NiceOne Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Ja pouzivam zimni smes celorocne, pokud me zrovna nedojde ta co mam nakoupena. Nevidim v tom problem, myje dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 A nebo takhle, je to vypuštěný tak do tří minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Aj ja používam zimnú zmes celoročne a mrazy môžu prísť aj auguste Mám preto o jeden problém menej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Aj ja používam zimnú zmes celoročne a mrazy môžu prísť aj auguste Mám preto o jeden problém menej! Viki....to je praktické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Tak dnes se mi podařilo ji vyprázdnit až do dna. Pěkně přes hadičku (bužírku). Trvalo to sice asi 15 minut, ale výsledek byl splněn. Motorky pak jely pěkně na prázdno. Akorát jsem zjistil že nemám kontrolu stavu. Protože mi nic nesvítilo, což je tak na dvě věci. Když to není vidět okem. Zajímavý pak bylo tam nalít tu letní směs, teklo to totiž i bokem, všude kolem jsou konektory, je to trochu nedomyšlený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Vzal jsem dvě bužírky z PVC určené na vodiče, jednu širší a druhou tenčí tak aby do sebe šly zasunout, výsledkem toho je dostatešně tuhá a tenká trubička která se snaží stáčet do kruhu, takže při vkládání do nádržky a točením se dostane přes všechny kolena až dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Přiložím foto, ale nějak to nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Univerzální vyprazdňovač kapaliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 To jste mi teda poradili. V nádržce mám asi 1.5 litru takže je škoda ji vyléjt ven. ja mam cely rok zimnu, len ju na jar zriedim jemne s destilovanou vodou, to je vsetko... ak by to bol velky problem vypustit, sa ti na 5 litovu napln mozme tu na fore zlozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pako Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 zimní kapalina na rozplácnutej hmyz není zrovna nejlepší. Já proto od jara do podzimu používám letní (žlutou) a neředěnou. V přechodném období to prostě míchám (do zbytku naleju tu druhou). Ideální byla letní zn. Rally, která snesla mráz do -5 st.C. Bohužel jsem ji už nějaký čas neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 zimní kapalina na rozplácnutej hmyz není zrovna nejlepší. Já proto od jara do podzimu používám letní (žlutou) a neředěnou. V přechodném období to prostě míchám (do zbytku naleju tu druhou). Ideální byla letní zn. Rally, která snesla mráz do -5 st.C. Bohužel jsem ji už nějaký čas neviděl. U nás v Hradci Králové ji máme a je fakt dobrá 3litry stojí 65kč ve slevě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.