Publikováno Únor 24, 200718 r Ahoj potřebuji poradit, dal jsem se na montáž PP do fábie. Bohužel jsem skončil u propojení přístrojovky a řj, mám asi špatný pin kod vozidla ERROR (přizpůsobení vag k. 50). Nevíte dá se vyluštit ze servisní knížky nebo jinak.moc díky.
Únor 24, 200718 r pokud dáváš použité budíky,musíš znát jejich pin,ten dáš jako Log a potom v 50 pin svého auta,jinak ti to nepojede
Únor 24, 200718 r Autor budíky jsou nové s pinem, problém je jak získat pin starých. Asi tam zatím budu muset vrátit staré a pak někde podle SKZ dohledat pin.
Únor 24, 200718 r Autor 6 km od Kralupy n Vltavou, pokud můžete pomoc pošlete tel. na mail zavolám, díky moc, naštěstí to na ty starý najelo, ale práce k ničemu
Únor 24, 200718 r Autor přívěšek s plastem mám, kod nezabirá, jaký program na tachometr, ale aby spolupracoval s kabelem USB s emulací na com
Březen 26, 200718 r Zdarec, jestli máš budíky r.v. 2007 tak kukni tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...n%ED%20PC&st=50 měl jsem stejný problém. Zajímavé bylo, že jsme s mechanikem kód od těch nových budíků vůbec nepotřebovali. Ale jestli teď je nebo není v autě právě nový kód, na to mně nedokázal odpovědět. Každopádně auto jezdí k mé nejvyšší spokojenosti... Jíra
Březen 26, 200718 r Autor Díky, už je to dávno zmáklý, problém byl v použitém Vagu, když se to dalo přes jinou verzi tak to šlo v pohodě "jen na to přijít hned".
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.