAL POI - RADARY Editováno: 11. Září 2013, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 (editace) Nastavení zobrazení max.rychlosti je následovně: SETUP - MAPA - ukázat omezení rychlosti Editováno: 11. Září 2013, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 (editace) Ďakujem za informácie. Radary a kamery som nastavil, ale ostatné v ponuke nemám, ani ukázanie obmedzenej rýchlosti. Mám to síce trochu inak v ponuke. Radary a kamery mám v zozname kategórií podľa abecedy, ale obmedzenie rýchlosti som nenašiel. Dá sa to tam nejako doplniť. Editováno: 12. Září 2013, autor: edob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 To je nejspíš starším FW, já dříve měl taky jen všechno pohromadě a osekané možnosti nastavení. Chce to přehrát FW navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Nemáš náhodou nejaký zaručene funkčný a a vhodný FW? Mám napr. 5218, ale neviem či je akurát ten správny a nechcem si narobiť ešte väčšie problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Já jsem jen uživatel a hlavně mám FW upravený pro před FL OII. jinak mám v navi toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 to neni fer stringo , ja mam jen 4020. jina zobrazeni rychlosti me chodilo z v prechozim 3xxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Ozi, mě to stejnak nic neříká ta čísla, hlavně že to chodí jak má... Ono mezi těma dvěma SW nebude moc rodílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 (editace) Mám ešte dotaz, ak vie niekto poradiť. Pri zasunutí SD karty mi hlási, že karta nie je správna. Niekto mi poradil, že musí správne naformátovaná (Fat 32). Skúsil som Fat, i Fat 32, ale je to jedno stále hlási tú chybu. Vopred ďakujem. Editováno: 14. Září 2013, autor: edob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Tak radary jsou následovně: SETUP - MAPA - detaily mapy - PERSONAL POI - RADARY Tie radary a vlastne i ostatné (meranie 50-ky atd.) sú súčasťou mapy, alebo sú zvlášť nainštalované? Dá sa to doplniť do navigácie a sú i pre Slovensko a Poľsko? Dá sa to niekde stiahnuť, alebo nejako poslať? Prípadne nejaký návod na nainštalovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Záleží na SW navigace. Pokud máš starý SW tak načte jen SD karty do 2GB, větší karty jsou již SDHC a ty fungují až na novějším SW. K těm radarům fakt nevím, já do instalací nedělám, jen sem píšu co se mi po nahrátí novějšího SW změnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Skúsil som aj malú (128 MB), aj väčšiu (2 GB), stále do 2 GB, ale je to jedno. Čo sa týka tých radarov, ten kto Ti to inštaloval nevie poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Napiš SZ Ferda25 ten mi dělal upgrade Columbuse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 pokud máš starý fw tak ti radady nepojedou z sd karty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Radary sú v mapách. Takže tie snáď fungovať budú, ale ide mi o to, že hlási, že je chybná SD karta. Takže ani hudba, ani ciele z SD karty, proste nič čo by na nej bolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 kamery si musis zapnout v POI bodech zajmu, aby se ti zobrazovali na mape. osobne jsem ale spis pro pouziti map bez radaru a radary stahovat samostatne jako personal POI, protoze jejich aktualizace je mnohem castejsi nez aktualizace komplet map Vyskúšal som, funguje to, ďakujem. Mám ešte prosbičku, nevieš kde sa dajú tie radary a kamery stiahnuť a ako ich nainštalovať do navigácie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Nevie niekto o niekom z Ružomberka, alebo okolia kto by vedel nainštalovať nový firmware a nakódovať tak, aby bolo všetko v poriadku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 (editace) Záleží na SW navigace. Pokud máš starý SW tak načte jen SD karty do 2GB, větší karty jsou již SDHC a ty fungují až na novějším SW. K těm radarům fakt nevím, já do instalací nedělám, jen sem píšu co se mi po nahrátí novějšího SW změnilo Zistil som zaujímavú vec. Keď na kartu nahrám nejaký súbor s hudbou, tak mi karta funguje a vidieť i adresáre s vizitkami (formát vcf) a POI (formát db3). Keď súbor s hudbou zmažem, hlási, že karta je špatná. Nevie niekto kde môže byť zrada? Editováno: 19. Září 2013, autor: edob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MISANEK58 Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 chlapi zdravím..potřebuji pomoct už sem pročet X vlaken a nic už mam hlavu jak meloun porad te:Columbus jede vše OK až na mechaniku cd/dvd čte,přehrava ale nechce vysunot CD jak by bylo mrtve tlacitko vysouvani :-/co stím??budu rád za každe info jinak kladivo sem ještě neskoušel :-D popřipadně za někym moudrym zajedu sem z třince diiiiiiiiiiiiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 možná je to vadné.Můžeme na to mrknout v Kopřivnici.Když tak cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.