krysarr Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Proto ja z toho mam vitr, kafe nepiju, nekourim, alkohol vyjimecne a nejcastejs medovinu, sem tam pivo na traveni, pikantni nemam rad, takze mi to trochu smrdi, ted jsem si vzal piluli, co mi vcera del felcar, tak uvidime Prej muzou byt poruchy videni a sracka, tak snad to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Re:Prej muzou byt poruchy videni a sracka... tak se modli at to nechytnes najednou,to by nedopadlo good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 To bych si tu zase vylil zlost Kazdopadne je to v pohode, vidim a neseru, ale chce se mi po tom spat Ale nevim, jestli si namlouvam nebo ne, ale trochu to skrabani, paleni, ustoupilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Zajímavé, že tu nikdo neporadil pít rozpuštěnou jedlou sodu... složení Gaviscon liquid peppermint suspenze (...) , natrii hydrogencarbonas 267 mg ..no ale v klidu podporujte farmaceutické firmy, no problemo.. Editováno: 2. Červen 2009, autor: flames Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 soda+cukr+ocet ve vhodné koncentraci dela zazraky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no i z toho sladkého to je pálení jak lusk, obzvlášť buchty, perníky a podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Zajímavé, že tu nikdo neporadil pít rozpuštěnou jedlou sodu...složení Gaviscon liquid peppermint suspenze (...) , natrii hydrogencarbonas 267 mg ..no ale v klidu podporujte farmaceutické firmy, no problemo.. protože je to hnus fialovej, to by se mi asi vyroloval žaludek ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 pro inspiraci, toto není špatná kombinace. Pštrosí steak 350g na lávovém kameni, k tomu vařená zeleninka jako side dish. U toho jsem popíjel místní specialitu, kvašenou jablečnou šťávu, což je samo o sobě dosti silná stimulace pro pálení žáhy a následně pak červené víno. A díky těm dvěma porcím zeleniny mi nic nebylo. Jako předkrm jsem měl grilovanou, sušenou zeleninu a marinovanou zeleninu a ještě salát Caprese. Takže to je opravdu účinný nástroj pro boj s pálením, hodně zeleniny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 ďalšie úžasná správa, je to na hovno :aggressive: kol100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Ty woe...Tome...to bych asi do huby nevzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 a co z toho by jsi do huby nevzal? Jestli myslíš toho pštrosa, tak to je tam běžně v restauracích. Docela často tam najdeš i krokodýla, toho jsem si taky dal, jednak takový moc dobrý kousky na špejlích položených na takovém crackeru a pak jako steaky. Totéž klokani, ale ti jsou občas i u nás na jídelním lístku. Jinak pštrosí maso bych přirovnal k telecímu. Krokodýl je taky velmi chutný, řekl bych chuťově podobné kuřeti, ale s konzistencí vepřového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Tome: přesně tak.Toho pštrose bych nežral ani za nic.Já jsem na rybyčky...vždyt víš! Losos,Kaviárek...pangas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Romane, a co krokodýl, ten je taky z vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Fujtajbl! Nene.Uplně mě běhá mráz po zádech! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 ani vajíčka :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 (editace) Romane, já ti teda nějakou tu rybu chytím Už brzo zase budu moct na dravce. Už jen 10 dní zbývá vydržet. Příští neděli si odskočím do Sofie a v úterý večer už bych měl být doma, ale to už stejně asi nedorazím, abych mohl už v úterý vyrazit na dravce, protože zpět mi to letí nějak po 16 hodině tuším a mám to s přestupem v Budapešti. Ale od středy mám dovču a budu řádit na Labi, tak by jste se mohli přijet kouknout a třeba i něco si odvézt sebou no, ale jinak nevíš, co je dobré Lososa občas kupuju uzeného, to se dá jíst. Po hotelech si ho obyčejně tak první den, dva dávám na snídani, ale pak už mi to neleze do krku, tak stejně skončím u starého osvědčeného - míchaná vejce se slaninou a párečky Ryby nejsou nic moc pro mně. Editováno: 6. Červen 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Dnes mi nejaka kurwa ukradla 1ks čiapočky na ventilky s logom škoda, ostatne mu asi nešli povoliť lebo som ich dotiahol klučom. Zaujimalo by ma načo niekomu bude len jeden kus.... Zrovna tieto čiapočky s logom sa ťažko zhanaju, všade maju len tie obyč chromove. Editováno: 7. Červen 2009, autor: Napster050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čiapočky už nedávam ozdobné...nevydržali tam ani 3 dni...je to sila, ale kradne sa všetko...teraz som videl rozbitú OII FL rozbité okno u vodiča a otvorená kapota....ale svetlá mu nechali asi to neboli xeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Zasrany ponděli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 pondelok je najhorší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 NESNASIM PONDELKY! Jak jiz byl rekl kocour ve Shrekovi, mimo jine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 hokus pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) Na provozovatele fóra jsem podal žalobu za porušování autorského zákona!!! Je absolutně mimo na to že mu je 45 let nemá ani základní právní povědomí!!! Editováno: 28. Červen 2009, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Mlatit je, mlatit je a mlatit je, nic jinyho proste dokud vsichni nechcipnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.