Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jinak acter mi píše, že lepší 5.7., tak se vyjádřete, pro mě je 5.7. a 6.7. bez výraznějších rozdílů....

Tak já za sebe můzu 6. července!!! :palec2:

5. ne, bo to makám a mám uzávěrku a inventuru takže výměna šichty nehrozí! :unsure:

Někteří z nás se dostanou do novin nejenom díky nehodám.

viz.: Hospodářské noviny

PS: Gratulace a věcné dary přijímám nonstop. :p

Tak já za sebe můzu 6. července!!! :palec2:

5. ne, bo to makám a mám uzávěrku a inventuru takže výměna šichty nehrozí! :unsure:

Víš co je ve Veselí napsáno v jedný hospodě? Je lepší se umilovat k smrti než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy!

Hele, měls to ještě vyprávět jako správnej starej zbrojnoš stylem "Jóó to když jsem válčili v Zálivu" :kol-77:

• Autor

Ty fole...ja Ti dam prvni laska....pryc s nema...podobne jako s Aviema....

• Autor

Hele, měls to ještě vyprávět jako správnej starej zbrojnoš stylem "Jóó to když jsem válčili v Zálivu" :kol-77:

Brachove a pisou si pres forum :) :) :)

Pssst, to tady nikdo neví :smich:

Jsem byl celej víkend pryč tak jsme se neviděli :)

Co víkend? Byli jste na G nebo jste leželi doma? Se sestrou :smich: ? (mě to prostě nedá :p )

• Autor

Pssst, to tady nikdo neví :smich:

Jsem byl celej víkend pryč tak jsme se neviděli :)

Co víkend? Byli jste na G nebo jste leželi doma? Se sestrou :smich: ? (mě to prostě nedá :p )

Prepacte.... :)

Vikend super...planoval jsem vikend odpocinku a chvili stravenych spolu a nakonec se do toho nasralo takovejch akci,veci a jinejch hovadin, ze na to vubec nebyl cas...

Prepacte.... :)

Vikend super...planoval jsem vikend odpocinku a chvili stravenych spolu a nakonec se do toho nasralo takovejch akci,veci a jinejch hovadin, ze na to vubec nebyl cas...

Omluva se příjmá :smich: Ale teď už bys měl něco dělat, nebudu furt přizpívat do státního rozpočtu, takže musíš Ty :smich:

PS: A hele acter(e), Ty nemáš v sekci OI téma o Rozince? Jsem ho tuhle hledal a nenašel...

• Autor
PS: A hele acter(e), Ty nemáš v sekci OI téma o Rozince? Jsem ho tuhle hledal a nenašel...

1) je to RoSinka ;)

2) je to uplne normalni seriovy eReSo, nikdy by na nem nic nevykoukal, takze zatim jsem ji tam nedaval...

1) je to RoSinka ;)

2) je to uplne normalni seriovy eReSo, nikdy by na nem nic nevykoukal, takze zatim jsem ji tam nedaval...

Teď by sem měl napsat někdo kdo má š120 a odepsal by: No jo, máš pravdu, je to jenom seriový RS ...nedávej to tam:-)

1) je to RoSinka ;)

A já jí tam chci :help: Vždyť i sériová auta se tam dávaj, ne? A RoSSSSinka je přece zcela vyjímečná ;) Furt to říkáš :p

1) je to RoSinka ;)

Teď by sem měl napsat někdo kdo má š120 a odepsal by: No jo, máš pravdu, je to jenom seriový RS ...nedávej to tam:-)

On se stydí :p Ale jenom těch plyšáčků co tam teď přibylo :p

• Autor

1) je to RoSinka ;)

A já jí tam chci :help: Vždyť i sériová auta se tam dávaj, ne? A RoSSSSinka je přece zcela vyjímečná ;) Furt to říkáš :p

No je vyjimecna :) JE MOJE :) a chces ji tam jen proto, aby jsi mohl pomlouvat,co ? :) :) :)

Upraveno od acter

• Autor

1) je to RoSinka ;)

On se stydí :p Ale jenom těch plyšáčků co tam teď přibylo :p

Ty fole....jsou tam dva.... jeden se mi libil...a druhej tam musim vozit :-) (musim,chci)

No je vyjimecna :) JE MOJE :) a chces ji tam jen proto, aby jsi mohl pomlouvat,co ? :) :) :)

Chválit a okukovat :) A jinak Ti jí přece neberu :)

Pánové ještě Vám skočím trošku do řeči.

Necháme tedy udělat nějaké samolepky Ždárské letky? Chtělo by to vytvořit nějaké návrhy a potom realizovat ...už se to tu nějak naznačovalo ale přerušilo se to tématem že acter(ova) sestra udělala marutitu ...myslím :-)

Ty fole....jsou tam dva.... jeden se mi libil...a druhej tam musim vozit :-) (musim,chci)

Já jsem je nepočítal, ale ten jeden je prý moc hebkýýý:-)

Ale jinak ty modální slovesa-muset, chtít, ... :p

Necháme tedy udělat nějaké samolepky Ždárské letky? Chtělo by to vytvořit nějaké návrhy a potom realizovat ...už se to tu nějak naznačovalo ale přerušilo se to tématem že acter(ova) sestra udělala marutitu ...myslím :-)

Helééé, to není jeho ségra, to by potom provozoval(i) incest, to je moje a Luďova ségra :smich:

A nálepky, samolepky, jsem to pochopil tak, že to teď necháme a pořešíme v tom červenci, prt. přes net je to na dlouhý lokte...

Helééé, to není jeho ségra, to by potom provozoval(i) incest, to je moje a Luďova ségra :smich:

A nálepky, samolepky, jsem to pochopil tak, že to teď necháme a pořešíme v tom červenci, prt. přes net je to na dlouhý lokte...

Taky jsem tam napsal že si "myslím" ...já se tady už v těch sourozeneckých věcech navyznám :feve:

• Autor

Já jsem je nepočítal, ale ten jeden je prý moc hebkýýý:-)

Ale jinak ty modální slovesa-muset, chtít, ... :p

Hebky je ten treti :)

A copak je se slovesama ?

• Autor

Taky jsem tam napsal že si "myslím" ...já se tady už v těch sourozeneckých věcech navyznám :feve:

Tak to nejsi sam, kdo se v tom nevyzna :-)

• Autor

Jj, s tema podlozkama pod SPZ a nalepkama to poresime osobne...po foru je to sileny...

BTW: Kokyn ve ctvrtek nemuze, takze mame problem...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.