Publikováno Únor 24, 200718 r Fakt jsem se divil... http://fabia-joy.wz.cz/kapsy_prednich_blatniku.htm
Únor 24, 200718 r jj, už se to tu řešilo, množství humusu, které se tam před faceliftem drží je opravdu
Únor 24, 200718 r Měl jsem to takto otevřené v září, auto mělo zhruba 90 tis. km a jezdí denně a musim říct, že to bylo podobné, ikdyž ne v takové vrstě jako u tebe. Nevim jestli na to mají vliv přední zástěrky, spíš ne, každopádně už jsem je nevracel
Únor 24, 200718 r zaujimave este som to nepozeral ak na to nezabudne tak pri prezuvani sa na to pozrem.
Únor 25, 200718 r Zástěrky na to vliv nemají Mají a velký http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14266 Upraveno Únor 25, 200718 r od pava
Únor 25, 200718 r no auto mam 20 mesiacov a hned to idem preverit do pekla aj s bordelom , to je tam idealne na hnilobu , jako vysite
Únor 26, 200718 r Zástěrky nemám, bordelu tam poprvé trošku bylo. Vozím v autě kolíčky, ty tam šprajcnu a Wapkou sem tam vypláchnu. Plasty už zůstávají malinko odchlípnuté, takže je tam vždy jen pár drobků.
Únor 26, 200718 r nic tam nemam ,chvalabohu , ciste NOTA ty tam ani snad nic mit nemuzes, tento problem se tyka predfaceliftu-nemylim-li se...
Únor 26, 200718 r Já tam měl taky plno humusu...u jedné octávky jsem tam toho viděl asi 1x tolik....Jen co bude počasí,tak to opláchnu wapkou,očistím a normálně nastříkám voskem,abych měl klid že to někde nezačne rezavět....jinak to řešit nebudu..
Únor 26, 200718 r Já tam měl taky plno humusu...u jedné octávky jsem tam toho viděl asi 1x tolik....Jen co bude počasí,tak to opláchnu wapkou,očistím a normálně nastříkám voskem,abych měl klid že to někde nezačne rezavět....jinak to řešit nebudu.. 1x tolik je zase jen tolik
Únor 26, 200718 r Já tam měl taky plno humusu...u jedné octávky jsem tam toho viděl asi 1x tolik....Jen co bude počasí,tak to opláchnu wapkou,očistím a normálně nastříkám voskem,abych měl klid že to někde nezačne rezavět....jinak to řešit nebudu.. 1x tolik je zase jen tolik To je detail....ostatní určitě vědí co tím básník chtěl říct...pane dokonalý...
Únor 26, 200718 r ajéje, zase nějaká vznětlivka... Ne to ne....jen máš ke všemu připomínky...a netýkalo se to tématu..
Únor 26, 200718 r ajéje, zase nějaká vznětlivka... Ne to ne....jen máš ke všemu připomínky...a netýkalo se to tématu.. týkalo , a jen jsem tě upozornil na drobný matematický problém
Únor 26, 200718 r no já jsem to kontroloval vloni (když se to tu řešilo poprvý ) a čisto poprvé to bylo předloni a každý rok se to opakuje
Únor 26, 200718 r jen máš ke všemu připomínky...a netýkalo se to tématu.. co bys chtěl po zpěvačce?! jsem Duhováááá víííla, v svém pohledu slunce mám jsem růžově bíííláááá......
Únor 26, 200718 r jen máš ke všemu připomínky...a netýkalo se to tématu.. co bys chtěl po zpěvačce?! jsem Duhováááá víííla, v svém pohledu slunce mám jsem růžově bíííláááá......
Únor 26, 200718 r já tam když už náhodnou vytáhnu hadici tak to tam nacpu a snažím se to vystříkat... , ale většinou auto miji jednou za půl roku až rok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.