Únor 21, 200718 r uz vidim jak se nekdo bude nekde s nekym o necem dohadovat a vsichni budou rikat at jdou do plivarny ze tam je to legalni to bude populární téma
Únor 21, 200718 r uz vidim jak se nekdo bude nekde s nekym o necem dohadovat a vsichni budou rikat at jdou do plivarny ze tam je to legalni to bude populární téma tak to bez debat
Únor 21, 200718 r tak to bez debat seš už debil nebo co...? spravne presun z hospy sem a tady nadavat!!!!
Únor 21, 200718 r tak to bez debat seš už debil nebo co...? ja nevim...ale jako debil se necitim...udelal jsem snad neco spatne
Únor 21, 200718 r ja nevim...ale jako debil se necitim...udelal jsem snad neco spatne Woe sypy*a tak jako py*a se pise pi*a voe!!!!!
Únor 21, 200718 r ja nevim...ale jako debil se necitim...udelal jsem snad neco spatne Woe sypy*a muzes bez * tady se smi vsechno!!!
Únor 21, 200718 r ja nevim...ale jako debil se necitim...udelal jsem snad neco spatne Woe sypy*a tak jako py*a se pise pi*a voe!!!!! tak tak !!!
Únor 21, 200718 r Bude populární, je to vidět jen podle počtu příspěvků za dnešek Nekreténuj kreténe... Všichni ste hayzly, nemám vás rád...
Únor 21, 200718 r tak jako py*a se pise pi*a voe!!!!! Tobje fakT Mr.Dá kundo...!!! ja uz nemuzu, uz musim domu...
Únor 21, 200718 r Bude populární, je to vidět jen podle počtu příspěvků za dnešek Nekreténuj kreténe... Všichni ste hayzly, nemám vás rád... Ááááááááááá pán se rozjel
Únor 21, 200718 r muzes bez * tady se smi vsechno!!! Tak jóóóó, bježte všichny do pičééé čůůůůůráááááciiii....
Únor 21, 200718 r tak jako py*a se pise pi*a voe!!!!! Tobje fakT Mr.Dá kundo...!!! ty ses lesba ty feno
Únor 21, 200718 r muzes bez * tady se smi vsechno!!! Tak jóóóó, bježte všichny do pičééé čůůůůůráááááciiii.... tak musi se polozit zakladni kamen
Únor 21, 200718 r Hele budou si o Vas lidi myslet spatny veci, kdyz sem pisete ;-) Pičovals neco...? Já nic já muzikant...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.