holy Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Fakt jsem se divil... http://fabia-joy.wz.cz/kapsy_prednich_blatniku.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 ano našli, pan cosby sem onehdá dával foto... sám jsem našel taky tunu bláta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 jj, už se to tu řešilo, množství humusu, které se tam před faceliftem drží je opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Měl jsem to takto otevřené v září, auto mělo zhruba 90 tis. km a jezdí denně a musim říct, že to bylo podobné, ikdyž ne v takové vrstě jako u tebe. Nevim jestli na to mají vliv přední zástěrky, spíš ne, každopádně už jsem je nevracel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Zástěrky na to vliv nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 zaujimave este som to nepozeral ak na to nezabudne tak pri prezuvani sa na to pozrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 no ked si najdem cas, a spravny srubovak, tak to pozriem dik za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) Zástěrky na to vliv nemají Mají a velký http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14266 Editováno: 25. Únor 2007, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 no auto mam 20 mesiacov a hned to idem preverit do pekla aj s bordelom , to je tam idealne na hnilobu , jako vysite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 nic tam nemam ,chvalabohu , ciste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Zástěrky nemám, bordelu tam poprvé trošku bylo. Vozím v autě kolíčky, ty tam šprajcnu a Wapkou sem tam vypláchnu. Plasty už zůstávají malinko odchlípnuté, takže je tam vždy jen pár drobků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 nic tam nemam ,chvalabohu , ciste NOTA ty tam ani snad nic mit nemuzes, tento problem se tyka predfaceliftu-nemylim-li se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Já tam měl taky plno humusu...u jedné octávky jsem tam toho viděl asi 1x tolik....Jen co bude počasí,tak to opláchnu wapkou,očistím a normálně nastříkám voskem,abych měl klid že to někde nezačne rezavět....jinak to řešit nebudu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Já tam měl taky plno humusu...u jedné octávky jsem tam toho viděl asi 1x tolik....Jen co bude počasí,tak to opláchnu wapkou,očistím a normálně nastříkám voskem,abych měl klid že to někde nezačne rezavět....jinak to řešit nebudu.. 1x tolik je zase jen tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Já tam měl taky plno humusu...u jedné octávky jsem tam toho viděl asi 1x tolik....Jen co bude počasí,tak to opláchnu wapkou,očistím a normálně nastříkám voskem,abych měl klid že to někde nezačne rezavět....jinak to řešit nebudu.. 1x tolik je zase jen tolik To je detail....ostatní určitě vědí co tím básník chtěl říct...pane dokonalý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Kromě toho 1 x tolik bordelu, ještě puchýř o velikosti nehtu na malíčku. (2002) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ajéje, zase nějaká vznětlivka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ajéje, zase nějaká vznětlivka... Ne to ne....jen máš ke všemu připomínky...a netýkalo se to tématu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 no já jsem to kontroloval vloni (když se to tu řešilo poprvý ) a čisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ajéje, zase nějaká vznětlivka... Ne to ne....jen máš ke všemu připomínky...a netýkalo se to tématu.. týkalo , a jen jsem tě upozornil na drobný matematický problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 jen máš ke všemu připomínky...a netýkalo se to tématu.. co bys chtěl po zpěvačce?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 no já jsem to kontroloval vloni (když se to tu řešilo poprvý ) a čisto poprvé to bylo předloni a každý rok se to opakuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 jen máš ke všemu připomínky...a netýkalo se to tématu.. co bys chtěl po zpěvačce?! jsem Duhováááá víííla, v svém pohledu slunce mám jsem růžově bíííláááá...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 jen máš ke všemu připomínky...a netýkalo se to tématu.. co bys chtěl po zpěvačce?! jsem Duhováááá víííla, v svém pohledu slunce mám jsem růžově bíííláááá...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 já tam když už náhodnou vytáhnu hadici tak to tam nacpu a snažím se to vystříkat... , ale většinou auto miji jednou za půl roku až rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.