zabiak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) Tak co myslíte si že ještě zasněží? http://www.novinky.cz/domaci/zima-letos-uz...9887_vldcg.html Editováno: 21. Únor 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak co myslíte si že ještě nasněží? A kdy přezujete na letní? Já si teda ještě počkám, ale už jsem viděl pár lidí co přezuli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Zimni sem daval pred Vanocema kvuli ceste na hory a zitra je jdu sundat, na jezdeni po Praze je fakt netreba. Prinejhorsim je tam zase dam, ale myslim, ze letos nebude treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Zimni sem daval pred Vanocema kvuli ceste na hory a zitra je jdu sundat, na jezdeni po Praze je fakt netreba. Prinejhorsim je tam zase dam, ale myslim, ze letos nebude treba Já už se taky na to třesu nemužu se dočkat. Koncem léta jsem si koupil nové a pořádně jsem si je ještě neužil. Ale ještě možná na hory pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ja budu prezouvat tak v pulce brezna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Zimni sem daval pred Vanocema kvuli ceste na hory a zitra je jdu sundat, na jezdeni po Praze je fakt netreba. Prinejhorsim je tam zase dam, ale myslim, ze letos nebude treba ja myslim, ze este letos bude treba, kolikrat bejva snih uz v prosinci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Zimni sem daval pred Vanocema kvuli ceste na hory a zitra je jdu sundat, na jezdeni po Praze je fakt netreba. Prinejhorsim je tam zase dam, ale myslim, ze letos nebude treba ja myslim, ze este letos bude treba, kolikrat bejva snih uz v prosinci!!! Někdy i v listopadu Já je nechám na autě, chci je dojezdit, prt. na další zimu už nebudou, takže aspoň ušetřím letní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Zimni sem daval pred Vanocema kvuli ceste na hory a zitra je jdu sundat, na jezdeni po Praze je fakt netreba. Prinejhorsim je tam zase dam, ale myslim, ze letos nebude treba ja myslim, ze este letos bude treba, kolikrat bejva snih uz v prosinci!!! Někdy i v listopadu Já je nechám na autě, chci je dojezdit, prt. na další zimu už nebudou, takže aspoň ušetřím letní. Ja na tech zimnich letos najel asi 2000km, takze jako novy. A letni musej z domu, musim poridit novy, ty soucasny uz maj jen asi 2,5mm vzorku a uz loni sem rikal, ze je necham jen na jaro a odjezdily celou sezonu, ale ted uz to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ja zimni jeste nedal a davat je ani nebudu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Zimni sem daval pred Vanocema kvuli ceste na hory a zitra je jdu sundat, na jezdeni po Praze je fakt netreba. Prinejhorsim je tam zase dam, ale myslim, ze letos nebude treba ja myslim, ze este letos bude treba, kolikrat bejva snih uz v prosinci!!! Někdy i v listopadu Já je nechám na autě, chci je dojezdit, prt. na další zimu už nebudou, takže aspoň ušetřím letní. Ja na tech zimnich letos najel asi 2000km, takze jako novy. A letni musej z domu, musim poridit novy, ty soucasny uz maj jen asi 2,5mm vzorku a uz loni sem rikal, ze je necham jen na jaro a odjezdily celou sezonu, ale ted uz to nejde povíme si na podzim... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ja zimni jeste nedal a davat je ani nebudu ;-) a jezdil si na snehu letos??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ja zimni jeste nedal a davat je ani nebudu ;-) a jezdil si na snehu letos??? Dyt letos zadnej nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ja zimni jeste nedal a davat je ani nebudu ;-) a jezdil si na snehu letos??? Dyt letos zadnej nebyl no asi dva dny jo.... sem predpokladal, ze tam u vas v horach tomu bylo jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ja zimni jeste nedal a davat je ani nebudu ;-) a jezdil si na snehu letos??? Dyt letos zadnej nebyl no asi dva dny jo.... sem predpokladal, ze tam u vas v horach tomu bylo jinak... No mozna ze i jo no, ale ja stejne v zime kdyz je snih nebo se soli nejezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ja zimni jeste nedal a davat je ani nebudu ;-) a jezdil si na snehu letos??? Dyt letos zadnej nebyl no asi dva dny jo.... sem predpokladal, ze tam u vas v horach tomu bylo jinak... No mozna ze i jo no, ale ja stejne v zime kdyz je snih nebo se soli nejezdim no tak pak je to jasny no!!! :D to ja ji daval chudakovi zabrat zima, nezima....sul, nesul....a ted az ji najare poradne umyju od toho blata a vseho, tak se asi slozim....predni naraznik je zespodu uz dost country, no a co me ceka na ostatnich castech, az umeju to bahno, to ani snad nechci videt...staci, ze mi to uz naky zm*di poskrabali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Budu je sundávat až tak za měsíc, když už jsem zimáky nandával za takovejch podmínek(psal jsem to v příslušném tématu), tak ať to alespoň nějakej smysl má. Se teď tluču do hlavy jak jsem kvůli tomu šaškoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF.RS Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ja zimni jeste nedal a davat je ani nebudu ;-) a jezdil si na snehu letos??? Dyt letos zadnej nebyl no asi dva dny jo.... sem predpokladal, ze tam u vas v horach tomu bylo jinak... No mozna ze i jo no, ale ja stejne v zime kdyz je snih nebo se soli nejezdim no tak pak je to jasny no!!! :D to ja ji daval chudakovi zabrat zima, nezima....sul, nesul....a ted az ji najare poradne umyju od toho blata a vseho, tak se asi slozim....predni naraznik je zespodu uz dost country, no a co me ceka na ostatnich castech, az umeju to bahno, to ani snad nechci videt...staci, ze mi to uz naky zm*di poskrabali.... Lidi sou svine ... za to bych nekoho zabil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ja už mám od soboty přezuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ja už mám od soboty přezuto Není ještě brzo? Vždyť je pořád do 10°, obvykle i přes den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Není ještě brzo? Vždyť je pořád do 10°, obvykle i přes den... ani ne, udelala sem si vylet pres vikend 800 kilometru a tak sem si dala odmenu, ze polovinu trasy pojedu uz s elektronama to auto moc nejezdi, takze nejak na skodu to neni ono hlavne hodne v minulych dnech prselo a brzdit na mokre silnici se zimakama - no nevim nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ja už mám od soboty přezuto Není ještě brzo? Vždyť je pořád do 10°, obvykle i přes den... Vsak nekde od 7C uz jsou lepsi letaky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ja zimni jeste nedal a davat je ani nebudu ;-) a jezdil si na snehu letos??? Dyt letos zadnej nebyl no asi dva dny jo.... sem predpokladal, ze tam u vas v horach tomu bylo jinak... No mozna ze i jo no, ale ja stejne v zime kdyz je snih nebo se soli nejezdim no tak pak je to jasny no!!! :D to ja ji daval chudakovi zabrat zima, nezima....sul, nesul....a ted az ji najare poradne umyju od toho blata a vseho, tak se asi slozim....predni naraznik je zespodu uz dost country, no a co me ceka na ostatnich castech, az umeju to bahno, to ani snad nechci videt...staci, ze mi to uz naky zm*di poskrabali.... Lidi sou svine ... za to bych nekoho zabil !!! jj taky nekoho chytit, jak to dela, tak ho zabim!!!! btw...nevite nekdo jak hlubokej skrabanec se da este rozlestit a jakej uz ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Není ještě brzo? Vždyť je pořád do 10°, obvykle i přes den... ani ne, udelala sem si vylet pres vikend 800 kilometru a tak sem si dala odmenu, ze polovinu trasy pojedu uz s elektronama to auto moc nejezdi, takze nejak na skodu to neni ono hlavne hodne v minulych dnech prselo a brzdit na mokre silnici se zimakama - no nevim nevim... Takhle natěšeně jsem měnil na letní vloni na konci března a pak ještě měsíc chumelilo Jinak dobré zimní musí zvládat i vodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Takhle natěšeně jsem měnil na letní vloni na konci března a pak ještě měsíc chumelilo Jinak dobré zimní musí zvládat i vodu. moje zimni tretim rokem nevim, zdali se dá povazovat za dobrou pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Jinak dobré zimní musí zvládat i vodu. moje zimni tretim rokem nevim, zdali se dá povazovat za dobrou pneu Taky je mám 3 roky, možná dobře, že letos moc nechumelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.