vittorio Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jedu na hory takze zimni rulezzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jedu na hory takze zimni rulezzz to je jasna vec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jedu na hory takze zimni rulezzz to je jasna vec pane navic kdyz jezdim venku tak teplota nestoupa nad 7 takze nevim proc nekteri davaji letni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jedu na hory takze zimni rulezzz to je jasna vec pane navic kdyz jezdim venku tak teplota nestoupa nad 7 takze nevim proc nekteri davaji letni No ted zrovna je tady 10,2C a v centru to ukazuje viz 11C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 No ted zrovna je tady 10,2C a v centru to ukazuje viz 11C Jenže to máš teď, zoncna žne, ale ráno/večer nic moc, lehce i pod nulu, takže jak to jsem to tu už psal a vittorio taky, vidím to ještě na zimní, nejsou jen na sníh a led... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 No ted zrovna je tady 10,2C a v centru to ukazuje viz 11C Jenže to máš teď, zoncna žne, ale ráno/večer nic moc, lehce i pod nulu, takže jak to jsem to tu už psal a vittorio taky, vidím to ještě na zimní, nejsou jen na sníh a led... ježiši podle Vittoria se nemůžeš řídit, to je trulant, který do všeho kecá a nic neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 No ted zrovna je tady 10,2C a v centru to ukazuje viz 11C Jenže to máš teď, zoncna žne, ale ráno/večer nic moc, lehce i pod nulu, takže jak to jsem to tu už psal a vittorio taky, vidím to ještě na zimní, nejsou jen na sníh a led... ježiši podle Vittoria se nemůžeš řídit, to je trulant, který do všeho kecá a nic neví konečně to někdo odhalil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ještě nechám zimní. U nás v horách je ráno sem tam ledovice, na mostech, rozhraní lesa, potůčky přes cestu z tajícího sněhu, nechám to dokud nebude nad 10 stupňů přes den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 paka ja jezdim rano a vecer a to je teplota kolem peti takze ja nechavam a to ze do toho kecam do vseho je jasny ja sem prezident prece tak si to nechte plebejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 paka ja jezdim rano a vecer a to je teplota kolem peti takze ja nechavam a to ze do toho kecam do vseho je jasny ja sem prezident prece tak si to nechte plebejci Jsou to paka, a ještě drzý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 paka ja jezdim rano a vecer a to je teplota kolem peti takze ja nechavam a to ze do toho kecam do vseho je jasny ja sem prezident prece tak si to nechte plebejci Jsou to paka, a ještě drzý miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace On to myslel vážně, já ho znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 On to myslel vážně, já ho znám Jako malí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace On to myslel vážně, já ho znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 On to myslel vážně, já ho znám Ale no tak, Pavlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tak zrovna teď o víkendu teplota nad ránem, kolem -3, takže zimní zůstávají...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tak zrovna teď o víkendu teplota nad ránem, kolem -3, takže zimní zůstávají...... Jj, včera 11:00 a teplota 0,5°C... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 On to myslel vážně, já ho znám Ale no tak, Pavlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tak zrovna teď o víkendu teplota nad ránem, kolem -3, takže zimní zůstávají...... Jj, včera 11:00 a teplota 0,5°C... Aspon si ESPecko zablika a zařádí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tady je ted pres 9C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tady je ted pres 9C Tak vylez ven z baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tak zrovna teď o víkendu teplota nad ránem, kolem -3, takže zimní zůstávají...... Jj, včera 11:00 a teplota 0,5°C... Aspon si ESPecko zablika a zařádí No jen aby ses jednou nedivil az budes ve skarpe, ESP je supr, ale taky neni vsemocny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tak zrovna teď o víkendu teplota nad ránem, kolem -3, takže zimní zůstávají...... Jj, včera 11:00 a teplota 0,5°C... Aspon si ESPecko zablika a zařádí No jen aby ses jednou nedivil az budes ve skarpe, ESP je supr, ale taky neni vsemocny.. Vsak vseho s mirou, i toho radeni ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.