Dakie Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 ty woe, taky nesnáším zmrdy co oslňujou... zvlášť když jede po rovince nějakejc 50m za tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Ja nesnasim kriply, co maji M5 z roku 1950, na 40-ce jezdi kilo a ma ve dne zapnuty mlhovky, jelito dementni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 od doby co mám zatmavovací zrcátko, tak mi je jedno jak si kdo svítí. Spíš mi vadí mlhovky předemnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 to snad ani není možný, absurdistán, bych už někoho střílel, čeho je moc toho je příliš, tu značku hrbolů, jsem tam opřel já, páč byla na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 tý vole, pro mě konečná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 no to si děláš srandu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 kreténi....co dodat...vidět někoho že jí sundavá mu zlámu ruku v lokti...na tohle sem doplatil u Golčova Jeníkova...někdo taky sundal značku.......to byl hrbol že lítali za mnou prej jiskry z podvozku...blbci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 od doby co mám zatmavovací zrcátko, tak mi je jedno jak si kdo svítí. Spíš mi vadí mlhovky předemnou. To jsi chtel ukazat, ze mas neco vice nez jini, nebo jsi nepochopil, ze mi vadeji debilove, co jezdi s mlhovkami ve dne PROTI ME??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 kreténi....co dodat...vidět někoho že jí sundavá mu zlámu ruku v lokti...na tohle sem doplatil u Golčova Jeníkova...někdo taky sundal značku.......to byl hrbol že lítali za mnou prej jiskry z podvozku...blbci.... a z druhý strany ani značka hrbol není, jen omezená rychlost na 32 doprava , jinak to bylo v Černožicích nad Labem a soudě podle brzdných stop a jejich počtu bych sázel i na ty jiskry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Jsou to buzeranti vsechno.. Hehe,Bobika by to musel prenyst.. Jinak ja su nasranej,ze je na kokot pocasi a neda se vuuuuubec nic delat..Kurva,to je zas jednou vikend.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 V tohle se da akorat klatit.... orechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 do pí*e kua už se na toho zaměstnavatele fakt vyse*u!!! je to takovej zm*d, že sem většího neviděl!!! pi*us jeden zas*anej, to sem si říkal že ten tejden už tam přežiju!!! poslední den ho pošlu do p*dele pěkne z vočí do vočí!!! sorry, musel sem! rozebírat to nebudu, ještě bych se víc nas*al... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Víte co mě tady nejvíc sere ? Fráze či poznámka odemne na mého kamaráda a v zápětí se do tohonasere nějaká pííííííča, co tomu kundu rozumí a dělá hned hrozně důležitýho, jako by ho to týkalo. Fakt děs, co se tu po fóru poflakuje za individua, občas se honosící i titulem"moderátor". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Spíďáku hoď link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Nejvetsi kokoti jsou policajti. Nedavno jsem jednoho potkal,co na me rval a nadaval mi,ze jsem mladej blbecek, skoda,ze jsem nemel zaplnej mobil,nebo tak neco,hned bych ho zaloval. A taky rikal idiot jeden, ze ho napis pomahat a chranit vubec nezajima,ze je mu to u prdele, ze on je policajt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Zmrdi kokotský, co sednou do auta vožralý, ještě auto přeplněný a pak umíraj ti, na kterých nám záleží!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) do psí kundy, mám nedávno zrekonstruovanej byt a ten šulín nad náma nás vyplavuje vodou. Jsem teď běhal po baráku, nad náma nikdo neotvírá a zjistil jsem, že ani jen tak neotevře, protože tam bydlí náměstek velvyslance ve Slovinsku. Nonstop telefon na ambasádu ve Slovinsku je nedostupný... Takže první krok, zastavit přívod vody. Co bude pak nevím, protože policajti jen tak byt otevřít nebudou chtít. Tak jsem alespoň poslal na ambasádu maila, ať si laskavě zajistí pan xxxxxx byt. EDIT: tak ráno v 8 volal z amasády, že tam vyslal tchána aby zjistil o co jde a že případné škody plně uhradí. Zároveň se omluvil. Jeho tchán tam včera něco opravoval na splachovači a nějak to zmastil. Jinak pán teda opravdu velmi kultivovaný a velmi příjemný, všechna čest. Editováno: 17. Září 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 do psí kundy Pes nemá kundu, tu bude mít nejspíš fena, jednou, až budeš rozumější, tak ten princip pochopíš... mám nedávno zrekonstruovanej byt a ten šulín nad náma nás vyplavuje vodou. Jinak pán teda opravdu velmi kultivovaný a velmi příjemný, všechna čest. Tomu říkám správná otočka o 180° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Spidi: no byl jsem nejdřív pěkně nasranej. Jelikož to naštěstí teklo tak, že to nenapáchalo škodu, tak už mně to tak netrápilo. No a na základě reakcí souseda jen prostě uznávám a oceňuji, že je to nejspíš férovej a sympatickej chlapík. Ten edit byl s odstupem jednoho dne. Rozhodně netrpím schizofrenií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 kurva do piče jsem si právě rozsekal navigaci. vylejzal jsem pžed chvílí z auta, navigaci jsem držel v ruce a jak jsem se stejnou rukou dotkl dveří, tak jsem dostal takovou bombu od statiky, že jsem cuknul a navigace se poroučela na beton. By mně mrdlo, kurva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) PRAHA - Tragické následky mala pre Slováka (29) v pondelok podvečer porucha jeho vozidla na 79. kilometri hlavnej českej diaľnice D1 v smere z Prahy na Brno. Keď sa vydal umiestniť za svoje vozidlo výstražný trojuholník, zrazila ho dodávka, ktorá následne narazila aj do pokazeného auta. Nehoda si vyžiadala jeden ľudský život, dvaja ľudia boli ľahko zranení. Priateľka slovenského vodiča utrpela psychický šok a hasiči jej museli zaistiť pomoc psychológa. Doprava na hlavnej českej dopravnej tepne v smere na Brno bola prerušená tri a pol hodiny. Za miestom nehody sa vytvorili dlhé kolóny vozidiel. Diaľnica D1 sa pre nehodu zastavila na štyri hodiny aj v noci nadnes. Zo zatiaľ nezistených príčin poľský vodič neďaleko Brna prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa jeho auto zrazilo s iným osobným autom. Výsledkom tejto nočnej nehody je jeden mŕtvy a šesť zranených Kur*a niektory jazdia ako prasce Editováno: 23. Září 2008, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Zasranej Gmail...taky by si mohli konečně udělat pořádný servery, když chtějí poskytovat IMAP a né aby člověk každej den dvacetkrát vyklikával hlášku, že to mají zajebaně přetížený a nejde to...kurva drát, kam jsme se to dopracovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 zas*aný český dálnice, zku*vil sem si disk, když sem vlítnul do díry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 (editace) ... Editováno: 27. Září 2008, autor: Mustafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Dementní sousedi, co nepochopěj, že v půl třetí ráno chce člověk spát a ne poslouchat ukrajinsky s.ačky! Když je to jednou, dvakrát do měsíce, tak to pochopím, ale když je jednou, dvakrát do měsíce klid, tak mě to může fakt nas.at....!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.