TomasB Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 http://www.audi-club.cz/forum.php?prispevek=18786 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Mě dostal tento citát: "Já rozený Vsetíňák klidně přispěju, ale jen v naturálíích a to dvaceti litry benzínu a krabičkou zápalek. V okolí nejsem sám, klidně ať se Džamila ozve. Dar předám osobně. " :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Na týden do Chánova bych jí poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Já jsem pro ať tu sbírku spustí. Aspoň se ukáže jak moc lidi nemají romy rádi, protože jestli se tam za měsíc nasbíra tisícikoruna tak to bude úspěch, a to ještě beztak bude od Džamily. Editováno: 22. Únor 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já jsem pro ať tu sbírku spustí. Aspoň se ukáže jak moc lidi nemají romy rádi, protože jestli se tam za měsíc nasbíra tisícikoruna tak to bude úspěch, a to ještě beztak bude od Džamily. Džamila ale pravila, že pošle 20.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já jsem pro ať tu sbírku spustí. Aspoň se ukáže jak moc lidi nemají romy rádi, protože jestli se tam za měsíc nasbíra tisícikoruna tak to bude úspěch, a to ještě beztak bude od Džamily. Pruser je, ze si myslim, ze fakt nekdo prispeje nejaky blbec ci co, bydlel jsem par kilaku od Vsetina a ten barak (bradavice) je blizsko nadrazi a nemocnice, takze jsem tam dostkrat byl, to byl des, jak je do Ucka, tak uprostred halda bordelu. Fakt hrozne, Cunek neni muj favorit, ale tohle se mu povedlo! H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já jsem pro ať tu sbírku spustí. Aspoň se ukáže jak moc lidi nemají romy rádi, protože jestli se tam za měsíc nasbíra tisícikoruna tak to bude úspěch, a to ještě beztak bude od Džamily. Džamila ale pravila, že pošle 20.000,- Ať si je džamila vezme sebou do rumunska. Kráva blbá zelená. Ty vole kurva oni dostanou byty a ta kráva jim chce ještě narvat prachy? Uhlí patří do kamen!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já jsem pro ať tu sbírku spustí. Aspoň se ukáže jak moc lidi nemají romy rádi, protože jestli se tam za měsíc nasbíra tisícikoruna tak to bude úspěch, a to ještě beztak bude od Džamily. Džamila ale pravila, že pošle 20.000,- Aha já jsem zapomněl, a ještě Kalousek cosi sliboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ty vole asi taky nebudu platit nájem aby mi dal někdo odškodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Já jsem pro ať tu sbírku spustí. Aspoň se ukáže jak moc lidi nemají romy rádi, protože jestli se tam za měsíc nasbíra tisícikoruna tak to bude úspěch, a to ještě beztak bude od Džamily. Pruser je, ze si myslim, ze fakt nekdo prispeje nejaky blbec ci co, bydlel jsem par kilaku od Vsetina a ten barak (bradavice) je blizsko nadrazi a nemocnice, takze jsem tam dostkrat byl, to byl des, jak je do Ucka, tak uprostred halda bordelu. Fakt hrozne, Cunek neni muj favorit, ale tohle se mu povedlo! H. Také tomu ferdovi Čunkovy nefandím,ale co se čertů týče max.souhlas Editováno: 22. Únor 2007, autor: mobb77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Když se v problémech ocitne člověk slušný tak na něho stát a všichni papalášové serou to samé třeba u postižených, ti ty peníze potřebují. Takže nechápu, proč dělat sbírku na cigoše, kteří si za to můžou sami, ten dům nezničila vichřice, povodeň ani oheň ale oni. Tudíž je to JEN JEJICH problém a měli by se starat oni, jenže to oni neumí. To že je Čunek vystěhoval do toho ANTIvandal domu bylo OK, ale s těmi na Jesenicku přestřelil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Když se v problémech ocitne člověk slušný tak na něho stát a všichni papalášové serou to samé třeba u postižených, ti ty peníze potřebují. Takže nechápu, proč dělat sbírku na cigoše, kteří si za to můžou sami, ten dům nezničila vichřice, povodeň ani oheň ale oni. Tudíž je to JEN JEJICH problém a měli by se starat oni, jenže to oni neumí. To že je Čunek vystěhoval do toho ANTIvandal domu bylo OK, ale s těmi na Jesenicku přestřelil. jak přestřeli, můžou být rádi, že nejsou pod mostem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Když se v problémech ocitne člověk slušný tak na něho stát a všichni papalášové serou to samé třeba u postižených, ti ty peníze potřebují. Takže nechápu, proč dělat sbírku na cigoše, kteří si za to můžou sami, ten dům nezničila vichřice, povodeň ani oheň ale oni. Tudíž je to JEN JEJICH problém a měli by se starat oni, jenže to oni neumí. To že je Čunek vystěhoval do toho ANTIvandal domu bylo OK, ale s těmi na Jesenicku přestřelil. Lencelote, velmi tobe i vsem doporucuji navstivit vychod Slovenska. Kdyz jsem potkal svoji drahou myslel jsem, ze je rasistka, jakmile jsem byl poprve tam, tak jsem vystrizlivel! Ty jo, oni jim tam postavi domy za dotace z EU, oni je rozeberou a prodaji cihly a rvou, ze nemaji kde bydlet. Ja bych plakal, kdyz si vezmu jak jsme v bani ostri na lidi co maji nejaky problem se splatkou, jen pripominam, ze i za dluh 1 Kc se muzes dostat do registru a na nejakou pujcku, leasing, hypoteku, mobilni tarif zapomen! A kdyz tak dostanes takove %, ze se s toho po... A tihle se proste maji, ano asi jim zavidim! ;-) H. Editováno: 22. Únor 2007, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Tady je to samej rasista ... Ja sem jinej nez Vy, ja bych klidne nejaky penize poslal pokud by to meli cikani na dobre ucely, jako treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Když se v problémech ocitne člověk slušný tak na něho stát a všichni papalášové serou to samé třeba u postižených, ti ty peníze potřebují. Takže nechápu, proč dělat sbírku na cigoše, kteří si za to můžou sami, ten dům nezničila vichřice, povodeň ani oheň ale oni. Tudíž je to JEN JEJICH problém a měli by se starat oni, jenže to oni neumí. To že je Čunek vystěhoval do toho ANTIvandal domu bylo OK, ale s těmi na Jesenicku přestřelil. Lencelote, velmi tobe i vsem doporucuji navstivit vychod Slovenska. Kdyz jsem potkal svoji drahou myslel jsem, ze je rasistka, jakmile jsem byl poprve tam, tak jsem vystrizlivel! Ty jo, oni jim tam postavi domy za dotace z EU, oni je rozeberou a prodaji cihly a rvou, ze nemaji kde bydlet. Ja bych plakal, kdyz si vezmu jak jsme v bani ostri na lidi co maji nejaky problem se splatkou, jen pripominam, ze i za dluh 1 Kc se muzes dostat do registru a na nejakou pujcku, leasing, hypoteku, mobilni tarif zapomen! A kdyz tak soatens takove %, ze se s toho po... A tihle se proste maji, ano asi jim zavidim! ;-) H. NO co na to říct? Snad jen že by mohli odtáhnout na sibiř. A nejhorší je že to nemá (demokratické) východisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Musim priznat, ze poslednim hitem je, ze jim na Slovaci daji matros a museji si dum sami postavit, resp. samozrejme, ze jim ho davaji po davkach, jak pokracuje stavba. H. Editováno: 22. Únor 2007, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Musim priznat, ze poslednim hitem je, ze jim na Slovaci daji matros a museji si dum sami postavit, resp. samozrejme, ze jim ho davaji po davkach, jak pokracuje stavba.H. A osvědčilo se to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 No u cesty se tam stavi asi 4 baraky a fakt tam makaji . Nedaji se tam dat vsichni do jednoho pytle, ale tech co jsou slusni a chodi makat nebo se snazi sehnat si praci je fakt hrstka, spis hrstecka... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 No u cesty se tam stavi asi 4 baraky a fakt tam makaji .Nedaji se tam dat vsichni do jednoho pytle, ale tech co jsou slusni a chodi makat nebo se snazi sehnat si praci je fakt hrstka, spis hrstecka... H. No jen aby jim to ta větší část potom zase nerozkradla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Tady je to samej rasista ... Ja sem jinej nez Vy, ja bych klidne nejaky penize poslal pokud by to meli cikani na dobre ucely, jako treba To není rasizmus!! To je pravda. Editováno: 22. Únor 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ty voe...asi se namatlám mazutem a pudu na slovensko, ať mi taky něco daj, matroš na stavbu by se hodil.. Fakt to nechápu, demokracii ano, ale jen pro lidi, kteří chtějí pracovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Jeden Čunek to je málo, měl by se nakopírovat. Co se týče pavlačáku ve Vsetíně, je dobře, že už tam není, ještě by to chtělo odstranit ty baráky čertů podél celé nemocnice. Není nic lepšího, než zaparkovat před nemocnicí a pak se vrátit k autu, nebo spíš k tomu, co z něj zůstane, pokaždé raději nechávám někoho v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 (editace) http://www.novinky.cz/domaci/stehlikova-zr...0118_ndd6q.html voni odmitaj sbirku ... : napsali, že se snaží své bydlení opravovat a přizpůsobit se novému životu. Uvedli, že děti chodí do školky a jeden muž si i přes velkou nezaměstnanost v regionu našel práci. Editováno: 23. Únor 2007, autor: Matthes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 (editace) No jo, pomalu rozebiraji ty baraky a prodavaji je, takze nepotrebujou prachy, pockej az zacne prset Editováno: 23. Únor 2007, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.