mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Jinak acter mi píše, že lepší 5.7., tak se vyjádřete, pro mě je 5.7. a 6.7. bez výraznějších rozdílů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Tak já za sebe můzu 6. července!!! 5. ne, bo to makám a mám uzávěrku a inventuru takže výměna šichty nehrozí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Někteří z nás se dostanou do novin nejenom díky nehodám. viz.: Hospodářské noviny PS: Gratulace a věcné dary přijímám nonstop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Tak já za sebe můzu 6. července!!! 5. ne, bo to makám a mám uzávěrku a inventuru takže výměna šichty nehrozí! Víš co je ve Veselí napsáno v jedný hospodě? Je lepší se umilovat k smrti než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Někteří z nás se dostanou do novin nejenom díky nehodám.viz.: Hospodářské noviny PS: Gratulace a věcné dary přijímám nonstop. Hele, měls to ještě vyprávět jako správnej starej zbrojnoš stylem "Jóó to když jsem válčili v Zálivu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Někteří z nás se dostanou do novin nejenom díky nehodám.viz.: Hospodářské noviny PS: Gratulace a věcné dary přijímám nonstop. Ty fole...ja Ti dam prvni laska....pryc s nema...podobne jako s Aviema.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Někteří z nás se dostanou do novin nejenom díky nehodám.viz.: Hospodářské noviny PS: Gratulace a věcné dary přijímám nonstop. Hele, měls to ještě vyprávět jako správnej starej zbrojnoš stylem "Jóó to když jsem válčili v Zálivu" Brachove a pisou si pres forum :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Brachove a pisou si pres forum :) Pssst, to tady nikdo neví Jsem byl celej víkend pryč tak jsme se neviděli Co víkend? Byli jste na G nebo jste leželi doma? Se sestrou ? (mě to prostě nedá ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Brachove a pisou si pres forum :) Pssst, to tady nikdo neví Jsem byl celej víkend pryč tak jsme se neviděli Co víkend? Byli jste na G nebo jste leželi doma? Se sestrou ? (mě to prostě nedá ) Prepacte.... Vikend super...planoval jsem vikend odpocinku a chvili stravenych spolu a nakonec se do toho nasralo takovejch akci,veci a jinejch hovadin, ze na to vubec nebyl cas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Prepacte.... Vikend super...planoval jsem vikend odpocinku a chvili stravenych spolu a nakonec se do toho nasralo takovejch akci,veci a jinejch hovadin, ze na to vubec nebyl cas... Omluva se příjmá Ale teď už bys měl něco dělat, nebudu furt přizpívat do státního rozpočtu, takže musíš Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 PS: A hele acter(e), Ty nemáš v sekci OI téma o Rozince? Jsem ho tuhle hledal a nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 PS: A hele acter(e), Ty nemáš v sekci OI téma o Rozince? Jsem ho tuhle hledal a nenašel... 1) je to RoSinka 2) je to uplne normalni seriovy eReSo, nikdy by na nem nic nevykoukal, takze zatim jsem ji tam nedaval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 PS: A hele acter(e), Ty nemáš v sekci OI téma o Rozince? Jsem ho tuhle hledal a nenašel... 1) je to RoSinka 2) je to uplne normalni seriovy eReSo, nikdy by na nem nic nevykoukal, takze zatim jsem ji tam nedaval... Teď by sem měl napsat někdo kdo má š120 a odepsal by: No jo, máš pravdu, je to jenom seriový RS ...nedávej to tam:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 PS: A hele acter(e), Ty nemáš v sekci OI téma o Rozince? Jsem ho tuhle hledal a nenašel... 1) je to RoSinka 2) je to uplne normalni seriovy eReSo, nikdy by na nem nic nevykoukal, takze zatim jsem ji tam nedaval... A já jí tam chci Vždyť i sériová auta se tam dávaj, ne? A RoSSSSinka je přece zcela vyjímečná Furt to říkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 PS: A hele acter(e), Ty nemáš v sekci OI téma o Rozince? Jsem ho tuhle hledal a nenašel... 1) je to RoSinka 2) je to uplne normalni seriovy eReSo, nikdy by na nem nic nevykoukal, takze zatim jsem ji tam nedaval... Teď by sem měl napsat někdo kdo má š120 a odepsal by: No jo, máš pravdu, je to jenom seriový RS ...nedávej to tam:-) On se stydí Ale jenom těch plyšáčků co tam teď přibylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 (editace) PS: A hele acter(e), Ty nemáš v sekci OI téma o Rozince? Jsem ho tuhle hledal a nenašel... 1) je to RoSinka 2) je to uplne normalni seriovy eReSo, nikdy by na nem nic nevykoukal, takze zatim jsem ji tam nedaval... A já jí tam chci Vždyť i sériová auta se tam dávaj, ne? A RoSSSSinka je přece zcela vyjímečná Furt to říkáš No je vyjimecna JE MOJE a chces ji tam jen proto, aby jsi mohl pomlouvat,co ? :) Editováno: 4. Červen 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 PS: A hele acter(e), Ty nemáš v sekci OI téma o Rozince? Jsem ho tuhle hledal a nenašel... 1) je to RoSinka 2) je to uplne normalni seriovy eReSo, nikdy by na nem nic nevykoukal, takze zatim jsem ji tam nedaval... Teď by sem měl napsat někdo kdo má š120 a odepsal by: No jo, máš pravdu, je to jenom seriový RS ...nedávej to tam:-) On se stydí Ale jenom těch plyšáčků co tam teď přibylo Ty fole....jsou tam dva.... jeden se mi libil...a druhej tam musim vozit :-) (musim,chci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 No je vyjimecna JE MOJE a chces ji tam jen proto, aby jsi mohl pomlouvat,co ? :) Chválit a okukovat A jinak Ti jí přece neberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Pánové ještě Vám skočím trošku do řeči. Necháme tedy udělat nějaké samolepky Ždárské letky? Chtělo by to vytvořit nějaké návrhy a potom realizovat ...už se to tu nějak naznačovalo ale přerušilo se to tématem že acter(ova) sestra udělala marutitu ...myslím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Ty fole....jsou tam dva.... jeden se mi libil...a druhej tam musim vozit :-) (musim,chci) Já jsem je nepočítal, ale ten jeden je prý moc hebkýýý:-) Ale jinak ty modální slovesa-muset, chtít, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Pánové ještě Vám skočím trošku do řeči. Necháme tedy udělat nějaké samolepky Ždárské letky? Chtělo by to vytvořit nějaké návrhy a potom realizovat ...už se to tu nějak naznačovalo ale přerušilo se to tématem že acter(ova) sestra udělala marutitu ...myslím :-) Helééé, to není jeho ségra, to by potom provozoval(i) incest, to je moje a Luďova ségra A nálepky, samolepky, jsem to pochopil tak, že to teď necháme a pořešíme v tom červenci, prt. přes net je to na dlouhý lokte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Pánové ještě Vám skočím trošku do řeči. Necháme tedy udělat nějaké samolepky Ždárské letky? Chtělo by to vytvořit nějaké návrhy a potom realizovat ...už se to tu nějak naznačovalo ale přerušilo se to tématem že acter(ova) sestra udělala marutitu ...myslím :-) Helééé, to není jeho ségra, to by potom provozoval(i) incest, to je moje a Luďova ségra A nálepky, samolepky, jsem to pochopil tak, že to teď necháme a pořešíme v tom červenci, prt. přes net je to na dlouhý lokte... Taky jsem tam napsal že si "myslím" ...já se tady už v těch sourozeneckých věcech navyznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Ty fole....jsou tam dva.... jeden se mi libil...a druhej tam musim vozit :-) (musim,chci) Já jsem je nepočítal, ale ten jeden je prý moc hebkýýý:-) Ale jinak ty modální slovesa-muset, chtít, ... Hebky je ten treti A copak je se slovesama ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Pánové ještě Vám skočím trošku do řeči. Necháme tedy udělat nějaké samolepky Ždárské letky? Chtělo by to vytvořit nějaké návrhy a potom realizovat ...už se to tu nějak naznačovalo ale přerušilo se to tématem že acter(ova) sestra udělala marutitu ...myslím :-) Helééé, to není jeho ségra, to by potom provozoval(i) incest, to je moje a Luďova ségra A nálepky, samolepky, jsem to pochopil tak, že to teď necháme a pořešíme v tom červenci, prt. přes net je to na dlouhý lokte... Taky jsem tam napsal že si "myslím" ...já se tady už v těch sourozeneckých věcech navyznám Tak to nejsi sam, kdo se v tom nevyzna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Pánové ještě Vám skočím trošku do řeči. Necháme tedy udělat nějaké samolepky Ždárské letky? Chtělo by to vytvořit nějaké návrhy a potom realizovat ...už se to tu nějak naznačovalo ale přerušilo se to tématem že acter(ova) sestra udělala marutitu ...myslím :-) Helééé, to není jeho ségra, to by potom provozoval(i) incest, to je moje a Luďova ségra A nálepky, samolepky, jsem to pochopil tak, že to teď necháme a pořešíme v tom červenci, prt. přes net je to na dlouhý lokte... Jj, s tema podlozkama pod SPZ a nalepkama to poresime osobne...po foru je to sileny... BTW: Kokyn ve ctvrtek nemuze, takze mame problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky