mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Bechyně zatím nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Kua tady v praze taky sněží je to teda spíš dešto sních ale stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 v Pardubicích chumelí jak cyp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Lidicky, v zime se to proste obcas stava, ze snezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) Pardubice pod sněhem... ani psovi se nechtělo ven čůrat Takže všichni kdo jsme přezuli si můžeme poplácat na ramenou a přezout znova Editováno: 20. Březen 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 v Pardubicích chumelí jak cyp. Jsem mel hlasku 21:20 Tady jen slaby dest se snehem, 2°C, klesajici tendence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 update Bechyně 21:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ze bych letos poprvy moh na smyky? to bych si musel asi privstat, nez se to rozpusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Toto jsem uviděl ráno po probuzení z okna ložnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Toto z okna děcáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 A tak jsem šel pěšky do práce a tam odhazoval sníh od obchodu jak cyp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ze bych letos poprvy moh na smyky? to bych si musel asi privstat, nez se to rozpusti Mrkni z okna a narid si budika Myslim ze se po ranu vyradis. Prosim az po 05:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 A tak jsem šel pěšky do práce a tam odhazoval sníh od obchodu jak cyp. Masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Toto jsem uviděl ráno po probuzení z okna ložnice Představ si že je 24.12. a je to nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 A v krámu jsem čučel z okna, protože v tom marastu by člověk ani ojektiv ven nevytáhl a lidi jaksi taky nechodili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 A v krámu jsem čučel z okna, protože v tom marastu by člověk ani ojektiv ven nevytáhl a lidi jaksi taky nechodili... Aspoň jsis v práci odpočinul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 V Boleslavi sněží taky . Jsem doma oznámil, že pokud napadne sníh tak vytahuju z garáže auto připravený na prodej protože je ještě na zimákách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dada Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 hm a ja sem tam ani nedojel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 hm a ja sem tam ani nedojel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 hm a ja sem tam ani nedojel... cc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 v Praze taky sněží ať žijí šikulky co měnili gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 v Praze taky sněží ať žijí šikulky co měnili gumy No ono to jde z východu na západ, tak si to v Praze aspon trochu užijte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 My to zde vime, a nekteri se i tesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Lidicky, v zime se to proste obcas stava, ze snezi Už je jaro né? Nebo zejtra? Praha 6, chumelí jako svina a na trávníku a autech se to drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Další. Na fotce je trošku vidět sestry nová služební Octavia 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.