fifa Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Dobrý den pánové.Prosím o radu vás odborníků.Potřebuji koupit novou lamdasondu a byla mě nabídnuta z felicie 1,3 MPi.(prej jde o stejný motor)Já mám fabku 1,4 MPi 50 kw,myslíte,že se jedná o stejný díl hlavně hodnotou?Předem díky za vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Podla ETKY ma iné čislo a vyzera aj trochu inak.No a ešte ide o to či ide o sondu pred alebo za kat. Fabie od nejakého r.v. majú 2 sondy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 ja myslim ze vsetky fabie maju 2 sondy. akurat neviem ci starsie MPI co nemuseli plnit euro 4 ich maju ale mam dojem ze ho maju vsetky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.