Publikováno Únor 21, 200718 r ...primitivní dotaz: TDi motor si "bere" vzduch přes vzduch. filtr, který jde pak přes "váhu" do turba, IC a do motoru (možná to je nepřesné). Z druhé strany motoru je však "další" přívod vzduchu (k EGR ventilu) a na přívodu se měří teplota a tlak vzduchu. Proč se měří teplota a proč vůbec je tam ten druhý přívod ? Má to něco společného s nouzovým režimem ? Poučte mě prosím...
Únor 23, 200718 r Z turba nejde stlačen vzduch do motoru, ale spodem za pravým předním kolem za pravé přední světlo, kde je chladič stlačeného vzduchu a odsud jde do EGR ventilu a do motoru. Hodnota z teplotního čidla jde do ŘJ a ovlivňuje tak předvstřik v závislosti na tlaku a také množství paliva. S nouzovým režimem to nemá nic společného. Snad jen to že pokud se některé čidlo po... tak se to nazákladě vyhodnocení ŘJ do něj přepne.
Únor 23, 200718 r Autor ... díky za vysvětlení, "trochu" jsem to popletl. Pokud jsem dobře pochopil, tak teplota ve VAGu, blok7, pozice 3 je teplota měřená až za IC ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.