mmerlin Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Zdravim, vcera mi zacalo mlatit leve predni kolo a nemam tuchu, cim by to mohlo byt. Nejdrive to zacalo kdyz jsem prudce zatacel do prava - bouchalo to pravidelne podle otacek kola. Postupem casu to zacalo mlatit i behem normalni jizdy a ted uz to mlati skoro porad. Je to takovej hodne neprijemnej a nebezpecnej zvuk - zhruba jako kdybych nemel prisroubovany kola (to jsem kontroloval a drzej jako pribity). Asi bude nekde uvolnenej nejakej sroub, ale nevim u ceho - brzdy? tlumice? Nejaky cepy??? Asi s tim stejne budu muset zajet do servisu ale kdyby jste meli nejaky napad, co by to mohlo bejt (aby me zbytecne netahali za nos), tak budu vdecnej.. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.pajma Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Mohla by to být poloosa, vnější kloub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Pořádně si prohlédni pneumatiky, klidně by to mohla být boule na pneu. Nejvíc se potvory dělají z vnitřní strany, kde není moc vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 homokineťáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.